Přejít na obsah

Ondřej Berkus

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

PRO NEFF:

Tak jo. Pojďme tedy googlit. Papi napsal do této debaty: Poučil jsem se a od té doby jsem zvládl vyrobit vlastní strojek s tourbillonem, hodinky s tourbillonem a čtvrťovým odbíjením, hodinky s věčným kalendářem.

Pokud do google zadáš tebou navrhovaná klíčová slova BERKUS TOURBILLON, neobjeví se žádný odkaz na HOTOVÉ hodinky s tourbillonem z dílny kovářského mistra.

Tedy lze asi tento blafoslang zhusta provozovaný Papim a tou jeho pipinou shrnou Tvými slovy: .... ale to by clovek asi chtel moc, ze?

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víte pánové, ona to není nová věc. Toto je anabáze, která se už nějakou dobu táhne jak bumbrlíček na rukávu. A pak už prostě nejde být milý, usmívat se a poslouchat, jak z vás i z celého národa někdo pořád a opakovaně dělá vola. Huba plná keců, před novinářem ze sebe dělá hodináře z horní desítky HH, tady nás přijde akorát umravnit a na konkrétní otázky žádná odpověď.

Jak už jsem napsal, až jednou prijde s něčím konkrétním, tak se rád první omluvím.

Jakej to rozdíl od pana Boháče, který nám tady ve svém vkakně prezentuje krásné kousky z vlastní dílny a přitom si na nic nehraje...

Odkaz ke komentáři

Hodinky s turbem mel Ondra na SEWu minuly rok i letos, urcite nejsem jediny odsud kdo je mel v ruce, takze tu nekteri melete dost od veci a zbytecne si tu ventilujete vlastni mindraky.

Edit: a vecny kalendar tam mel taky

Upraveno uživatelem ensi
Odkaz ke komentáři

@ Dokusan, Sejkoram: Kluci, já teda nevím, ale kdybych měl ambici se živit ruční výrobou hodinek, něco jsem podělal (což se může stát skoro každýmu, taky jsem v životě leccos podělal), a snadno dohledatelná informace o té chybě strašila na největším tuzemským hodinkovým fóru, udělal bych všechno proto, abych svoje další úspěšnější realizace co nejlíp na stejným fóru odprezentoval a získal si nazpátek respekt a především důvěryhodnost. Kterejkoliv případnej klient, ať už z fóra nebo mimo něj, na ten lapsus přece dřív nepo později narazí. Kdyby na stejným fóru byla tahle jedna negativní stará reference a deset aktuálních parádních pozitivních, bude to něco jinýho než aktuální stav. Tolik k zdejší převládající skepsi.

Odkaz ke komentáři

Výborně, konečně nějaký pohyb vpřed...

Ensi: bylo to funkční? Bylo to přesné? Fotky by nebyly? Zvenku i zevnitř...

Jaroon: dojed na pristi SEW, Ondra tam urcite zase bude, muzes si udelat nazor sam. Ja jsem byl ohromen tim, co dokaze udelat doma "na koleni".

Ensi, touhle odpovědí jsi tomu fakt pomohl. Co je na tom  těžkého odpovědět na Jaroonovy dobře míněné dotazy?

Odkaz ke komentáři

@ Dokusan, Sejkoram: Kluci, já teda nevím, ale kdybych měl ambici se živit ruční výrobou hodinek, něco jsem podělal (což se může stát skoro každýmu, taky jsem v životě leccos podělal), a snadno dohledatelná informace o té chybě strašila na největším tuzemským hodinkovým fóru, udělal bych všechno proto, abych svoje další úspěšnější realizace co nejlíp na stejným fóru odprezentoval a získal si nazpátek respekt a především důvěryhodnost. Kterejkoliv případnej klient, ať už z fóra nebo mimo něj, na ten lapsus přece dřív nepo později narazí. Kdyby na stejným fóru byla tahle jedna negativní stará reference a deset aktuálních parádních pozitivních, bude to něco jinýho než aktuální stav. Tolik k zdejší převládající skepsi.

Amen!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...