mlsoun1 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Moc se mi ten řemen na nich líbí Martine.Nechápu,že když jsem je měl tolikráte,že jsem to nezkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Řemen od Jana již chytá patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Jedna ze včerejšího nočního blbnutí, včetně nové břitvy. Taková mužská chvilka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 nadherna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Tohle se Hasňovi nebude líbit.... více fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17640-longines-hydro-conquest-automatic/?p=1541403 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Jedna ze včerejšího nočního blbnutí, včetně nové břitvy. Taková mužská chvilka :-)Skvělá fotka, tiše závidím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Martar: moc pěkně jsi to vyfotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Martine, ty dokážeš z notoricky známých hodinek udělat něco nevídaného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Jedna ze včerejšího nočního blbnutí, včetně nové břitvy. Taková mužská chvilka :-)Ta se povedla. Tohle se Hasňovi nebude líbit....Koukám, koukám a nevím... Asi by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Já vím, Jeronimo, že je to na hraně. Ale beru to tak, že mám ještě dvoje tool potápky a tyhle třetí jsou prostě pro formální příležitosti. Taky mě zajímalo, zda se Hydry můžou zařadit mezi elegantní nízké kancldivery, kterým i formálnejší řemen vyložen? sluší (bondovky, Aquaracery, Tridenty..). Můj dojem je, že to není špatný, ale do "klubu" Hydry úplně na 100% nepatří, chybí jim ta ladná křivka pouzdra a navazující ochrany korunky. Tady ta ochrana prostě moc hranat? trčí. Takže spíš univerzální divery než vyložen? oblekové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Ježíši, kam jsem to zabloudil. Thread Fear. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Sorry, ja to věděl ... zkus si místo Lonžín představit třeba JLC deep sea chrono. Ty se na řemeni nosí běžn? a sluší jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Myslim, ze moze byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Tak to rozhodně může, super kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Mysiak: dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Jedno podzimní zátiší :-). Další fotky jsou tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Diky diky, vhodny remen som hladal asi mesiac Tak to rozhodně může, super kombinace! Mysiak: dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 buvol jak hovado :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Taky buvol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 (upraveno) Skoro bych si tip, že oba bůvoli od stejného výrobce (Henry?) Pěkné to máte chlapci! Upraveno 21. října 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se