Hasňa Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 No teda, to je jedna hruza, vedle druhe. Snad jen nejake ty petky by sly, ale ty barevne silenosti vypadaji strasne levne. Jak nekde na strelnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Nemôžem nesúhlasiť s Hasňom, riadna divočina. Kolotoče ako vyšité... A vyzerajú tak plastovo, jak Swatch-ky. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 napisal by som ze 80te roky opat utocia, ale... ale v 80tych rokoch som intenzivne zil a neboli to len farebne buzipichoviny, mokasiny a mrkvace.. Tak na vyvazenie tej pachuti (ja ju mam vzdy ked grcam) trochu klasiky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Sám Giorgetto Giugiaro + Seiko...no mám teda v študovaní u žaponcoch čo doháňať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Nemôžem nesúhlasiť s Hasňom, riadna divočina. Kolotoče ako vyšité... A vyzerajú tak plastovo, jak Swatch-ky. F. Seiko mam rad,moc rad,ale to,co postoval People,je strasidelny.Myslim,ze i nektery Svocky vypadaj lip,jak tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) niekde som daval kompletny scan katalogu celej uvodnej Giugiaro kolekcie.. pravdepodobne vo vlakne o Marinemastroch.. sa zvrtla rec abo co edit: Stano: daj si do gugla aj Seiko Italian Chronograph a Seiko Giugiaro Macchina Sportiva.. to uz je neskorsia doba kamenna ale stale minule storocie Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Ty barevný modely jsem tu postoval pár týdnu dozadu. Uvědomte si, že jsou pro trh v JV Asii. Tam je to něco jako jsou pro nás baby suma apod. edit: myslím, že italian chronograph už není giugiaro, ne? Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Pokud to patrilo me,tak "italian chrono" znam,neco se mi i libi,ale ja radsi hodinky,nez "barevnou hudbu" na kazetaku:-)Seiko muzeum vi,proc nevystavuje vsechno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Díky instant, už to pozerám, aj tie variácie chronografov. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Ty barevný modely jsem tu postoval pár týdnu dozadu. Uvědomte si, že jsou pro trh v JV Asii. Tam je to něco jako jsou pro nás baby suma apod. edit: myslím, že italian chronograph už není giugiaro, ne?Hmm, vy ste tu doma, ja sa rád poučím. Tieto sú ale fajnové! (edit: zdroj wus, Derek) Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Tie farebné modely sú v danej cenovej kategórii tesne nad 100 EUR naživo veľmi pekne spracované a pôsobia sviežim letným dojmom. Je pravda, že to nie je nič pre konzervy, u ktorých už červená špička sekundovky vyvoláva pocit športového opojenia a rýchlosti a množstvo farieb na pepsi lunete im spôsobuje epileptický záchvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Ty barevný modely jsem tu postoval pár týdnu dozadu. Uvědomte si, že jsou pro trh v JV Asii. Tam je to něco jako jsou pro nás baby suma apod. edit: myslím, že italian chronograph už není giugiaro, ne? to su uz neskore 90te roky, aj ked sa spekuluje ze ich robil Giugiaro.. LINK podla mna ich nerobil, ale pekne teda su - preto som ich dal Stanovi do povedomia. Ked nevie o Giugiarovi, nepozera dobre filmy, nemoze poznat ani take rarity, proste neandrtalec je to a treba ho scivilizovat zgruntu Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 seiko 5 Ty modré vypadají moc dobře škoda jen, že i ebay je na ně ještě krátký. Dokonce i tah na fotkách vypadá celkem k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 David Tichy: zkus se poptat primo u japoncu - napr http://www.seiyajapan.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Look at this on eBay: SEIKO SRP511K1 "MODELL 5-SPORTS" STAHL AUTOMATIC DD HERREN NEU 249,00 http://bit.ly/1nqRt6w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 to su uz neskore 90te roky, aj ked sa spekuluje ze ich robil Giugiaro.. LINK podla mna ich nerobil, ale pekne teda su - preto som ich dal Stanovi do povedomia. Ked nevie o Giugiarovi, nepozera dobre filmy, nemoze poznat ani take rarity, proste neandrtalec je to a treba ho scivilizovat zgruntu Luk a šíp zmuchlať viem, oheň založiť takisto, tak snáď to také zle so mnou nebude Dík za odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Look at this on eBay: SEIKO SRP511K1 "MODELL 5-SPORTS" STAHL AUTOMATIC DD HERREN NEU 249,00 http://bit.ly/1nqRt6wto by byl moc pěknej model, kdyby ta luneta byla otočná s minutovou škálou. voni vědí, jak to vždycky něčím zazdít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Ach jo. Jak když pejsek s kočičkou pekli dort.No nic...aspoň neutratím Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 No jo, takže nakonec ani ty pětky neprošly sítem. Letos se prostě nezadařilo. Naštěstí mám pořád ty své staré dobré SNZG15 a proto mě to nemusí trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 No jo, takže nakonec ani ty pětky neprošly sítem. Letos se prostě nezadařilo. Naštěstí mám pořád ty své staré dobré SNZG15 a proto mě to nemusí trápit. Su otrasne tie novinky z 5kovej rady. Alebo ja uz zacinam starnut Anyway, chyba mi tam decentny model stylu SNZG* mozno s inovovanym kalibrom. Nikde som ale necital ze rada SNZG* konci. Myslim ze sa bude vyrabat aj nadalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se