bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Tyto by se mi líbily, jen nevím zda jsou ve velikosti 45-46 !? Tak vidím, že velikosti jsou,jen u Grisportu ne. https://www.grisport.cz/p/7402-viso.html Upraveno 19. ledna uživatelem bohus76
Prochy68 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Rozmysli tu podrazku, osobne bych u nich sel jen do vibram (zkusenost, ale treba ty "noname" uz zlepsili).
bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Na těch Tundrách mám Vibram, zdá se mi dost tvrdý a na zmrzlém ( mokrém) kameni je to jak na mydle.
Prochy68 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Prabosy me taky klouzou, ale tech varaint vibramu je nepreberne. Ale jak jsem psal, treba uz to vylepsili. Tahle co mam na jednech teda nic moc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna U těch Viso píšou novinka ,ale prý už větší velikosti na skladě nebudou.To je pech.
Lou Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 17. 1. 2026 v 18:07, Zdenek1307 napsal: Co je to za trať? Obec Čejkovice, trať Noviny 1
Ivan Lelák Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) Byli jsme na pár dnů v Rakousku, ne lyžovat ale termálovat a taky trochu pocourat po horách. Měl jsem své nové Salewy a i když nejsou primárně zimní, jsou skvělé. Perfektně obepnou nohu, pevně drží, je v ní taková jistota při chůzi po nerovném povrchu. A také si na nohu lépe sedají, až se přizpůsobí, mohly by být dokonalé. Monče jsem tam koupil tyhle Salomony a hrozně si je pochvaluje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna uživatelem Ivan Lelák
Kasprik Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak po čtyřech letech intenzivního chození po horách, jsou to jediné boty, které vydržely všechno. Doteď nepouští vodu a nejsou potrhane. Jen jsem jednou měnil tkaničky. Dnes nákup v Hudy stejných a nových. Rozdíl je jen v nápisech. Jinak tvrdé a nezničitelné boty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek Cigi Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Krásná dvouhodinová procházka po lesích a lukách. Sice v mrznoucí mlze, ale fakt relax. HighPoint a La Sportiva. Ta podrážka je neuvěřitelná! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Radek Cigi Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Před hodinou, Prochy68 napsal: Ale to je málo....(myslím ty dvě hodiny ) Já vím. Krátká procházka, ale účel splnila. 1
Lobber Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Krásná dvouhodinová procházka po lesích a lukách. Sice v mrznoucí mlze, ale fakt relax. HighPoint a La Sportiva. Ta podrážka je neuvěřitelná! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Až bys je prochodil a měl více osobních pocitů , tak dej vědět …. Budu rád Taky jsem o nich přemýšlel a přemýšlím …. Jen to nebyla mmtálně zrovna moje cílovka … 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 16:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:11 @wawrik už je únor, takže můžu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
wawrik Odesláno čtvrtek v 16:39 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:39 @Prochy68 Tak ale len tesne Btw, bez obsádzky? To máš do mesta?
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 17:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:01 před 18 minutami, wawrik napsal: @Prochy68 Tak ale len tesne Btw, bez obsádzky? To máš do mesta? Na procházky a naše hory v pohodě si myslím. Jen jsem si pod výrazem spíše širší ve špičce představoval něco trochu jiného. Každý má holt jiný měřítko.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 17:04 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:04 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno pátek v 07:19 Nahlásit Odesláno pátek v 07:19 (upraveno) Tak abych trochu preferoval, zpracování precizní, kůže parádní, podrážka mekkci, to jsem ani nefoufal, spíš taková vycházková. Ale nebudu předbíhat, ušel jsem v nich 3 km. Mám odřený nohy od horní hrany, z toho nemám obavy to změkne. Co mě ale neskutečně irituje a vidím v tom možný problém, je šev na patě kterým je prošite poutko a navazujíci kus kůže. Je tam vystouplý dovnitř a je cítit přes podšívku. No uvidíme. A to jsem je chtěl vytáhnout na víkend, tak mozna za čtvrt roku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A protože mám servanou patu, tak dneska jedny hezky rozsmajdane s patinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pátek v 07:21 uživatelem Prochy68 1 1
Lobber Odesláno pátek v 08:03 Nahlásit Odesláno pátek v 08:03 V 10. 1. 2026 v 15:53, kuncák7 napsal: Pánové, měl bych dotaz- po dvouch letech jsem vytáhl své těžké pohorky ( Gore tex, kotnikovky ) a světe div se, celej spodek je strašne tvrdej. Máte nějakou radu na změkčení? Rozchazim to od včerejška, ale ty túry jsou utrpení. Ahoj , myslíš jako kůži, nebo podrážku ? Na kůži zkus kluky z festovní, jak píše horal / můžeš jim to tam i poslat /. Mají fakt super “domácí produkty”. A nebo klasický lanolin ( ale to bys je za mě musel pořádně vyprat ) . Ten to krásně vyživí a změkčí … Pokud myslíš podrážku , mohla by být už prostě v čoudu …
kuncák7 Odesláno pátek v 08:17 Nahlásit Odesláno pátek v 08:17 před 12 minutami, Lobber napsal: Ahoj , myslíš jako kůži, nebo podrážku ? Na kůži zkus kluky z festovní, jak píše horal / můžeš jim to tam i poslat /. Mají fakt super “domácí produkty”. A nebo klasický lanolin ( ale to bys je za mě musel pořádně vyprat ) . Ten to krásně vyživí a změkčí … Pokud myslíš podrážku , mohla by být už prostě v čoudu … Jojo, dekuju- kůže už je ok. A podrážka? Jak pises- je v ....., ztracena. Kombinace věku a nepoužívání, holt pojedou do lázní , nevyhazuju. Moc díky za rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se