kdojinej Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Tak ony jsou o malinko nižší než SPB143 a ty nejsou nijak vysoké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Když já už jsem zmlsanej Glycine Sub 39, které mají 11,2 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Je to tak těžký/nákladný udělat date wheel v barvě ciferníku? (Když i např C.Ward to konzistentně umí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Zase to dogabali tou datumovkou, to je des.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Připravovány jsou nové verze King Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Tohle chce vidět na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 To jo na živo budou ještě lepší, zvlášť ta zelená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 15 hodinami, efreeti napsal: Je to tak těžký/nákladný udělat date wheel v barvě ciferníku? (Když i např C.Ward to konzistentně umí) Vidíš a to já zas preferuju date wheel bílé, maximálně černé, pokud je datové okénko mimo indexy. Žlutý a zelený date wheels na mě působí hrozně lacině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 13 hodinami, childe napsal: To jo na živo budou ještě lepší, zvlášť ta zelená Myslíš ta "zelenkavá". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 10 minutami, Lidoma napsal: Myslíš ta "zelenkavá". Abych se vyhnul mužskému barevnému zkreslení řeknu to více "technicky" třetí shora resp. druhé zespodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Teda neviem, ale vazne sa vam spojenie King Seiko s tymto tvarom puzdra paci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Vypadá to jako Doxa pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 13 minutami, lukassob napsal: Vypadá to jako Doxa pouzdro... a nevypadá náhodou Doxa pouzdro jako toto Seiko pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 1 minutou, xbraj19 napsal: a nevypadá náhodou Doxa pouzdro jako toto Seiko pouzdro? Otazka dobra, ale puzdro KS z 1965 ci kedy vyzeralo (z mojho pohladu) o nieco inak Resp. aj v pripade dalsich "reinkarnacii" modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 jo toto zelvi puzdro je otrasne, a k tomu ten ihlicnaty konarik na 12-tke je des Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Ihlicnaty konarik ma pobavil....nie zeby sa mi pacil, ale asi v zmysle odkazu na historiu by mohol byt ok. Ale ja nie som aj tak cielovka. Len mi nedalo, kedze mam zlu naladu od rana, musel som ist do roboty o pol siedmej a este tu rovno vidim to (nebojim sa pouzit slovne spojenie) hnusne puzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Taky nejsem cílová skupina, ale jako odkaz na '70 Hi-Beaty vypadají dobře...taky záleží na ceně (myslím, že poslední dobou Seiko trochu ustřeluje s cenami). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 on i ten tah je celkem podobnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Mně se ty hodinky celkem líbí. Vcelku jednoduchý design, ručky správně dlouhé a rozumného tvaru, né špičaté (to nedávám), datum na trojce. Ty světlý jsou u mě moc pěkný. Akorát teda ten pšeničnej klas na dvanáctce, ten je tam navíc, index mohl být hladký, tohle to trochu kazí. No a kdyby byly bez data a pšenice na 12, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se