childe Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Je fakt, že do vody aligátora brát nebudu, ale to nic nemění na tom, že k nim celkem pasuje a je velmi příjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Při vší úctě, já si myslím, že k nim moc nepasuje. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu ajaj zas spatne vlakno, velika omluva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Tak já to vlákno zase vrátím zpátky na koleje . Potápky na kůži: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu kůže nounejm z obchodu na náměstí je to takový divný, ale celkem pohodlný, odpočívám od orig. tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu nelíbí se mi to nato je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Marinemastery mají ty nožky vrtaný strašně nízko - aby na nich řemen vypadal jakž takž, musí mít u stěžejek značnou tloušťku v celé šíři, aby opticky navazoval na nožky. Tj ideálně u stěžejek s výplní (klínem) mezi svrškem a spodní vrstvou. To samé platí u gumy, taky by měla být u stěžejek tlustší. Zaplaťpánbu že Crafter dělá k Baby Marinemasterům licující gumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 9 hodinami, martar napsal: Marinemastery vony ty moje jsou bejby marinemastery, ale efekt je asi podobnej, prostě to tam nejde a nevypadá to dobře, když to nemá to rozšíření... ale u nata mi to nevadí..zas jsou hodinky dost vysoké a to nato je ještě nadzvihne tak půjdou zpět na kovotah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Hodil jsem Squale na hnědou kůži a docela to k nim i sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se