shewcza Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Za mě je to taky divný. Žlutá na lunetě se vůbec nehodí ke zlaté na ciferníku. Vypadá to fakt pouťově...škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Tady bych ještě nesoudil tak rychle, na lunetě to nebude v reálu tak syté. Jedny hodinky, které - pokud jsme neměli - (skoro) všichni chceme, mají lunetovou a ciferníkovou zlatou taky trochu nesladěnou Teď už jen upižlat ten minikyklop (jasně, k Zimbe to patří, ale stejnak), dát tomu sponu s extenzí, provést aspoň zběžnou vizuální kontrolu, poštelovat strojek - a možná by si to tu ceníkovku v dnešních poměrech i obhájilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 ja sa k cennikovkam Seiko uz takmer nevyjadrujem.. ich sucasne ceny su povacsinou ulet, nic s tym neurobim a proste potom clovek vyzera ako chronicky hundros, co ja k tomu mam teda daleko. Trestam ich tym, ze si to za tie mrzke ceny nekupujem ako thajska limitka je toto uplne ok, myslim ze tych 500ks zmizne za tri tyzdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 instant, on 09 Čvc 2019 - 10:49, said:ten cifernik je asi sunburst.. no, skoda. inac pekne.Co máš proti sunburstu? Moc bling na tool hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Ano. Zvlast k tymto titanovym, ktore su pekne brusene len s decentne olestenymi plochami. Taky zamatovo polo-matny alebo lakovany bordovy by k tym blyskavym zlatym ruckam sadol elegantne. Takto to bude leskle jak psie vajcia. Resp jak thajska limitka Celkovo sunburst na celej ploche cifernika nedavam. Unika mi pointa. Ak chces urobit hodinky necitatelne, maloco funguje lepsie. Navyse dnes to seka stroj jak bata cvicky - ziadna rucna praca za svitu mesiaca.. rozhodne nie v tejto kategorii. Upraveno 9. července 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Tady bych ještě nesoudil tak rychle, na lunetě to nebude v reálu tak syté...... Na mě ta barva působí stejně jako na želvách a kvůli tomu jsem si zlaté nepořídil, protože ta luneta prostě neladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Celkovo sunburst na celej ploche cifernika nedavam.Takže už nezájem?(Stejně ale teda neprodávám.) Na mě ta barva působí stejně jako na želvách a kvůli tomu jsem si zlaté nepořídil, protože ta luneta prostě neladí.Haha Zrovna SRP775 jsem jako jediný želvy zkusil, páčse mi to zrovna u nich líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ano. Zvlast k tymto titanovym, ktore su pekne brusene len s decentne olestenymi plochami. Taky zamatovo polo-matny alebo lakovany bordovy by k tym blyskavym zlatym ruckam sadol elegantne. Takto to bude leskle jak psie vajcia. Resp jak thajska limitka Celkovo sunburst na celej ploche cifernika nedavam. Unika mi pointa. Ak chces urobit hodinky necitatelne, maloco funguje lepsie. Navyse dnes to seka stroj jak bata cvicky - ziadna rucna praca za svitu mesiaca.. rozhodne nie v tejto kategorii. Presne. Budú to pekné hodinky, len sunburst to posunie do cirkus levelu. Strkajú ho v poslednom čase na každú chujovinu. K cene už ma nebaví vyjadrovať sa tiež. Tento kus by som asi kúpil aj so sunburstom, ale nie za také peniaze, ešte mi nehrabe týmto spôsobom. Že sa vypredajú, je jasné. Bohatých Thajčanov je dosť, už teraz slintajú a hýkajú. A je im fuk, že thajská limitka je o shogunovi podobnom žralokovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Takže už nezájem?Screen Shot 2019-07-09 at 13.17.06.png(Stejně ale teda neprodávám.) Haha Zrovna SRP775 jsem jako jediný želvy zkusil, páčse mi to zrovna u nich líbilo doktore neser.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 uz su v CR v predaji SEIKO Prospex SPB103J1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Nojo, uznávám, že s matnou červenou by to šlo. Tady to je najebaný stylem "hele, co všechno za pár šupů umíme".K tomuhle se hodí gepardí tepláky, mikina s lebkama Ed Hardy, velký AirMaxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 je libo baterku k hodinkam v obrovskom kufriku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Možná trochu neprávem opomíjená novinka určená pouze pro EVR a US trh s označením SPB097J1 "Twilight Blue". Modrá barva číselníku spolu s oranžovými detaily připomíná barvu západu slunce zrcadlící se na hladině moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 jee, konecne pekny seika a pepsi k tomu. super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Modrá barva číselníku spolu s oranžovými detaily připomíná barvu západu slunce zrcadlící se na hladině moře To si vymyslel ty? Dobre teda.... :-)Suhlas s lub-om, pekne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 jee, konecne pekny seika a pepsi k tomu. super.jsou pěkný, ale jen upozorním, že to není pepsi, ale oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 To si vymyslel ty? Dobre teda.... :-)Suhlas s lub-om, pekne hodinky.říkaj jim "twiligt blue" a prý to má být inspirováno západem slunce na Maltě, tak předpokládám, že nějaké zrcadlení na hladině tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Tak hlavně Pepsi má tu červenou až do 20té minuty. Takhle je to divný :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 mně se tenhle model SPB, jedno jaka barva, libi s velkym naskokem nejvic ze soucasny produkce. az budu mit třicku nazmar (jakoze nehrozi), tak si je koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se