Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Byl jsem se mrknout na nový 5X Astrony, hlavně jsem byl zvědav na tu sponu s extenzí. Jako funguje to (povoluje se to stisknutím knoflíků na otevírání), mechanizmus se schovává mezi pláštěm spony a dírou na trn, viz foto. Jde to ve třech krocích, by voko by délka prodloužení mohla odpovídat easylinku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

https://picgra.com/media/1925410535723923751

Každopádně se to celkem viklá (i v zatažené pozici), nějaký premium feel z toho nečiší a protitankově to udělaný rozhodně neni - na druhou stranu je to kompaktní a schovaný.

Bylo by ale super, kdyby to u LX měli víc potuněný.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

https://www.seikowatches.com/jp-ja/news/20190402-39523916649?fbclid=IwAR03KRjqKgt3jQ0hcItj4efAqhJKPA3cR2NJVIBn9PRhjzLPRHd_xCRLMpw

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tyhlety limitky Power Rangers moc nechapu.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

To je Gundam. Když jsi to nepoznal, tak zjevně nejsi cílovka, takže pochopitelně to nechápeš

Odesláno

To je Gundam. Když jsi to nepoznal, tak zjevně nejsi cílovka, takže pochopitelně to nechápeš

To je fakt. Pockam si na limitku Chuck Norris nebo neco takoveho :D

Odesláno

Ty lanďáky nevypadaj barevně vůbec zle, správná divočina a pěknej font na lunetě

Hej hej, vyzerajú fajn, ani tie hnedo-bordové potvory nie sú zlé.

Nové logo, to je Seiko Superman, alebo niečo na ten spôsob. Ja som konzerva, mne sa to nepáči.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...