martar Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tag Heger Aquaracer 500 Ceramic a 20 mm luxusní řemen z rejnoka, ruční výroba. Lesk kost?ných destiček skv?le koresponduje s leskem keramické lunety. Vzhledem k síle řemenu u stěžejek bylo nutné použít zahnuté stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Omega Seamaster 300M GMT 50th Anniversary a středně hnědý chromexcel od Zekona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tag Heger Aquaracer 500 Ceramic a 20 mm luxusní řemen z rejnoka, ruční výroba. Lesk kost?ných destiček skv?le koresponduje s leskem keramické lunety. Vzhledem k síle řemenu u stěžejek bylo nutné použít zahnuté stěžejky. Moc pěkné, odkud ten řemen je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Martar: mas to opravdu moc hezke, jen velka skoda, ze Omega uz nic takoveho nedela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Omega Seamaster 300M GMT 50th Anniversary a středně hnědý chromexcel od Zekona Jen opravím, není to chromexcell, ale je to od Horween, nějaká hovězina, ty názvy se nedají všechny zapamatovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Díky, Tano Moc pěkné, odkud ten řemen je?Řemen je z Německa, snad se mi podaří dohledat detaily od původního majitele. Díky za pochvalu. Dneska jsem šel s kombem TH & stingray nakupovat a pochválila mi je známá, kterou jsem potkal, a pak i pokladní. To jsem ještě nezažil. Je to tím, jak se jednotlivá zrna řemenu třpytí, to podle mě přitáhne jejich zrak a pak si teprve všimnou i hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Jen opravím, není to chromexcell, ale je to od Horween, nějaká hovězina, ty názvy se nedají všechny zapamatovat. Pamatovat se určitě dají, to jen já jsem pako líný najít si naší komunikaci (děsně jsem už chtěl sedět u oběda) Takže omluva za mystifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Já myslel sebe, rozliším max. chromexcell a shell cordovan, další už si musím dohledávat, dělají toho spoustu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 ten rejnok fakt luxus , nemůžu z něj oči spustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Martare k těmto hodinkám to sedne dokonale, já to tehdy bral s logikou potápky musí být na kůži z nějakého mořského tvora, ale bohužel k mému portfoliu hodinek se to nehodí . Jinak s tím jak si lidé všimnou první řemenu/tahu/atd... tak je to pravda, když střídám hodinky s tahem, tak nikdo nic, ale v momentě jak si to hodím na kůži nebo strap, tak jsem už slyšel "nové hodinky ?" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Moc pěkné, odkud ten řemen je?Tak ten rejnok je Fluco, Echt Perlrochen schwarz , model 392 01. Díky, rolasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Konečně jsi se jich dočkal Martine,to mě těší.Řemen je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Dnes mi žena dovezla do špitálu přesnídávky a toto NATO,foto nic moc.Ale nevypadá to špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Martine, máš prostě vkus a dobré oko. Já nosím výhradně tahy, ale u tvých hodinek si vždycky řeknu, jestli by to za malý experiment s řemenem výhledově nestálo. A že si hodinek na tahu lidi moc nevšimnou je velká pravda. Mně tedy Béčka ještě nikdy nikdo nepochválil a to se lesknou jak psí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Tudorům BB kůže sluší - všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Dnes poprve potápky na kůži. A myslím, že dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proview Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Želvy na krokodýlovi. Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Ale no tak. Trochu soudnosti, toto už je moc i na mě a to mám potápky na kůži rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se