Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Chudáčci. 83% csfd

za mě sračka, ale můj pohled je ovlivněn tím, ze umělecky dojem tohoto skvostu mi přišel jen  jak kolorovaný zeman a tech par šukacích scén  bylo proste jen snahou šokovat.

zbytecnost

V 20. 3. 2024 v 9:58, H-B napsal:

Naprosta bomba pro celkem uceleny prehled Studene valky, zejmena perspektivou vztahu US a Zapadu s Ruskem.

Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka (2024) | ČSFD.cz (csfd.cz)

Nevim jak se dneska 20.stoleti uci ve skolach, ale tohle bych s klidem zaradil misto ucebnic (pro toto tema)

Je to výborný, ale náročný… nutí to člověka myslet. Dávám si díl denně, abych to mohl alespoň trochu vstřebat. Zatím jsem viděl tři.

Seroš The Gentlemen už tu určitě byl. Já se bavím 👍 Dokonce mám skoro chuť si ho připlatit nad rámec předplatného :D

před 11 hodinami, nickolas napsal:

Seroš The Gentlemen už tu určitě byl. Já se bavím 👍 Dokonce mám skoro chuť si ho připlatit nad rámec předplatného :D

Už jsem to sjel celé, je to super, ale chybí tomu ten šmrnc filmu. Je to asi obsazením. Chtělo to asi výraznější herecké typy. Ale bavilo mě to.

Narazil jsem na seriál The full monty, u nás překládáno jako Do naha!. Jde o jakési pokračování filmu z roku 1993 a nemá to špatný hodnocení, navíc Carlyle je dobrej herec, Wilkinsona mám taky rád, nemuselo by to být špatný.

Akorát jsem to nikde nenašel, tak kdyby někdo věděl..?

před 5 hodinami, Klotzman napsal:

Narazil jsem na seriál The full monty, u nás překládáno jako Do naha!. Jde o jakési pokračování filmu z roku 1993 a nemá to špatný hodnocení, navíc Carlyle je dobrej herec, Wilkinsona mám taky rád, nemuselo by to být špatný.

Akorát jsem to nikde nenašel, tak kdyby někdo věděl..?

Fastshare

Edited by vaba