Bells Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 spiStraps - již druhý "Špenátový" Maori řemen První Maori řemen byl a stále je věnován jedné z nejslavnějších a TOP pláží nejen v Austrálii, ale i na celém světě... Druhý řemen je jednou částí věnován přímo hodinkám pro které je Magrette Tiki - maska Magrette na konci a silueta Tiki jako takového na začátku. Část druhá je symbolem želvy věnovaná skupině "Tectonic Turtle" ve které jsem členem a jejímž symbolem a maskotem je právě zmiňovaná želva. Hlavní dík patří Spinachovi, který oba řemeny naprosto perfektně zhotovil a předčil i veškeré mé očekávání. Ještě jednou moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Je to opravdu velká paráda a jak jsem měl možnost vidět v reálu, máš to mooooc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Škoda - ale fakt lituji, že kůži nenosím, tohle vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 V 15. 9. 2014 v 7:48, Daemonultimate napsal: Je to opravdu velká paráda a jak jsem měl možnost vidět v reálu, máš to mooooc pěkný. Díky ti, konečně už ten jeden co jsem měl, nebudu muset tolik šetřit, když je další a ještě jeden je v plánu, takže Maori výzbroj na nějakou dobu splňena V 15. 9. 2014 v 10:05, Honza.manta napsal: Škoda - ale fakt lituji, že kůži nenosím, tohle vypadá super. Ale nosíš minimálně tu svojí, tak proč ne i řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Chystám se na dovolenou tak ještě něco přihodím, než se vrátím bude to tu nějakou dobu prázdné Pure truth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Nadhera, diky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Nejhezčí na tomhle vlákně jsou prdelky a hodinky, v tomto pořadí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 V 19. 9. 2014 v 11:05, Bells napsal: Chystám se na dovolenou No nevim, z tebe mám pocit, že na dovolené jsi pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 V 19. 9. 2014 v 11:36, Alda napsal: Nadhera, diky!!! I já děkuju. V 19. 9. 2014 v 13:47, Georgeisin napsal: Nejhezčí na tomhle vlákně jsou p...lky a hodinky, v tomto pořadí! Ačkoli jsou Magrette vážně má srdcovka, tak i přes to musím souhlasit V 19. 9. 2014 v 13:49, bandicoot napsal: No nevim, z tebe mám pocit, že na dovolené jsi pořád... Ale kde že, postuju hodně z archivu vždy, když mám trochu času a udělám nějaké koláže. Víceméně jsem nikde nebyl od března, takže se na dovolenou těším víc než dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Tak se tam měj, doufám, že ať jedeš kam jedeš přivezeš pořádně nadupanej archiv Upraveno 19. září 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Jsem tu po delší době, ale ty koláže jsou super Michale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomaniak Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Hezký...taky hledám MAGRETTE...ale gravírovaný pozdro a jak jsem viděl cenu..sedl jsem si na pr...! Tak na to nemám...škoda, kdyby se našla nějaká "bazarovka"...ale nevím...že by na New Zelandu měli nějaký "bazar"..¨ Díky chronomaniak z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 V 30. 9. 2014 v 9:38, Chronomaniak napsal: Hezký...taky hledám MAGRETTE...ale gravírovaný pozdro a jak jsem viděl cenu..sedl jsem si na pr...!Tak na to nemám...škoda, kdyby se našla nějaká "bazarovka"...ale nevím...že by na New Zelandu měli nějaký "bazar"..¨ Díky chronomaniak z Prahy No z druhé ruky jich asi moc neseženeš, sám jsem žádné nikde nezahlídl k prodeji..a musím říct, že ty s gravírovaným pouzdrem ať TANGAROA tak MOKO nejsou v reálu zase až takové pecka. Teda abych to upřesnil pecka to je, ale je to celkem nenositelné, alespoň podle mě, je to spíš takový výstavní kousek pro opravdového nadšence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Traveling... & travel combos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Právě jsem si poslintal klávesnici. Fakt dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Paráda. Sluníčko, krásný holky, vlny. Mňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 HMMMM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Ochhhh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Začíná to dobře, moře, krásnej doprovod a hromada hodinek, tim to ale nekončí, že ne ... Už si po cestě v poho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Nadhera. Vlny, holky, vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se