Pavel001 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Před pár dny jsem koupil nové Sinny a rád bych se podělil o několik obrázků. Subjektivně jsou to krásné hodinky. Ať se líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tyto hodinky netreba komentovat. Jsou paradni, sazej sem fotky jednu za druhou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Libor to napsal přesně. Jen přidávej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Já se přidávám,moc povedený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 No konečně někdo! Tyhle hodinky mi pořád vrtaj v hlavě. Dávej víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Další v pořadí, komu se tyhle Sinn zdají skvělé. Gratuluju a těším se na fotky i zkušenosti s nošením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 To jsou super hodinky. Jedny z nejlépe proporčně vyvážené co znám. Myslím si, že i ta cena je tam celkem příznivá. Vodotěsnost u tohoto typu hodně nadstandartní. Na začátečníka obdivuhodný výběr. Užívej si je a fotkami nešetři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel001 Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky za reakce. Jak to vyjde, určitě přidám další fotky. První dojmy jsou skvělé. Rád se později podělím o další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel001 Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Další dvě fotky...Chystám se k nim koupit NATO řemínek pro použití ve vodě a vůbec na sportovnější aktivity. Když se podaří vyfotit, dám to sem během týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Velice hezké "pilotky". Už jsem si je vícekrát prohlížel u konkurence na fóru watchuseek.com. Na první pohled nejsou tolik nápadné, působí jaksi decentněji, přitom elegantně a svébytně. Také rozměry (41 mm / 11,5 mm, rozteč nožiček 20 mm) dávají tušit, že se jedná o dobře nositelný model i pro zrovna ne velké zápěstí. (Upřímně musím poznamenat, se mi od Sinn velmi líbí i jejich "fliegr" chronografy řady 356 a 358.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ne pilotky, ani "pilotky", ale ""pilotky"".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Parádní Pavle, na fotkách super, snad se mi podaří okouknout je někdy naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nedávno sem brouzdal po Sinn webu a tyhle me tada dost nadchly.Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ahoj a gratuluju. Mám je už chvíli a jsem z nich také nadšený. Co se vrátili z reklamace (výměna kolečka se dny v týdnu), tak provedli i seřízení chodu a nyní po týdnu (na ruce 7 - 18:00 hod, víkend ve winderu) jsou + 1s. Uvažuju ještě o černém aligátorovi a pak myslím půjdou vzít i jako oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel001 Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 U těch mých je přesnost taky vynikající. V téhle cenové kategorii řekl bych nadstandardní. Jestli se nepletu, Sellita, která je pohání, by měla být ve variantě Premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Kde jsi se dostal k téhle informaci? Já měl za to, že tam je standardní verze. Můj model ve Frankfurtu o kousek zpomalili (alespoň dle průhledu dýnkem na seřizovací mechanizmus). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel001 Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nenašel jsem tu informaci nikde na internetu (až mě to překvapilo). Ptal jsem se telefonicky pana Sivka z Chronoshopu. Říkal, že by v hodinkách měla být varianta Premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jsou parádní, být o 1-2 mm větší mám je taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Kde jsi se dostal k téhle informaci? Já měl za to, že tam je standardní verze. Můj model ve Frankfurtu o kousek zpomalili (alespoň dle průhledu dýnkem na seřizovací mechanizmus). Přesněji je to ?Premium in chronometer quality?, v této úrovni jsou všechny Sellita strojky používané u Sinnu ve standardních kolekcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Přesněji je to ?Premium in chronometer quality?, v této úrovni jsou všechny Sellita strojky používané u Sinnu ve standardních kolekcích.Díky za info. Zajímalo by mě, o kolik by hodinky byly dražší s COSC. Chronometre by jim slušelo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se