juk Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Vrátit. Budou s tím jenom problémy. Prodejce je střelí někomu méně ostražitému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 16 minutami, juk napsal: Vrátit. Budou s tím jenom problémy. Prodejce je střelí někomu méně ostražitému. Jasný, nasratý jsem tedy pěkně, co ta LS blbne TS5 jsem měl týden, pata v čudu a tyhle nemusíš ani nosit aby byli v perdéli Boty 4-5 táců....Kriste pane na nebesích" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 18 minutami, African napsal: Jsem naštvaný, přišel mi poslední kus Ultra Leather raptor za dobrý peníz, ale na patě je nekvalitně sešitá látka Přemýšlím jestli to nechat nebo vrátit.... Určite vrátiť. Mám niečo podobné na mojich najobľúbenejších botách, čo som si pred rokmi kúpil do zásoby, robí mi to otlaky a môžu len ležať v skrini. Nevieš, ako si to nosením uvoľní a zroluje, bude s tým nejaký problém a potom ich už nevrátiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 9 minutami, wawrik napsal: Určite vrátiť. Mám niečo podobné na mojich najobľúbenejších botách, čo som si pred rokmi kúpil do zásoby, robí mi to otlaky a môžu len ležať v skrini. Nevieš, ako si to nosením uvoľní a zroluje, bude s tým nejaký problém a potom ich už nevrátiš. Už jsou na cestě zpět, objevil jsem je ještě za jakš takš prašule na Sportano.cz Jinak bota fajnová na noze, mega pohodlná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Už dávnejšie som písal, že u LaS je to s prevedením modelu kolísavé. Ale ako píše juk, je to presne tak, pár za skvelú cenu, ešte neznamená, že je v poriadku a práve na takýchto, na pohľad drobnostiach, sa potom predajcovi kus vráti ako reklamovaný, alebo si zákazník povie, šak čo, za takúto cenu, kašlem na to... To sa mi stalo presne u LaS Cyklon. Výborná cena a 2x som ich musel vraciať , ďalší pár a zase nejaká chyba, takže až ten tretí bol v tej skvelej cene už v poriadku. Ak by nebol, tak by som sa na to už fakt vyprdol. Afri, dobre, že si to vrátil. Určite by sa to dalo spraviť, ale načo, sú to nové topánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května před 16 hodinami, StanoBare napsal: Už dávnejšie som písal, že u LaS je to s prevedením modelu kolísavé. Ale ako píše juk, je to presne tak, pár za skvelú cenu, ešte neznamená, že je v poriadku a práve na takýchto, na pohľad drobnostiach, sa potom predajcovi kus vráti ako reklamovaný, alebo si zákazník povie, šak čo, za takúto cenu, kašlem na to... To sa mi stalo presne u LaS Cyklon. Výborná cena a 2x som ich musel vraciať , ďalší pár a zase nejaká chyba, takže až ten tretí bol v tej skvelej cene už v poriadku. Ak by nebol, tak by som sa na to už fakt vyprdol. Afri, dobre, že si to vrátil. Určite by sa to dalo spraviť, ale načo, sú to nové topánky. Byl to výprodej posledních kusů, tak jak píšeš asi věděli proč, asi co jim lidé povraceli Zítra příjdou nové, tak uvidíme. Co jsem slyšel, tak LS šitá v EU je na pohodu, tam si kvalitu drží, ale ba naopak vše ostatní s číny kvalita hodně upadla. Kluci z Hudáče říkali, že mají poslůdní dobou velký nárust reklamací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Mám obavy jestli to tak poslední roky není se vším. U nás teda, jak jsme brali ty dámský Lomery, tak po několika sněhových procházkách a následném sušení se gumová osázka na špici bot úplně odlepila resp. odchlípla (pokud takový slovo existuje). Když byly botky vysušený, tak jsem tu gumovou osázku takovým masérským postupem nalepoval zpět, protože lepidlo bylo ještě živé. Asi se chytila, ale předpokládám, že po pár procházkách a s trochou vody, to půjde zase do kytek. V rámci všech značek, co máme nebo jsme měli, je toto zatím nejhorší výsledek. Zato moje Kaylandy Cross ty už teda pracují čtvrtým rokem velice dobře. Sice trochu dřeváky, ale o to větší odolnost za všech podmínek. Asi budeme muset přikoupit ještě dámskou verzi. Jen nevím jestli to projde. Druhá varianta je pak o něco turističtější a to Lowa Renegade. Ty bych si rád koupil i pro sebe, na všechno ostatní mimo skály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května (upraveno) Jo, jo, je to pakárna dnes s tou kvalitou za nehorázný prašule. Na podruhé musim zaklepat snad už dobrý, bota vypadá fajnově a na noze tedy drží jak přibitá, stabilizace paty je u Raptoru super. Doufám že nějaký pátek vydrží a kluci, hlídejte si tu kvalitu nového výrobku, už ani La Sportiva není zárukou Upraveno 29. května uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 5 hodinami, Zdenek1307 napsal: Mám obavy jestli to tak poslední roky není se vším. U nás teda, jak jsme brali ty dámský Lomery, tak po několika sněhových procházkách a následném sušení se gumová osázka na špici bot úplně odlepila resp. odchlípla (pokud takový slovo existuje). Když byly botky vysušený, tak jsem tu gumovou osázku takovým masérským postupem nalepoval zpět, protože lepidlo bylo ještě živé. Asi se chytila, ale předpokládám, že po pár procházkách a s trochou vody, to půjde zase do kytek. V rámci všech značek, co máme nebo jsme měli, je toto zatím nejhorší výsledek. Zato moje Kaylandy Cross ty už teda pracují čtvrtým rokem velice dobře. Sice trochu dřeváky, ale o to větší odolnost za všech podmínek. Asi budeme muset přikoupit ještě dámskou verzi. Jen nevím jestli to projde. Druhá varianta je pak o něco turističtější a to Lowa Renegade. Ty bych si rád koupil i pro sebe, na všechno ostatní mimo skály. Lomer jsem vracel, objednal jsem dvoje a u obou párů jedna bota křivé ušitá. Byla to zkouška a už jsem od nich nic nebral. Tak jsem trochu přitlačil, vzal Meindly a po pár měsících se rozpáral šev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Lomer jsem vracel, objednal jsem dvoje a u obou párů jedna bota křivé ušitá. Byla to zkouška a už jsem od nich nic nebral. Tak jsem trochu přitlačil, vzal Meindly a po pár měsících se rozpáral šev... Je to hrozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května (upraveno) African - parádne Raptory, som rád, že ďalší kus, už bol v poriadku. Reklamácie - treba vidieť tie čísla, konkrétne za aké obdobie, či to len "vyskočilo", alebo to má dlhodobejšie narastajúcu tendenciu. Aké chyby boli predmetom reklámacií. Lebo stane sa, veď pri tom objeme čo točí LaSportiva a im podobné svetové značky, ktoré nevýrabajú všetko pod jednou strechou, tak aj to percento chýb bude vyššie. Záleží, či subdodávateľ dodal kvalitnú vec, aké kompromisy sa robia pri náhradách materiálu, ak vyskočí veľmi cena napríklad energií, ropy, aká kontrola procesu je. Len napríklad to šitie, to je viacmenej psycho monotónna práca (a to aj pri cyklických zmenách na pozíciách). Takže stačí menšia nepozornosť v závere smeny a x-tý kus už zle došitý flek. Alebo natieranie lepidla v mieste podrážky (sole), kde sa zalepí ohnutý zvršok a na to sa plácne podrážka. To je už čiastočne automatizované - robí to stroj s takými dvoma lopatičkami - ale stále je to tiež manuálna práca. Podobne s lepením gumovej obsádzky. Vždy sa tam chyba objaví. Vizuálne fajn, ale v teréne sa to odlepí. A v neposlednom rade tlačenie na rast produkcie, lebo ak značka nepríde čo len jednu sezónu s novinkou, akoby neexistovala a niekedy to ide na úkor kvality. Samozrejme, toto zákazníka zaujímať nemusí. Upraveno 30. května uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Ahoj, mate nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Bez ironie a rejpání - samotného by mě zajímalo kdo vymejšlí a pro jaké zákazníky plní obchody "designovýma" sandálama co mají vepředu síťku a nahoře manžetu (tyhle navýsost praktické detaily mám zasociované s tím aby do větrající letní boty věčně nepadal bordel), ale kolem paty mají vynechané lochny kterýma by kromě písku a kamení (které se pak spolehlivě drží ve špičce) pohodlně prolezla i myš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června @Radek124 Třeba pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června A kam a co s tim chces chodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Do Himálaje s tím nepojedu, ale jinak normálně jako s plnejma Holkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června @Radek124 má pravdu, za mě radši tohle od Salomonu. Pata se dá překlopit do vnitř a mít to i jako pantofle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 2 hodinami, Kotlick napsal: @Radek124 má pravdu, za mě radši tohle od Salomonu. Pata se dá překlopit do vnitř a mít to i jako pantofle. Něco takovýho hledám. Ty zelený jsem našel (Salomon Tech Amphib 4), ale ty druhý ne. Co je to za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června @Kotlick Ohledne Salomon, tak zrovna podobny mam a pro me silne nevyhovujici je neustale povolovani pasku, takze jsem byl nucenej ho prisit napevno. U Hoka mi jde primarne o dobre tlumenou botu, coz Salomon neni. Ale chapu, ze kazdy ma priority jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 1 hodinou, Geodet napsal: Něco takovýho hledám. Ty zelený jsem našel (Salomon Tech Amphib 4), ale ty druhý ne. Co je to za typ? Salomon Techamphibian 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se