Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som asi divný, vadia mi hodinky, ktoré nemajú nielen dátum, ale ani deň v týždni... A dátum radšej v okne, ale aj tá blbá ručička je lepšia ako nič. Mne sa páčia, a keby som nemal v hľadáčiku nejaké Transoceany, tak by boli na wishliste.

Odesláno (upraveno)

Ja nejak na datumu nelpim. Kdyz je, tak je to fajn. Kdyz neni, tak mi to nevadi. Datum klasicky v okynku je proste jasne a prehledne, hned vis, kolikateho je. Datum v subcifru je proste na odecet nesikovne. Jsem jeste mladik s dobrym zrakem, ale proste abych studoval kde se mi raficka pohnula a jestli uz je u treti carky od petky nebo teprve druhe, no to je na palici. Potrebujes mrknout a jit a ne studovat dve minuty, scitat a odecitat carky. Tohle je pro me ergonomickej fail a to radsi hodinky bez datumu, nez s timhle. O designu pak ani nemluve... Jinak se mi tyhle hodinky ale libi moc, jen si jeste tradicne pobrecim nad velikosti :D

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Tak mi přišla tato zelená příšera. Kdybych nebyl idiot a nenechal je válet 14 dní na celnici, tak tady mohli být mnohem dřív. Za mě spokojenost největší. :)

Odesláno

Ja som asi divný, vadia mi hodinky, ktoré nemajú nielen dátum, ale ani deň v týždni...

Úplně chápu - při občasných delších pobytech zcela mimo (a to nejsem žádný velký outdoorsman) jsem si uvědomil, že u suchozemo-explorerských hodinek je day-date k nezaplacení a vlastně mi i vadí, že to v rámci žánru není běžné (stejně jako extenze, ale to je jiné téma).

Odesláno

Úplně chápu - při občasných delších pobytech zcela mimo (a to nejsem žádný velký outdoorsman) jsem si uvědomil, že u suchozemo-explorerských hodinek je day-date k nezaplacení a vlastně mi i vadí, že to v rámci žánru není běžné (stejně jako extenze, ale to je jiné téma).

day date vyuzijes aj v beznom zivote - staci ze ides chlastat s ostravakmi, to je k nezaplaceni vediet, ktory je den, ked sa clovek preberie z komy.. a trojdnova rezerva natahu tiez potesi.

Odesláno

Limitovaná edice 500 ks, cena 200 tisíc yenů + daň.

A souhlas, pokud to udělají i bez ukazatele data, tak mě to začne zajímat. Moc v to ale nedoufám...

tie limitky vyzeraju zaujimavo - skoda tej datumky, to je uplne useless, to neprehryznem. Rucky by som snad do roka dal, ak by bol dovod na tom zapracovat, nejakym autosugestivnym postupom. Puzdro vyzera, ze bude vyborne. Zase jedny hodinky od Seika v kategorii "su perfektne, ALE"

Odesláno

tie limitky vyzeraju zaujimavo - skoda tej datumky, to je uplne useless, to neprehryznem. Rucky by som snad do roka dal, ak by bol dovod na tom zapracovat, nejakym autosugestivnym postupom. Puzdro vyzera, ze bude vyborne. Zase jedny hodinky od Seika v kategorii "su perfektne, ALE"

To pouzdro je skvělý. Tenhle model sedí na ruce dobře, přičemž je o 2 mm větší než tyto limitky, kde očekávám ergonomii ještě lepší.

Takže to vypadá, že ze zelených limitek tu máme 2x sumo - Ace84 a Chumpus, monstra já.

Někdo další?

Minimálně jeden pacient má zelené sbdc059. A nedivil bych se, kdyby se tu objevily další Sumo.

Odesláno

day date vyuzijes aj v beznom zivote - staci ze ides chlastat s ostravakmi, to je k nezaplaceni vediet, ktory je den, ked sa clovek preberie z komy.. a trojdnova rezerva natahu tiez potesi.

:lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

... a trojdnova rezerva natahu tiez potesi.

ty teď právě někde s Ostravákama chlastáš? Mně teda 3x24 vychází jinak :wine: (Anebo jsem zase mimo a mluvíš o nějakém day/date se SD nebo 9S, o kterém vůbec nevím?)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

nie nechlastam, len hovorim ze sa to hodi, nie ze by to tento kaliber priamo mal. Ale tak ja som len chcel prispiet skusenostou, no.. jako aby si to nepojal tak, ze ked mas hodinky do terenu ze sa treba ist plazit do lesa, to prr.. :)

Odesláno (upraveno)

Si predstav, že máš opicu a snažíš sa na tom malom subcifri zistiť, koľkého je. Ak už tam niečo chceli pchať, mohli tam dať radšej obyčajné dátumové okienko, alebo AM/PM.

Takže to vypadá, že ze zelených limitek tu máme 2x sumo - Ace84 a Chumpus, monstra já.
Někdo další?

Dobrá maasovka je z toho :)

Upraveno uživatelem McStinger

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...