McStinger Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Neviem, čo symbolizuje ciferník. Možno futbalovú loptu, s ktorou sa žralok pri svojich dlhých púťach hrá. Fascinujú ma dve veci:- ani na produktovkách si nedajú pozor na krivé indexy- že to nemuseli byť najškaredšie hodinky na svete, ak by sa nezahrávali s mačacím zlatom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Neviem, čo symbolizuje ciferník. Možno futbalovú loptu, s ktorou sa žralok pri svojich dlhých púťach hrá. Fascinujú ma dve veci:- ani na produktovkách si nedajú pozor na krivé indexy- že to nemuseli byť najškaredšie hodinky na svete, ak by sa nezahrávali s mačacím zlatom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Tak náš milý žralok má namierené na ostrov Komodo, pokecať s varanom. Zimbe 14. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 S těmahle barvama bych spíš čekal cestu do Albertville na rande s Omegama :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tak žralok cestovateľ bude do 27.11. na krátkej dovolenke u varana na ostrove Komodo. Potom sa, odetý do farieb pripomínajúcich krásny večer, vyberie na ďalšiu cestu. Na plutve bude mať nápis 1.100 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 ... já bych je chtěl všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Žlutá je dobrá, ale ten gold nepoberu..:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 ty okraje středních dílků tahu, že je to jenom žlutý odlesk světla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tak trochu úplně vůbec ne Tak vyměnit tah, lunetu a korunku a není to vůbec špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Thajská legrace (anglicky Thai-fun)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 tie 15ky su celkom fajn smuk, v ramci kategorie je mozno hovorit o necakane konzervativnom pristupe k dizajnu.. ziadna tyrkysova, modra, fialova.. este keby odolali kyklopovi. ale to zas chapem ze pre thajca je to nadludsky vykon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Seiko5, Thailand limited edition, SRPF91K, 13,800 THB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 (upraveno) Ručky bych dal černý nebo stříbrný a byly by super. Upraveno 13. listopadu 2020 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Já jsem nedávno objevil SPB099, a od té doby vím, co chci, a nikdy to nebudu mít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 7 hodinami, Emiliano napsal: Ručky bych dal černý nebo stříbrný a byly by super. Čierna by nešla. Thajská limitka v thajských farbách, nemôže tam byť smútočná čierna. No a trochu zlata si tam museli frknúť, Thajčania majú zlato radi před 2 hodinami, dykmore napsal: Já jsem nedávno objevil SPB099, a od té doby vím, co chci, a nikdy to nebudu mít.. Já Ti nevím... NIe sú to podľa mňa najpodarenejšie Seiká na svete. ALe kúpiť sa ešte dajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ty žluté jsou super, hodily by se mi k mým SPB029....vlnky k vlnkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 (upraveno) Sa Seiko Thailand k svojmu 30. výročiu pochlapilo a vytiahlo na svet limitky inšpirované naozaj Thajskom samotným. Poňali to ako takú hodinkovú jazdu po thajských tradíciách. Celkom to má aj farebné súvislosti, okrem juhu, tam ale zrejme chceli na potápky dostať farbu Andamanského mora, čo sa im podarilo. Trochu prehnali tie vafle na Tosakanthovi. Za mňa fajn, možno niečo zvážim. Sever - oslava sviatku Loi Kratong a s tým súvisiace vypúšťanie balónov Severovýchod - pocta dobrému duchovi z provincie Loei, Phi Tha Kon Juh - tradičné tieňové bábkové divadlo Nang Talung Stred - thajská mytológia, obri Tosakanth v zelenom a Sahassadeja v bielom Upraveno 16. srpna 2021 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Super, příspěvky, díky. Samotnou reakci a dojmy si ještě nechám projít hlavou. Tak nějak zatím nevím, jak to na mě vlastně působí a jak to zhodnotit... Možná pomohou nějaká videa na youtube... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 To je fakt Asie pro kterou nemám geny.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se