Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

před 23 hodinami, African napsal:

Mě opět úplně zabila Lost Highway, viděl jsem ji 2x za sebou, takže na programu hned jak bude čas další dva kousky od toho ďábla Lynche :punk: 

twin-peaks-blu-ray-cesky-dabing-i-titulky-162099876.jpeg

mulholland-drive-blu-ray-cesky-dabing-i-titulky-110327752.jpeg

pridam jeden kratkej pokud neznas a pak napis co vlastne Jack udelal :)))

h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že to tu ještě letos nebylo, ale už tři týdny fičí Masters of the Air. Není to taková bomba, jak jsem čekal, ale jsou to letadýlka... Akorát mi vadí ta dnes už standardní hovadina, že v době druhé světové války hovořila celá Evropa plyně anglicky, včetně 14 letých venkovanek v Belgii...

Upraveno uživatelem Klotzman
Zřejmá chyba v psaní nebo počítání...
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, African napsal:

Famózní a jsem strašně rád, že jsem dal během týdne do kupy tři fungl nové BD, no a ty už z ruky nikdy nedám :punk:

DSC_6057~2.JPG

ja myslim ze nutne potrebujes toto : https://www.amazon.de/David-Lynch-Complete-Collection-Blu-ray/dp/B07HGH9T3K :)

a ja sem prave dostal chut sject si kompletne serial Twin Peaks, protoze sovy nejsou tim, cim se zdaji byt :)

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Sarka Farka napsal:

ja myslim ze nutne potrebujes toto : https://www.amazon.de/David-Lynch-Complete-Collection-Blu-ray/dp/B07HGH9T3K :)

a ja sem prave dostal chut sject si kompletne serial Twin Peaks, protoze sovy nejsou tim, cim se zdaji byt :)

Wow, děkuji za tip 👍 Lynch je divoch.....Twin Peaks mě láká také ještě celý seriál" A soundtracky taky mazec :punk:

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, African napsal:

Famózní a jsem strašně rád, že jsem dal během týdne do kupy tři fungl nové BD, no a ty už z ruky nikdy nedám :punk:

DSC_6057~2.JPG

Tohle si teď po třech týdnech nemoci pustit hned po sobě tak se ze mně stane Lachtan 2.0 🤣

I když největši peklo od Lynche je Inland Empire.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, OndraPod napsal:

Tohle si teď po třech týdnech nemoci pustit hned po sobě tak se ze mně stane Lachtan 2.0 🤣

I když největši peklo od Lynche je Inland Empire.

Lachtan 2.0, to nebrat 🤣 

Odkaz ke komentáři

V 15. 2. 2024 v 14:33, Klotzman napsal:

Myslím, že to tu ještě letos nebylo, ale už tři týdny fičí Masters of the Air. Není to taková bomba, jak jsem čekal, ale jsou to letadýlka... Akorát mi vadí ta dnes už standardní hovadina, že v době druhé světové války hovořila celá Evropa plyně anglicky, včetně 14 letých venkovanek v Belgii...

Není to taková pecka jako Band Of Brothers, ale je mrazivé vidět tam mladičké kluky ve věku mého syna

Odkaz ke komentáři

Nikdy by mě nenapadlo že se budu dívat na Prima Love, ale nyní tam v noci běží Tudorovci.

Doufám, že dají všechny díly.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem se dostal konecne k Oppenheimerovi. No......jako dobry, ale je to k uzoufani nuda. Jak to zacalo vizema a fantasmagoriema, tak jsem si rikal, a jéje. Taky by tomu slusel kontinualni pribeh a ne ty skoky v case. Odvazne sexualni sceny, jak se deklarovalo jsem tam asi taky prehledl. Ale hlavne, proc se nesoustredili vic na to hlavni a to na vyvoj samotnej? Vzdyt to je fundament celeho jeho pribehu a to, co je nejvic vzrusujici. To tam je tak mimohodem mi prijde. Politika a jeho moralni dilemata jsou jako fajn, ale ne na celej film. Takze za me trochu zklamani 😕 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...