tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 co treba najit googlem "berkus tourbillon" ? ale to by clovek asi chtel moc, ze? tak šup, sem ty fotky naházej, hořím nedočkavostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Mne to hledání dava jen kibiho stranky s prototypem, u ktereho nepoznám, zdali to neni pulmetrovy model.. Zadne hotove hodinky.. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) PRO NEFF:Tak jo. Pojďme tedy googlit. Papi napsal do této debaty: Poučil jsem se a od té doby jsem zvládl vyrobit vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením, hodinky s věčným kalendářem. Pokud do google zadáš tebou navrhovaná klíčová slova BERKUS TOURBILLON, neobjeví se žádný odkaz na HOTOVÉ hodinky s tourbillonem z dílny kovářského mistra. Tedy lze asi tento blafoslang zhusta provozovaný Papim a tou jeho pipinou shrnou Tvými slovy: .... ale to by clovek asi chtel moc, ze? Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Esterko, proč jsou lidi tak zlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ja sem dival na fotky toho vecnaku a to uz je hotovo, nebo to je nejaka zkouska/prototyp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tak ted je mi všechno jasne. Prijde mi, ze od "okradeného" zákazníka z ruska k vecnemu kalendari nedoslo k velkému posnunu....:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 pekne jste se tady odkopali nekteri. gratuluju. uz vim co bylo mysleno tou zumpou. je videt ze i bez sprostejch slov se da pekne kydat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Taky mi ten tón některých příspěvků přijde zbytečně vyhroceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 ...sem tady uz nakej patek a je fakt zajimavy, ze je to pred kazdejma vanocema uplne stejny. Stejne smutny :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 To víte pánové, ona to není nová věc. Toto je anabáze, která se už nějakou dobu táhne jak bumbrlíček na rukávu. A pak už prostě nejde být milý, usmívat se a poslouchat, jak z vás i z celého národa někdo pořád a opakovaně dělá vola. Huba plná keců, před novinářem ze sebe dělá hodináře z horní desítky HH, tady nás přijde akorát umravnit a na konkrétní otázky žádná odpověď.Jak už jsem napsal, až jednou prijde s něčím konkrétním, tak se rád první omluvím.Jakej to rozdíl od pana Boháče, který nám tady ve svém vkakně prezentuje krásné kousky z vlastní dílny a přitom si na nic nehraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Hodinky s turbem mel Ondra na SEWu minuly rok i letos, urcite nejsem jediny odsud kdo je mel v ruce, takze tu nekteri melete dost od veci a zbytecne si tu ventilujete vlastni mindraky. Edit: a vecny kalendar tam mel taky Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Výborně, konečně nějaký pohyb vpřed... Ensi: bylo to funkční? Bylo to přesné? Fotky by nebyly? Zvenku i zevnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 @ Dokusan, Sejkoram: Kluci, já teda nevím, ale kdybych měl ambici se živit ruční výrobou hodinek, něco jsem podělal (což se může stát skoro každýmu, taky jsem v životě leccos podělal), a snadno dohledatelná informace o té chybě strašila na největším tuzemským hodinkovým fóru, udělal bych všechno proto, abych svoje další úspěšnější realizace co nejlíp na stejným fóru odprezentoval a získal si nazpátek respekt a především důvěryhodnost. Kterejkoliv případnej klient, ať už z fóra nebo mimo něj, na ten lapsus přece dřív nepo později narazí. Kdyby na stejným fóru byla tahle jedna negativní stará reference a deset aktuálních parádních pozitivních, bude to něco jinýho než aktuální stav. Tolik k zdejší převládající skepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Jaroon: dojed na pristi SEW, Ondra tam urcite zase bude, muzes si udelat nazor sam. Ja jsem byl ohromen tim, co dokaze udelat doma "na koleni". Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Výborně, konečně nějaký pohyb vpřed... Ensi: bylo to funkční? Bylo to přesné? Fotky by nebyly? Zvenku i zevnitř... Jaroon: dojed na pristi SEW, Ondra tam urcite zase bude, muzes si udelat nazor sam. Ja jsem byl ohromen tim, co dokaze udelat doma "na koleni". Ensi, touhle odpovědí jsi tomu fakt pomohl. Co je na tom těžkého odpovědět na Jaroonovy dobře míněné dotazy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ensi, touhle odpovědí jsi tomu fakt pomohl. Co je na tom těžkého odpovědět na Jaroonovy dobře míněné dotazy?Nemam pocit, ze by par mych slov zcela otocilo smer diskuze, ale podle me byly funkcni, zpracovani mi prislo dobre a fotky nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 @ Dokusan, Sejkoram: Kluci, já teda nevím, ale kdybych měl ambici se živit ruční výrobou hodinek, něco jsem podělal (což se může stát skoro každýmu, taky jsem v životě leccos podělal), a snadno dohledatelná informace o té chybě strašila na největším tuzemským hodinkovým fóru, udělal bych všechno proto, abych svoje další úspěšnější realizace co nejlíp na stejným fóru odprezentoval a získal si nazpátek respekt a především důvěryhodnost. Kterejkoliv případnej klient, ať už z fóra nebo mimo něj, na ten lapsus přece dřív nepo později narazí. Kdyby na stejným fóru byla tahle jedna negativní stará reference a deset aktuálních parádních pozitivních, bude to něco jinýho než aktuální stav. Tolik k zdejší převládající skepsi.Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 On kdyby papi proste řek "lepil sem to a dal sem míň trubiček, protože jsem byl lempl, ale dělám na sobě", každej by tady ztichnul. Ale tohle nezaznělo. Tolik asi k tomu, proč každá papiho práce je tady podrobovaná pochybnostem víc než ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tak on ten Ondřej asi nakonec udělal dvoje stejné hodinky s věčným kalendářem. Fotky převzaty z jeho stránek. Věnujte pozornost "napojení" levé spodní nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se