Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Na SK fasuju Lowa policajti, mne tie prvé vydržali dlho, šiju ich v našom okrese v Klenovci a zamestnanci dostavaju na ne zľavu, tie prvé mi vybavil brat takto cez známeho už si nepamätam ,ale asi za 20?, nové v muničaku som kupoval za 140? ,už som nevedel zohnať z Klenovca ,lebo to zamestnanci hneď rozpredajú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Dloho jsem se jim vyhýbal hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem stejně neodolal :-). Hoka One One Tor Ultra. Jsou to bačkůrky a lehoučký. Ve 46.5 váží 530g a jsou opravdu nad kotníky. Pro srovnání moje další oblíbené, Lowa Zephyr MID TF, má jedna 720g a jsou výrazně nižší. Zítra je vezmu poprvé ven, těším se :-).

post-1156-0-81358100-1550755497_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Dloho jsem se jim vyhýbal hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem stejně neodolal :-). Hoka One One Tor Ultra. Jsou to bačkůrky a lehoučký. Ve 46.5 váží 530g a jsou opravdu nad kotníky. Pro srovnání moje další oblíbené, Lowa Zephyr MID TF, má jedna 720g a jsou výrazně nižší. Zítra je vezmu poprvé ven, těším se :-).

attachicon.gif ED8E2903-DAAE-4047-9458-9145CF3DDAE8.jpeg

Ahoj, mas je z eshopu nebo normalniho shopu?
Odkaz ke komentáři

attachicon.gifED8E2903-DAAE-4047-9458-9145CF3DDAE8.jpeg

Nerozmazlí se nohy v takových botech? Není ta podrážka moc polštářoidní? :)
Odkaz ke komentáři

Mám je normálně z krámu. Laboroval jsem s velikostma, potřeboval jsem si je pořádně ozkoušet a zase nejsem takovej, abych zkoušel v obchodě a objednával na netu :-).

Ja myslel, ze se rozepises kde se daji poridit v Praze? :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Sháním nějaké lehčí šupáčky na jarní chození a zalíbily se mi Grisporty.

https://www.grisport.cz/katalog/outdoorova-obuv/multifunkcni-obuv/travel-40.html

V pondělí zakoupeno, v úterý měly jít na první výšlap, ve středu vráceno.

Klobouček - bez debat vráceny peníze s omluvou.

post-205-0-94094600-1551942483_thumb.jpg

Vyrvalo se mi textilní očko, to poslední před kovovým cvočkem a to jsem to ani nerval nějak "nasílu"

Ale ostatní modely vypadají docela festovně, hlavně ty celokožené.

U Travelů mě zaujala dostupná velikost 48 ( +2 čísla od mého standartu) a překvapivě široké kopyto v podstatě u všech modelů.

Cenově jsou taky velice příznivé, vše se vleze do 3000Kč.

už je někdo testoval? uvažuju, že bych jim dal ještě šanci.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Před Vánoci jsem si do Zlína dojel vybrat botky Grisport. Volil jsem mezi Ravine sympatex a Traveller 24 (spotex). Nakonec zvítězily první, kvůli měkčí podrážce nebo aspoň pocitu z ní. Nyní v nich několik desítek km nachozeno a pohoda jazz. První kilometry byly trošku tužší, ale s tím jsem vzhledem k robustnosti boty počítal.. Snad chvilku vydrží, za mě spokojenost a doporučil bych je. 

Odkaz ke komentáři

Boty vypadaly dobře zpracované a dobře padnoucí.

I podle řeči prodavačky je to vyjímka a proto se nezdráhali ihned vrátit finance.

Když se na to tak dsívám, tak to poutko na tomhle místě je nešťastná věc.

Ať  děláš, co děláš, je to v místě největšího tahu při zavazování. být tam nýtek, nemají chybu.

U značky asi zůstanu, i když číslo "48" u jiného modelu nemají. Škoda. ale díky šířce mi sedí i "47". 

Odkaz ke komentáři

Garmonty byvaly sirsi a Asolo a mozna i dalsi dela boty i ve wide provedeni tusim... neni to ale jen o sirce.ja treba sirsi potrebuju.garmont byl siroky ale současně mi tam vzdy zajel palec az do spicky bez ohledu na velikost.. zalezi i jesti mas oplacanou sirokou nohu nebo kostenou :) ja s kostenou se vesel i do myslim si uzkych Scarp..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...