Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, dovolte mi představit vám nejnovější důsledek mýho (chrono)magorismu.

K Damaskům jsem vždy měl takovej.. ambivalentní vztah. Na jednu stranu se mi líbily ty technologie pouzdra a to, že je majitel očividně velkej srdcař. Na druhou stranu, design celkem nijakej, předsudky jsem měl (a mám, hehe) tak nějak i k tomu jménu na cifru a co si budem povídat, nekritická prezentace tady na fóru se mi chvílema trochu eklovala. 

Tentokrát jsem chtěl každopádně něco bez otáčivý lunety. Když představilo Damasko 42mm modely 3--, na obrázkách mě teda rozhodně nezaujaly. Moc živejch fotek se na netu taky nepovaluje. Nicméně.. postupem času tak nějak začal červíček hlodat, hlavně 353 model vypadal velmi zajímavě (ta klasika 3- je pocitově malá, jsem zvyklej na větší hodinky). Vnitřní luneta mě najednou taky začala lákat, neni to tak suchý jako na klasikách.

Naživo pak bylo jasno. Zpracování bez chyby, velký pohodlí na ruce.. Měl jsem přemýšlení o konkrétnim modelu, ikdyž jsem původně myslel, že 353 budou jasná volba. 343 jsou taky hodně dobrý.. nicméně, zvítězil zajímavější design - ta kombinace matnýho kovu a jasně bílýho cifru. A taky to, že mi brácha řekl, ať vemu tyhle:)

Na první pohled mě překvapil ten cifr, na správnym světle vypadá jako takovej hrubej papír - tim, jak je tam napatlaná lumi. Tištěný indexy bez chyby, fantasticky zpracovaná korunka. Mimochodem, při dotažení (samo je šroubovací) je frézovaný "D" přesně srovnaný do roviny. Jako vertikálně, myslim:) Snad to neni náhoda.. Co se týče technickejch údajů a vychytávek, netřeba se rozepisovat, vše je tady - http://www.damasko.de/en/models/three-hand-models/rehaut/da353. Zmíním pouze vnitřní AR, ten oboustranej je dle mě slabina těch klasik. Jo, zavřel jsem je nasvícený do šuplete (moc tikaj) kolem půl desátý večer, dnes v půl šestý jsem odečetl čas. Takže ta lumi velmi dostatečná, pro mě.

Teďkonc, abych jen nechválil, napíšu co bych si uměl představit jinak: V prvý řadě mě štve ten Day-date, ten den se mi prostě nelíbí, snad si zvyknu. Furt nevim, jestli se mi líbí to vykrojení/rozšíření řemenu kolem nožek pouzdra. A to je zatim tak asi všechno..

Jak jdou přesně nevim, zkoumat to nebudu.

Kolem a kolem, jsem fakt hodně spokojenej. Od včera se mi líběj furt víc. Tak mi snad vydržej aspoň měsíc..

Jo! Kdo o nich uvažujete, byla by velká škoda nevyužít teď tý slevy 10% na všechny Damaska, v Chronoshopu.

Foto mobilem, snad se dostanu k foťáku, průběžně.

post-6006-0-26837200-1397313310_thumb.jpg

post-6006-0-39248300-1397313339_thumb.jpg

post-6006-0-48611400-1397313360_thumb.jpg

post-6006-0-27899200-1397313383_thumb.jpg

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krásný! Mě teď žere, že pár měsíců po tom, co jsem koupil DA34, oni vylezli s DA343. Tohle vědět tak si fakt počkám  :frusty:  Ne, že bych z DA34 neměl radost a nelíbily se mně, ale přece jenom...

Odesláno

Micey, ještě jednou gratuluju. Vybrals dobře, perfektní univerzální tooly, a ten lumi cifr to je dost dobrý. Těším se až tyto uvidím naživo, měl jsem v ruce ty s černým cifrem, tyto jsem nějak přehlédl :)

Odesláno

Ty a Damasko? Jak tohle vzniklo? :)

Kazdopadne hodinky jsou to zajimavy. Ja porad nevim, jak se k tomu Damasku postavit. Vsechny jsou tak hnusny a nenablejskany, az se mi to vlastne libi. :)

Odesláno

Před chvílí jsem koukal do vlákna Co máte dnes na ruce a vidím tam tvoje Damaska. Říkám si, že by náhrada za MM? Pak kouknu sem a ono jo. Tak gratuluju, máš to pěkný.

Odesláno

emefe, ja vlastne ani navim jak se to stalo - k Damasku mam uplne stejnej vztah jako ty. Nicmene.. predvedu a myslim, ze pochopis:)

Siwi dik, zatim to funguje, hehe.

Odesláno

To je nás víc, s tímhle vztahem k Damasku :D

Ale věřím, že naživo můžou být zatraceně zajímavý.

Když už jsme u Damasko kvality - minutová ručka na první fotce - je to fotkou?

A samozřejmě gratuluju!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ne, to je tim, že je to šmejd:) Ze strany toho černýho nátěru na ručce vidno nedokonalosti. Teda, musí se na to člověk sakra zaměřit..

Furt jsem spokojenej. Teda ne, že by mě kupříkladu nenapadlo, jestli neni ten cifr příliš veselej, ve srovnání se suchym pouzdrem.. a ten řemen bych potřeboval nějak vyřešit. Úplně jsem se o víkendu styděl, když jsem si na koupání sundaval hodinky.

post-6006-0-65570100-1398690742_thumb.jpg

post-6006-0-77946000-1398690758_thumb.jpg

Odesláno

jsou hodně pěkný, pořád je opatrně sleduju a říkám si co by kdyby:-)

Ale kdyby k ním byla guma s překlápěčkou ala SINN UX tak už je mám taky

Odesláno

Už jsem Ti je pochválil osobně, ale stejně musím i tady. Jsou po všech stránkách parádní a to nemám rád světlé cifry. Tohle jsou jedny z mála, u kterých to vůbec neřeším. Toš užívej! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...