gunman Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ty první jsou moc pěkné, jen by to chtělo lunetu s normálním číslováním a né otočenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. myslíš tyhle :-)
bob.zizka Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Pánové měl bych dotaz. Nenašel by se zde někdo spolehlivý a ochotný,kdo by posloužil jako prostředník v Praze ke koupi Orlíků ze Zekonovo limitky. Jedná se o to,že hodinky bych měl sehnané zde z fóra od tichého člena na kterého tu bohužel nejsou žádná hodnocení a tak jentak poslat peníze je o strach. Kdyby byl někdo místní ochoten,já bych poslal peníze,prostředník by provedl výměnu peněz za hodinky a pak by mi je snad poslal poštou. Našel by se někdo?
xjr1 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Klidně to provedu, akorát se alibisticky zříkám odpovědnosti za zhodnocení stavu hodinek - je to velmi subjektivní záležitost a každý to vidí jinak. Když bys měl zájem, pošli SZ;-)
PEtrS Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Udělej si výlet do Prahy, ženu vem do divadla a při té příležitosti kup hodinky.
JR_2010 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Vzhledem k místním obchodním zvyklostem, jak se tady nákupy hodinek před manželkami různě tají a uvádějí se dvojí ceny, by si podle této ustálené praxe musel dát s prodávajícím spicha leda v Národním na hajzlu
bob.zizka Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Vzhledem k místním obchodním zvyklostem, jak se tady nákupy hodinek před manželkami různě tají a uvádějí se dvojí ceny, by si podle této ustálené praxe musel dát s prodávajícím spicha leda v Národním na hajzlu Partnerka se na ceny neptá,jen vždycky když něco donesu tak praví : ,,schon wieder?! " tak ten záchod by asi nebyl zapotřebí. Jelikož ale žiju v německu a pracovně je to dost našlápnutý a v Praze jsme byli před 14 dny tak to řešim takhle. Zatím díky všem,už se něco rýsuje tak uvidíme.
JR_2010 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 To byla nadsázka, doufám, žes to tak pochopil
bob.zizka Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Neboj,pobral jsem to. Jen jsem dodal to,jak to mam ja.
feltharg Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 takze jedny zekonky uz jsou v nemecku? dopadlo to?
bob.zizka Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Dopadlo! Od pondělí jsou na šumavě a dneska by měly konečně dorazit do německa. Večer až je konečně budu mít,tak postnu nějakou bídnou mobilovku a proběhne děkovačka!
bob.zizka Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Tak a je to tady! 5/17! Teď proběhne děkovačka jako při předávání Slavíků! Přátelé....tohle jsem opravdu nečekal! Orlíky jsem znal jen tady z vašich fotek,naživo jsem je neměl možnost spatřit. Pak jsem se rozhod si dát do sekce-KOUPIM požadavek na tuhle limitku. Za nedlouho se ozval jeden tichý člen fóra,že by je teda asi prodal. Pak už příběh znáte. Děkuju všem,kteří se nabídli že poslouží kako prostředníci,ale v dobu kdy jsem o to žádal ve vlákně ,už byla žádost o pomoc odeslána přes SZ Hozovi Mantovi,který byl ale tou dobou mimo republiku,ale obratem mne přesměroval na Straspola,který se toho všeho ujal. Tomovi patří tedy největší dík. Vše zařídil,vyzved,vzorně,ba ukázkově zabalil a poslal. Klobouk dolů Tome! Obrovský respekt ! Děkuji Honzovi že se na mou žádost do toho vložil a vlastně i za to,že stál společně s otcem těhle nádherných hodinek Zekonem po jeho boku u jejich zrodu a v neposlední řadě díky Zekonovi za to že to tak krásně vymyslel. Díky pánové! Skláním se před vámi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 9. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2016 To já děkuji tobě, já hňup jsem je taky prodal, naštěstí jen Wizardovi, a toho jsem dvakrát přemlouvat nemusel. Hodinky nosím nejčastěji ze všech a taky si říkám že jsou dobře udělané, ikdyž, pár detailů by se ještě dalo dotáhnout.
straspol Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Jak jsem psal v SZ, Bobe mám radost, že máš radost ! Ale povím Ti, měls to na vlásku- poprvé jsem je totiž držel v ruce naživo a jsou fakt sakra pěkný, nekupovat zrovna Omegy... no co Ti mám povídat, ruka se mi třásla a ďábel našeptával....
Honza.manta Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Tak a je to tady! 5/17! Teď proběhne děkovačka jako při předávání Slavíků! Přátelé....tohle jsem opravdu nečekal! Orlíky jsem znal jen tady z vašich fotek,naživo jsem je neměl možnost spatřit. Pak jsem se rozhod si dát do sekce-KOUPIM požadavek na tuhle limitku. Za nedlouho se ozval jeden tichý člen fóra,že by je teda asi prodal. Pak už příběh znáte. Děkuju všem,kteří se nabídli že poslouží kako prostředníci,ale v dobu kdy jsem o to žádal ve vlákně ,už byla žádost o pomoc odeslána přes SZ Hozovi Mantovi,který byl ale tou dobou mimo republiku,ale obratem mne přesměroval na Straspola,který se toho všeho ujal. Tomovi patří tedy největší dík. Vše zařídil,vyzved,vzorně,ba ukázkově zabalil a poslal. Klobouk dolů Tome! Obrovský respekt ! Děkuji Honzovi že se na mou žádost do toho vložil a vlastně i za to,že stál společně s otcem těhle nádherných hodinek Zekonem po jeho boku u jejich zrodu a v neposlední řadě díky Zekonovi za to že to tak krásně vymyslel. Díky pánové! Skláním se před vámi. Jsou skvělé, užívej si je!
Bert Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Tak a je to tady! 5/17! Teď proběhne děkovačka jako při předávání Slavíků! Přátelé....tohle jsem opravdu nečekal! Orlíky jsem znal jen tady z vašich fotek,naživo jsem je neměl možnost spatřit. Pak jsem se rozhod si dát do sekce-KOUPIM požadavek na tuhle limitku. Za nedlouho se ozval jeden tichý člen fóra,že by je teda asi prodal. Pak už příběh znáte. Děkuju všem,kteří se nabídli že poslouží kako prostředníci,ale v dobu kdy jsem o to žádal ve vlákně ,už byla žádost o pomoc odeslána přes SZ Hozovi Mantovi,který byl ale tou dobou mimo republiku,ale obratem mne přesměroval na Straspola,který se toho všeho ujal. Tomovi patří tedy největší dík. Vše zařídil,vyzved,vzorně,ba ukázkově zabalil a poslal. Klobouk dolů Tome! Obrovský respekt ! Děkuji Honzovi že se na mou žádost do toho vložil a vlastně i za to,že stál společně s otcem těhle nádherných hodinek Zekonem po jeho boku u jejich zrodu a v neposlední řadě díky Zekonovi za to že to tak krásně vymyslel. Díky pánové! Skláním se před vámi. To je ale hezký příběh. Já chci taky nějaký Orlíky .... prosím, prosím :-) Teď vážně: Blahopřeji k uskutečnění nákupu vysněných hodinek.
bohus76 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Myslím Berte,že Orlíků máš dost,máme Ti co závidět :-) Já bych chtěl nějaké doutníky,je možno ?
financ Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 To je ale hezký příběh. Já chci taky nějaký Orlíky .... prosím, prosím :-) Teď vážně: Blahopřeji k uskutečnění nákupu vysněných hodinek.bych o nějakých věděl. a ani jedny nemáš
bohus76 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 To máš pravdu,ani jedny nemám :-) /Vím bylo to na Berta /
zekon7302 Odesláno 17. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2016 (upraveno) Včera jsem zkusil tu vintage gumohadru od Motyho, pěkné to je, ale asi by mi vadila ta vůně vojenského skladu, nebo přesněji babiččiny skříně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. září 2016 uživatelem zekon7302
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se