noro.svk Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Na SK fasuju Lowa policajti, mne tie prvé vydržali dlho, šiju ich v našom okrese v Klenovci a zamestnanci dostavaju na ne zľavu, tie prvé mi vybavil brat takto cez známeho už si nepamätam ,ale asi za 20?, nové v muničaku som kupoval za 140? ,už som nevedel zohnať z Klenovca ,lebo to zamestnanci hneď rozpredajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Dloho jsem se jim vyhýbal hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem stejně neodolal :-). Hoka One One Tor Ultra. Jsou to bačkůrky a lehoučký. Ve 46.5 váží 530g a jsou opravdu nad kotníky. Pro srovnání moje další oblíbené, Lowa Zephyr MID TF, má jedna 720g a jsou výrazně nižší. Zítra je vezmu poprvé ven, těším se :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Tak jsem dal na Afriho doporučení a šel do Salew - zatím good, pohodlné, lehké, dobře drží nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Dloho jsem se jim vyhýbal hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem stejně neodolal :-). Hoka One One Tor Ultra. Jsou to bačkůrky a lehoučký. Ve 46.5 váží 530g a jsou opravdu nad kotníky. Pro srovnání moje další oblíbené, Lowa Zephyr MID TF, má jedna 720g a jsou výrazně nižší. Zítra je vezmu poprvé ven, těším se :-). ED8E2903-DAAE-4047-9458-9145CF3DDAE8.jpegAhoj, mas je z eshopu nebo normalniho shopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Dloho jsem se jim vyhýbal hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem stejně neodolal :-). Hoka One One Tor Ultra. Jsou to bačkůrky a lehoučký. Ve 46.5 váží 530g a jsou opravdu nad kotníky. Pro srovnání moje další oblíbené, Lowa Zephyr MID TF, má jedna 720g a jsou výrazně nižší. Zítra je vezmu poprvé ven, těším se :-).ED8E2903-DAAE-4047-9458-9145CF3DDAE8.jpegNerozmazlí se nohy v takových botech? Není ta podrážka moc polštářoidní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ahoj, mas je z eshopu nebo normalniho shopu?Mám je normálně z krámu. Laboroval jsem s velikostma, potřeboval jsem si je pořádně ozkoušet a zase nejsem takovej, abych zkoušel v obchodě a objednával na netu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Nerozmazlí se nohy v takových botech? Není ta podrážka moc polštářoidní? Ta podrážka je jak obláček :-)! Mám je vyloženě na trasy cca 30km a více. Kolem 45. kilometru mě se 110kg už ve všem bolej nohy, tak doufám v zázrak Hoka One One. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Mám je normálně z krámu. Laboroval jsem s velikostma, potřeboval jsem si je pořádně ozkoušet a zase nejsem takovej, abych zkoušel v obchodě a objednával na netu :-).Ja myslel, ze se rozepises kde se daji poridit v Praze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ja mam zebricek takto:MeindlLa sportivaGarmontZamberlandSalewa Ale vesmes to vse bylo hodne podobne a je to spis o sympatiich ke znacce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ja myslel, ze se rozepises kde se daji poridit v Praze? :-)Sorry :-)! Kupoval jsem je na Andělu ve Triexpert. Na eshopu teď mají jen dámské, ale pánské mi na pobočku dodali ve třech potřebných velikostech během dvou dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Diky, ja prave ze Hoka moc v obchodech u nas nebyva, tak me zajimalo kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ta podrážka taky vydrží cca 1 000 km jako u běžeckých?Je to zcela určitě jiná směs od Vibramu, ale životnost si netroufám předem hodnotit. Neptal jsem se, není to pro mě klíčová vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Sháním nějaké lehčí šupáčky na jarní chození a zalíbily se mi Grisporty.https://www.grisport.cz/katalog/outdoorova-obuv/multifunkcni-obuv/travel-40.htmlV pondělí zakoupeno, v úterý měly jít na první výšlap, ve středu vráceno.Klobouček - bez debat vráceny peníze s omluvou.Vyrvalo se mi textilní očko, to poslední před kovovým cvočkem a to jsem to ani nerval nějak "nasílu"Ale ostatní modely vypadají docela festovně, hlavně ty celokožené.U Travelů mě zaujala dostupná velikost 48 ( +2 čísla od mého standartu) a překvapivě široké kopyto v podstatě u všech modelů.Cenově jsou taky velice příznivé, vše se vleze do 3000Kč.už je někdo testoval? uvažuju, že bych jim dal ještě šanci. Upraveno 7. března 2019 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Segra mela od Grisportu pohorky snad osm let a spokojenost. Tohle me trosku prekvapuje. Chce se mi verit, ze to byla jen chvilkova nerozvaznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbac Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Před Vánoci jsem si do Zlína dojel vybrat botky Grisport. Volil jsem mezi Ravine sympatex a Traveller 24 (spotex). Nakonec zvítězily první, kvůli měkčí podrážce nebo aspoň pocitu z ní. Nyní v nich několik desítek km nachozeno a pohoda jazz. První kilometry byly trošku tužší, ale s tím jsem vzhledem k robustnosti boty počítal.. Snad chvilku vydrží, za mě spokojenost a doporučil bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Boty vypadaly dobře zpracované a dobře padnoucí.I podle řeči prodavačky je to vyjímka a proto se nezdráhali ihned vrátit finance.Když se na to tak dsívám, tak to poutko na tomhle místě je nešťastná věc.Ať děláš, co děláš, je to v místě největšího tahu při zavazování. být tam nýtek, nemají chybu.U značky asi zůstanu, i když číslo "48" u jiného modelu nemají. Škoda. ale díky šířce mi sedí i "47". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Doporucite GTX boty, ktere maji sirsi kopyto? Scarpy, Hanwagy, Maindly...nebo neco jineho? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Doporucite GTX boty, ktere maji sirsi kopyto? Scarpy, Hanwagy, Maindly...nebo neco jineho?DikyLowa Tibet...když jsem do nich dal nohu, bylo to jak když hodíš párek do tělocvičny...nic širšího není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Garmonty byvaly sirsi a Asolo a mozna i dalsi dela boty i ve wide provedeni tusim... neni to ale jen o sirce.ja treba sirsi potrebuju.garmont byl siroky ale současně mi tam vzdy zajel palec az do spicky bez ohledu na velikost.. zalezi i jesti mas oplacanou sirokou nohu nebo kostenou ja s kostenou se vesel i do myslim si uzkych Scarp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Hanwag urcite dela variatu wide, ale musel by sis je objednat, bezne se k nam nevozi. Standartni jsou siroke tak normalne, podobne jako scarpa. Lowy mi prisly sirsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se