Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tag Heger Aquaracer 500 Ceramic a 20 mm luxusní řemen z rejnoka, ruční výroba. Lesk kost?ných destiček skv?le koresponduje s leskem keramické lunety. Vzhledem k síle řemenu u stěžejek bylo nutné použít zahnuté stěžejky.

post-30813-0-73655800-1469273179.jpg

post-30813-0-99233900-1469273196.jpg

post-30813-0-66625200-1469273212.jpg

post-30813-0-73256900-1469273237.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tag Heger Aquaracer 500 Ceramic a 20 mm luxusní řemen z rejnoka, ruční výroba. Lesk kost?ných destiček skv?le koresponduje s leskem keramické lunety. Vzhledem k síle řemenu u stěžejek bylo nutné použít zahnuté stěžejky.

Moc pěkné, odkud ten řemen je?

Odkaz ke komentáři

Martar: mas to opravdu moc hezke, jen velka skoda, ze Omega uz nic takoveho nedela.

Odkaz ke komentáři

Díky, Tano :)

Moc pěkné, odkud ten řemen je?

Řemen je z Německa, snad se mi podaří dohledat detaily od původního majitele. Díky za pochvalu.

Dneska jsem šel s kombem TH & stingray nakupovat a pochválila mi je známá, kterou jsem potkal, a pak i pokladní. To jsem ještě nezažil. Je to tím, jak se jednotlivá zrna řemenu třpytí, to podle mě přitáhne jejich zrak a pak si teprve všimnou i hodinek :)

Odkaz ke komentáři

Jen opravím, není to chromexcell, ale je to od Horween, nějaká hovězina, ty názvy se nedají všechny zapamatovat. :lol2:

Pamatovat se určitě dají, to jen já jsem pako líný najít si naší komunikaci (děsně jsem už chtěl sedět u oběda) :D Takže omluva za mystifikaci.

Odkaz ke komentáři

Martare k těmto hodinkám to sedne dokonale, já to tehdy bral s logikou potápky musí být na kůži z nějakého mořského tvora, ale bohužel k mému portfoliu hodinek se to nehodí :( . Jinak s tím jak si lidé všimnou první řemenu/tahu/atd... tak je to pravda, když střídám hodinky s tahem, tak nikdo nic, ale v momentě jak si to hodím na kůži nebo strap, tak jsem už slyšel "nové hodinky ?" :D .

Odkaz ke komentáři

Martine, máš prostě vkus a dobré oko. Já nosím výhradně tahy, ale u tvých hodinek si vždycky řeknu, jestli by to za malý experiment s řemenem výhledově nestálo. A že si hodinek na tahu lidi moc nevšimnou je velká pravda. Mně tedy Béčka ještě nikdy nikdo nepochválil a to se lesknou jak psí ...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...