Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Síce nehodinkový obchod, ale všetko tak ako má byť  :notworthy:  Za mňa 100% spokojnosť, prihodil aj niečo navyše  :clap:  Ešte raz dík a aj na budúce, vrelo odporúčam. :photo:

• po měsíci...
Odesláno

První obchod s Davidem a jen se potvrdilo vše, co je zde napsané. Vše podle domluvy, navrh příjemný pokec i mimo hodinková témata... Dávám 1* a těším se, že se zase někdy potkáme.

Odesláno

další bourák fóra, napsal, koupil, zaplatil, přijel, převzal, jen škoda že nebylo víc času, díky a samozřejmě kdykoli znova

Odesláno

Jak už tady bylo zmíněno, s Davidem opakovaný obchod, jako vždy u tohoto člena bylo vše v TOPu, dohoda, přesnost, finance a fajn pokec nejen o hodinkách. Kdykoli velmi rád zopakuji a rozhodně doporučuji, tohle je naprosto spolehlivý a 100% člověk. Dave, díky!

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak přidám taky trošku toho dříví do lesa - parafrázuji zde dříve napsané: obchod proběhl tak hladce a bezproblémově, až mi bylo líto, že jsme nemohli pokecat dýl :D Těžko si představit lepší úroveň jednání.

Tak snad příště to zmáknem s drinkem

• po měsíci...
Odesláno

Přidávám taky kladnou referenci. Řešili jsme spolu dva nehodinkové obchody a oba na 1. Komunikace, rychlost, ochota ... Diky

• po 2 týdnech...
Odesláno

S Davidem jsem se potkal potřetí s radostí + jako bonus jsem si mohl vyzkoušet jeho nové hodinky :) vše na pohodu, férově, dle domluvy. Díky!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hodinkový obchod za časů korony, vše přesně tak, jak jsme se domluvili. Milé setkání, pokec i kafe. Vřele všem doporučuji, potvrzuji jen výše uvedené. A samozřejmě děkuji :)

Odesláno

Ani nevím, co pozitivního bych sem ještě napsal po čtyřech stránkách kladných hodnocení. Takže i za mě - David je borec, domluva vždy platí a ještě vždycky příjemně pokecáme:-).. Díky!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Borec jak má být, reprezentant ducha našeho fóra jak má být. Rychlá domluva, rychlá platba, vše bezprostředně, férově. Co se domluvilo to platilo a to vše s milým rouškovým pokecem. Jsem rád za to že takový lidi stále jsou a drží atmosféru téhle naší skupiny tam kde má být.

Takže doporučuji a snad někdy příště.

PS ať dělají hodinky jen a jen radost Davide a v dnešní době hlavně hodně zdraví.

Mira

• po 3 týdnech...
Odesláno

Další setkání s Davidem a vše naprosto perfektní. Moc příjemný pokec a ohledně obchodu vše tipťop. Žádný kecy v kleci, vše férový. Prostě rovnej chlap.  Díky moc. Tom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...