Přejít na obsah

Další chytré hodinky (Kairos)

obrbobr

Doporučené příspěvky

Takže tu máme další "chytré" hodinky

http://mobil.idnes.cz/platforma-android-wear-pro-chytre-hodinky-fi3-/mob_tech.aspx?c=A140318_225118_mob_tech_ada

Podle mě zatím to nejhezčí co jsem v téhle kategorii viděl.

Ale stejně bych do toho nešel, to by musely stát tak do 1.000,-Kč aby mě to žačlo zajímat :-))

post-12328-0-56079700-1395234606_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já čekám furt na Apple.

Jestli fakt přinesou něco s dobrým nápadem, klidne bych je nosil na druhý ruce :-D

Jinak ale trvám na tom, že na nich musí bejt vidět furt čas, nikoli na zmáčknutí knoflíku po rozsvícení displeje.. Kdyby to bylo na knoflík, tak ať se jdou vycpat..

Odkaz ke komentáři

Jinak ale trvám na tom, že na nich musí bejt vidět furt čas, nikoli na zmáčknutí knoflíku po rozsvícení displeje.. Kdyby to bylo na knoflík, tak ať se jdou vycpat..

To já taky. A ještě taky na to, až je bude stačit nabít jednou za měsíc. Nabíjet to každý den, to by mi kazilo radost.

Odkaz ke komentáři

To já taky. A ještě taky na to, až je bude stačit nabít jednou za měsíc. Nabíjet to každý den, to by mi kazilo radost.

hele určitě to bude mít bezkontaktní nabíjení a frknout na noc hodinky na nějakou placku by mi nevadilo.. :-)

Odkaz ke komentáři

hele určitě to bude mít bezkontaktní nabíjení a frknout na noc hodinky na nějakou placku by mi nevadilo.. :-)

To abychom tu placku ale měli furt při sobě. Půjdu na flám, zapomenu se někde a druhý den jsem bez hodinek...

Odkaz ke komentáři

Natahovat hodinky nebo je mit ve vrtici je skoro to same jako nabijet ne? Kabel ma snad doma kazdy, kdyz nebude po ruce bezdrat. nabijeni.

Jinak mne je jedno jak budou takove hodinky vypadat, budu je pouzivat asi prevazne na sport, tak chci spis funkce a design, ktery nebude prekazet. Zatim to vidim na FIT.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Natahovat hodinky nebo je mit ve vrtici je skoro to same jako nabijet ne? 

Ale tak člověk si nakonec zvykne na ledacos. Věřím, že ti, kdo si je koupí, do svého denního rozvrhu nějaký ten nabíjecí rituál zařadí. Já jsem vloni absolvoval přechod od elektroniky k mechanice, takže v dohledné době návrat do těchto vod neplánuji. Ale docela mě zajímá, jak se chytré hodinky mezi lidmi uchytí. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...