Sphinxx Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Tady platí vše výše uvedeno. Na tohoto člověka je opravdu spolehnutí, přesné setkání včas, naprostá korektnost při popisu hodinek - stav hodinek vynikající a to je u mě co říct .
Yohanus Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Rychlá domluva, vstřícné jednání, prima pokec o věcech hodinkových i nehodinkových. Velmi doporučuji a budu se těšit na další obchod. Díky!
collie Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Bude to nošení dříví do lesa či sov do Athén, ale také se připojuji s kladným hodnocením. Přímá a korektní domluva, ochota popojet na místo srazu, příjemné setkání. Doporučuji!
Conrad Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) Naprostej pohodář, ochotný co řekne to platí i příjemné popovídaní nejlepší doporučení. Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem Conrad
VojtaB Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Všechno bez problémů, co jsme si řekli, to platilo a navíc super pokec. Doporučuju!
Koza_c Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Opět super.Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
petr_cha Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Domluveno rychlosti blesku, s dovozem az pod nos a hodinky parádní.. i tah mi sedi rovnou na ruku bez úprav.. co vic si přát.. :-)) diky!
tommasini Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 David mi udělal dneska tak velkou radost, že to i mě překvapilo. A i kdyby nedošlo na výměnu, měl bych i tak z posezení s ním supr pocit. Je to opravdu fajn chlap. Díky moc. Tom
tikzot Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 R O V I N A :-)) bez okolků, žádný aby abych;-)) Zkrátka s Davidem je pohodový vše a k tomu hodinky jak víno, co víc si přát v tomhle bláznivým chrono světě!Díky a kdykoliv@ cokoliv
M@rt1nP Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Skvelé jednanie, rýchla odozva. Doporučujem a ďakujem.
Murphy97 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 Jo!, tak druhej obchod a konecne osobne, s dostatkem casu a kafickem.Super pokec, prijemna atmosfera, jako kdybych Davida znal davno.Takhle si to na Chronomagu asi vsichni predstavujeme. Kontakt, rychla dohoda, drzeni slova, fajn pokec.Tak zase nekdy a diky! PS: diky samozrejme i Bertovi za prostor!
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 1* Za trpělivost při čekání na Atelier Jeronimo. 1* I při druhé zkušenosti.
huhu4d Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 David uplne na pohodu. Takto si predstavujem idealny obchod.Ja: ahoj, hodinky beriem. Posli cislo uctuDavid: Oukej, posli adresuJa: love mas na ceste, tu je screenshotDavid: hodinky mas na ceste, tu je trackingDavid: love dosli, dikyJa: hodinky dosli, vsetko ok, diky cele to trvalo menej ako 48 hodin a to je shipovali cez 2 republiky krizom. je tu len par borcov, s ktorymi sa daju robit taketo dealy na pohodu, bez rizika, a David je jeden z nich.
addpar Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Díky moc Davide za skvělej obchod! Rád od tebe v budoucnu zase něco koupím, protože nebudu mít žádný pochyby o tom, že co řekneš, to platí...Při mém prvním nákupu jsem nemohl narazit na nikoho lepšího, vše mi ochotně vysvětlil, předvedl, zasvětil mě a ještě mi k tomu dal dárek navíc.Férové jednání, fajn pokec a ochota dojet na domluvené místo.
Violoncello Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Chválit Davida je jako dávat Kájovi Zlatého slavíka. Ale rád to udělám! Děkuji Ti za hezký a smysluplný povídání a za moc pěkný hodinky, který jsou přesně v Tebou popsaném stavu.
MrGas Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 V pohodě rychlá domluva, schůzka na půl cesty, příjemný pokec a skvělý obchod. Večer jsem napsal, druhý den večer jsem měl hodinky na ruce. Ještě jednou mockrát díky a rozhodně doporučuju.
Jirkasirka Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Nevím, zda je to u Davida zrovna třeba, ale samozřejmě vše v naprostém pořádku. Děkuji za pokec a další nechtěné hodinky:) Maximální spokojenost a doporučení pro všechny slušné chronomagory!
AdaMoss Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Pokaždé se snažím do hodnocení vymyslet něco nového, ale tady je to trošku potíž - vše už bylo vyřčeno kolegy přede mnou. Příjemné setkání, vše na jedničku - teda až na tu mojí desetiminutovou sekyru. Díky moc a budu se těšit někdy příště!
Bullet Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Jasna domluva, rychla odezva, komunikace na jednicku...zkratka "stara skola" a chrono pacient jak ma byt...takze dekuju, bylo mi potesenim...!!!
Porsche_911 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Šílené, kvůli Davidovi jsem si musel koupit nové hodinky a nainspiroval mě do sbírání Výborné setkání i správný timing, na "podání ruky" s ním vše platí. S Davidem se dá udělat obchod asi libovolné velikosti a dá se mu věřit se svěřením hodinek nebo peněz dopředu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se