Americkej Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Jako jo pěkně! Furt si tak říkám, vzít MM300 pouzdro, SD GMT kalibr, zmáčknout pod 14mm výšku, vynechat tu pseudo lunetu bez vložky, tak mám definitivky a odpustím jim třebas aj iXko. Při ceně 4k bych byl happy, ocel nebo titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Lanďáky skvělý, tahle GMT ručka mě bere. Celkově dobrá trojka, takový pohlazení, že to Seiko umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 (upraveno) Tak tohle je pecka, zvlášť ty první lanďáky jsou skvělý! Upraveno 16. května 2019 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 (upraveno) Moc hezky detail, jak kazda korunka je pro kazde ty hodinky jina a navic vzdy dobre ladi s ruznym "ozubením" lunety.. Upraveno 16. května 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 všechny? jinak ty Lanďáky jsou supr edit: len ta trůba, teda jen to X... Ale nie, nekúpim si ani jedny. Je to cenovo úplne mimo toho, čo som za hodinky ochotný dať. Každopádne, Landmastre vyzerajú chrumkavo. GMT tiež fajn, ale nepáči sa mi striedanie párnych a nepárnych hodín. No a čo sa týka remeňov, naozaj dúfam, že v produkcii to nebude hruda kože, nesúrodo natlačená k puzdru, tak ako na produktovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Dobře no... hezky teda jsou ale 6k bohužel nedam. Nesu kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Pokud to tu jeste nebylo, tak tady uz jsou na prodej Armoldovky, ceny od 60,000 JPY.https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/page:1 Plus jsem tam nasel dve barevne variace GMT Spring Drivu... Ta svetla verze se mi libi. Cena 630,000 JPY uz teda ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Ta světlá je limitka skrze jednoho JP popkulturního pajďuláka, ty modrý GMT jsou v tý nový LX řadě standard a skoro určitě budou dobrý a skoro určitě do nich nepudu. U neoArnoldovek je to možná nadějnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 JDM, SBDC085 (108.000 JPY) a SBDY041 (64.800 JPY) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Rád na ně mrknu v reálu až budou, na obrazku mi ta minutovka s ničim nekoresponduje, tak aby nevypadala jak z jinejch hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 (upraveno) Jeste jednou musim zopakovat ty novy zeleny Suma.. pro me priklad velmi povedeneho upgrade... Lepsi rucky, sehrane fonty, zkosene indexy a hlavne.. parádní barva... Co fungovalo, zustalo.. a to ostatní jeste vylepseno.. Upraveno 6. června 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 SRPD25K, v predaji o pár dní, oficiálna cena okolo 500 Eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Škoda tý bradavice na skle :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Za me skoda indexu. Meli nechat spicate/zubate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Mně se to líbí. I ta dlóhá bradavica se tak často nevidí, ale stačil by mi datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Za mě zase škoda té černé lunety, ale jinak jo, ponosil bych je. Hodinová ručka je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 ty jsou supr, nový ručky jim docela slušíkyklopa dolů a paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Ze jsou ty rucky predelany? Jsou nejake ostrejsi.. pekne :-) a indexy odkazuji na jednicky monstra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 přesně tak, navíc koncovky tahu jsou k pouzdru, tohle se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Urobili z nich pekné kultivované hodinky. Teraz otázka do pléna, že či to je dobre, alebo nie Neviem, prečo mi prišiel na rozum tento ftípek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se