Bells Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2014 V 13. 7. 2014 v 5:34, Daemonultimate napsal: Moc se mi to líbí,připomíná mi to životní svobodu a moře,který mám rád.Jedno z vláken,kam ani kvuli hodinkám nechodim(ne,že by se mi nelíbily),kolega NERO.8 to popsal perfektně,líp to ani snad nejde, A to mělo toto vlákno být původně jen o těch hodinkách , jenže pak jsem si uvědomil, že ono je to víc než jen další hodinkový úlovek. K těmto se vztahuje celý ten příběh a všechno kolem, tyto hodinky mi i označují můj nový životní začátek a proto vím, že nikdy nepůjdou z domu i když to není žádný zázrak. Vlastně mi ani nevadí, že sem stejně jako ty nejspíš většina členů přijde kůli všemu ostatnímu a ne hodinkám, ale co na tom, rád se podělím i o to všechno ostatní, co se mi v novém začátku naskytlo a co jsem spolu s těmito hodinkami prožil, protože jsou součástí všeho. PS: Jen nevím jak to udělám na svatbě - k obleku asi moc nepůjdou
Daemonultimate Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Ale půjdou.Když příběh,tak kompletní.
Návštěvník Alda Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 V 13. 7. 2014 v 17:50, Daemonultimate napsal: Ale půjdou.Když příběh,tak kompletní. Tak tak. Svatba na plazi a Magrette nesmi chybet.
Bells Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 QUEST1 - Mentawai Surf Charter
bandicoot Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 V 12. 7. 2014 v 8:11, Bells napsal: Každopádně doufám, že alespoň trochu i přispívám foru a to hlavně v dobrém. Tak to každopádně přispíváš. Mluvili jsme s pár místními chovanci o tvém vláknu a perfekt oku na fotky na nedávném pivku.Jen foť, protože mnozí z nás by mohli fotitt tak maximálně klávesnice... monitory... kancly... kravaty... Je to tu fajn relax.
Locque Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Na tohle vlákno mě upozornil Alda mezi šestým a sedmým pivem a od následujícího dne jsem tu vždy alespoň jednou Dechberoucí. S ničím nesrovnatelný. Skvělý.
Návštěvník Alda Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 To je panecku atmosfera. Kluci, tady je raj. Tady je treba alespon jednou denne zajit. Skvele, skvele...
Bells Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 V 16. 7. 2014 v 13:52, bandicoot napsal: Tak to každopádně přispíváš. Mluvili jsme s pár místními chovanci o tvém vláknu a perfekt oku na fotky na nedávném pivku.Jen foť, protože mnozí z nás by mohli fotitt tak maximálně klávesnice... monitory... kancly... kravaty... Je to tu fajn relax. V 16. 7. 2014 v 14:20, Locque napsal: Na tohle vlákno mě upozornil Alda mezi šestým a sedmým pivem a od následujícího dne jsem tu vždy alespoň jednou Dechberoucí. S ničím nesrovnatelný. Skvělý. V 16. 7. 2014 v 14:40, Alda napsal: To je panecku atmosfera. Kluci, tady je raj. Tady je treba alespon jednou denne zajit. Skvele, skvele... Tentokrát odpovím všem najednou, protože na to vše mám stejnou odpověď...vlastně ani nemám pořádně slov, vážně bych tolik chvály nečekal a moc si toho vážím a děkuju, opravdu děkuju...omlouvám se ale lépe to říct neumím a vážně jste mě dostali, toto je asi moje nejlepší chvíle zde na foru
McStinger Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Fakt fajn vlákno, oddychovka. Ak aj mám na fórum málo času, sem sa pozriem.
Bells Odesláno 21. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Tak dnes mám Magrette 133 den, což je i číslo mého kusu (LE.133) a toto malé "výročí" oslavím kompilací wristshotů, protože celých těch 133 dní jsou zároveň i na ruce. Co už není tak krásné, je to, že dnes dostali i první zásah do černého a to doslova. První zářez do PVD pouzdra :crying_anim:k tomu samozřejmě foto přidávat nebudu, protože radost z toho vůbec žádnou nemám.
Locque Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Gratuluju k výročí Fotky tradičně skvělý...
Bells Odesláno 21. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Já děkuju vám kluci za podporu a také děkuju i Chronomagu za prostor, bez toho by nic z toho nebylo.
Návštěvník Alda Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Tak uz jsem tu dneska podruhe...
Bells Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2014 V 25. 7. 2014 v 6:18, Alda napsal: Tak uz jsem tu dneska podruhe... Tak to jsi tu dokonce víc než já V 25. 7. 2014 v 6:23, prischera napsal: Pecka, krásná práce! Díky moc! Už se těším na budoucí sraz, ukážu je v realu a rád se pokochám tvojí sbírkou, protože to je jeden kousek lepší než druhý.
organic Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Líbí se mi tvé nadšení a věrnost jedněm hodinkám, které si vybral perfektně vzhledem k tvému vztahu k Austrálii a nedaleké Maori kultuře. Ale stejně jsem chodím hlavně kvůli tý nádherný roštěnce
ggrand Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Když vidím ty fotky, jak se snáší kůže takle s vodou ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se