obrbobr Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Takže tu máme další "chytré" hodinky http://mobil.idnes.cz/platforma-android-wear-pro-chytre-hodinky-fi3-/mob_tech.aspx?c=A140318_225118_mob_tech_adaPodle mě zatím to nejhezčí co jsem v téhle kategorii viděl.Ale stejně bych do toho nešel, to by musely stát tak do 1.000,-Kč aby mě to žačlo zajímat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Podle mě zatím to nejhezčí co jsem v téhle kategorii viděl.Souhlas, navíc ty funkce pod Androidem vůbec nevypadají zle, ještě tam hodit tapetu IWC BP a jde se na věc. Ideální pro chronomagory, měníš tapetu každý den podle libosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 taky jsem na ně koukal a na rozdíl od ostatních jsou tyhle opravdu pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Toto su konecne prve pekne smart hodinky. O tychto by som aj uvazoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Já čekám furt na Apple.Jestli fakt přinesou něco s dobrým nápadem, klidne bych je nosil na druhý ruce :-DJinak ale trvám na tom, že na nich musí bejt vidět furt čas, nikoli na zmáčknutí knoflíku po rozsvícení displeje.. Kdyby to bylo na knoflík, tak ať se jdou vycpat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Jinak ale trvám na tom, že na nich musí bejt vidět furt čas, nikoli na zmáčknutí knoflíku po rozsvícení displeje.. Kdyby to bylo na knoflík, tak ať se jdou vycpat.. To já taky. A ještě taky na to, až je bude stačit nabít jednou za měsíc. Nabíjet to každý den, to by mi kazilo radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 To já taky. A ještě taky na to, až je bude stačit nabít jednou za měsíc. Nabíjet to každý den, to by mi kazilo radost.hele určitě to bude mít bezkontaktní nabíjení a frknout na noc hodinky na nějakou placku by mi nevadilo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 hele určitě to bude mít bezkontaktní nabíjení a frknout na noc hodinky na nějakou placku by mi nevadilo.. :-) To abychom tu placku ale měli furt při sobě. Půjdu na flám, zapomenu se někde a druhý den jsem bez hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Natahovat hodinky nebo je mit ve vrtici je skoro to same jako nabijet ne? Kabel ma snad doma kazdy, kdyz nebude po ruce bezdrat. nabijeni.Jinak mne je jedno jak budou takove hodinky vypadat, budu je pouzivat asi prevazne na sport, tak chci spis funkce a design, ktery nebude prekazet. Zatim to vidim na FIT. Upraveno 23. března 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Natahovat hodinky nebo je mit ve vrtici je skoro to same jako nabijet ne? Ale tak člověk si nakonec zvykne na ledacos. Věřím, že ti, kdo si je koupí, do svého denního rozvrhu nějaký ten nabíjecí rituál zařadí. Já jsem vloni absolvoval přechod od elektroniky k mechanice, takže v dohledné době návrat do těchto vod neplánuji. Ale docela mě zajímá, jak se chytré hodinky mezi lidmi uchytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Docela příjemná novinka:http://www.svetandroida.cz/kairos-mechanicke-chytre-hodinky-201405https://kairoswatches.com/ Ani tedy nevím, jestli jsem to zařadil správně, respektive, čeho je tam víc?! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Škoda že nemají ciferník tvořený solárem. Aku by pak byla podporována v delší výdrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Myšlenka určitě dobrá, ale kdoví, jestli je to vzhledem k použitým technologiím vůbec možné. Škoda že nemají ciferník tvořený solárem. Aku by pak byla podporována v delší výdrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Tak snad aby si k tomu připravili i winder s nějakým dobíjením, nejlíp indukčním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Vypadají moc pěkně.Ale přiznám se, že se mi nezdá kombinace: teď zaplať, za rok pošleme a (podle řecké alfabety ve spotu) řeckého prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Kairos je švýcarská značka a některé modely by měly být dostupné v prosinci roku 2014. Vypadají moc pěkně.Ale přiznám se, že se mi nezdá kombinace: teď zaplať, za rok pošleme a (podle řecké alfabety ve spotu) řeckého prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ano, 2 modely až v prosinci, a další v březnu. Takže za sakra dlouho. A výrobce jjsem fakt odhadoval jen podle alfabety. Takže můj, čistě subjektivní, pocit je, že nemají ani kačku a naopak mají velké sny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 V tomto duchu bych si asi umel predstavit, ze neco takoveho bych si byl i ochoten koupit.http://www.zive.cz/clanky/kairos-hybrid-mechanickych-a-chytrych-hodinek/sc-3-a-173862/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72667-mechanick%C3%A9-chytr%C3%A9-hodinky-kairos/?hl=kairos Upraveno 28. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Slouceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se