xbraj19 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Tohle jsou docela sympaťáci, ani ta cena není na dnešní poměry mimo: Pokud bys měl nutkání obměnit zelenou část hodinkovnice, tak ti od těch onošených a defektních rád pomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 3 minutami, xbraj19 napsal: ..... tak ti od těch onošených a defektních rád pomůžu To jsi psát ani nemusel, nepamatuju se, že by měl Kuba někdy nějaký nedefektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 To je sprostá lež - dvoje byly v zásadě OK Shodou okolností je ale ani jedny už nemám. Bez defektů to prostě asi není ono. Polda Masochů by ze mě měl radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Řasy, samé řasy.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 To zas bude darda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Myslivecký. Jehličí je pěkný. Na korunku a místo ixka parohy Siky a bude to úplná limitka časopisu Myslivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Nejaké zrejme limitky na 2020, ak tu ešte neboli. By ma farebne celkom oslovovali, trojstovky sa mi aj páčia, ale vyzerá to na sunburst, je zase po oslovení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 před 2 minutami, bandicoot napsal: Myslivecký. Jehličí je pěkný. Na korunku a místo ixka parohy Siky a bude to úplná limitka časopisu Myslivost. Rezerva chodu by mohla byť v tvare ploskačky s Becherom. Inak by s rezervou chodu niečo mohli urobiť, je to také jednotvárne skrz modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 O těch výročních tuna vím, říkal jsem si, že by to byl stylový dárek k nedávným pětačtyřicátinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Hej, tuniaky tiež nevyzerajú zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Tie tunaky su vyborne. Popravde, chybaju mi MM600 a MM1000. Jak som teraz iba svoj tien, MM600 asi neponosim, ale tie 1000ky v tejto verzii.. temptation pyco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Myslíš s Mantou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 13 hodinami, instant napsal: Tie tunaky su vyborne. Jsem si říkal "Je ti 45, tak jako těm tuňákům. Konzervu jsi neměl..." pak jsem koukl na cenu 4500,- USD a kurz ČNB 25Kč, to je dost. Ale i na těch dvou živých fotkách na instáči jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Tak je logičtější podnítit zákazníka k nákupu a dát do znaku plejtváka, než tam vyobrazit třeba sporýše. (popravděk sporýš lékařský je bylina, která by se na dýnku nijak zvlášť nevyjímala) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Nevím, jestli už to tu bylo, ale na českých e-shopech už jsou ceny 62mas i 6105 reedice. SPB153J1 - 31.590,- SPB151J1 - 36.999,- SPB147J1 - 28.792,- SPB143J1 - 34.390,- SPB149J1 - 36.990,- Pořád jsem tajně doufal, že to bude v cenové relaci nových Sumo... Škoda, no Ale nemít toho až moc, tak ty SPB143 jako OWG hodinky proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Tak už i u Seika se připlácí skoro 6t za tah? Překvapivý rozdíl mezi SPB147J1 a SPB143J1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 To víš, další z pokusů vypadat Švýcarsky... Příští rok budou i čekačky. Jinak ta guma na SPB147J1 vypadá celkem zvláštně, škoda, že tam nedali tu ála chocolate z limitky... Asi aby lidi mohli rovnou něco dalšího koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Při pohledu na to, jak se zaměstnávají těmi tříkily, si jeden říká - doufá, že snad na MM600 v Seiku zapomněli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 9 hodinami, bandicoot napsal: Jsem si říkal "Je ti 45, tak jako těm tuňákům. Konzervu jsi neměl..." pak jsem koukl na cenu 4500,- USD a kurz ČNB 25Kč, to je dost. Ale i na těch dvou živých fotkách na instáči jsou parádní. lacne teda nie su, no.. ale to uz je viac menej novy standard znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 9 hodinami, bandicoot napsal: Jsem si říkal "Je ti 45, tak jako těm tuňákům. Konzervu jsi neměl..." pak jsem koukl na cenu 4500,- USD a kurz ČNB 25Kč, to je dost. Ale i na těch dvou živých fotkách na instáči jsou parádní. Už to mám u Seika veľmi dlho, že keď sa mi niečo páči, je to cenovo v hladine, kde mi to už za to nestojí. A môžu tie tuniaky byť aj limitka k tisícemu výročiu, je mi to fuk. Predpokladám, že z 1100 ks limitky bude vďaka dvojitému značeniu 2200 ks. před 7 hodinami, Chronoagit napsal: Jo, sorry, myslím na Save the ocean a vybavily se mi ty první s velrybou. Mám na mysli samozřejmě rejnoka-mantu Tu je to samý prírodoznalec, pozerám. Veľryby, manty, ešte kapor tu nebol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se