moco Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 nebo vezmi z každého páru jednu "nej" botu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 nebo vezmi z každého páru jednu "nej" botu To ma ináč hneď napadlo. Len by som bol asi už fakt za divného A neviem či by posielali jednu topánku a ja im naspäť jednu. Ale zase by boli dve s kozmetickou vadou, takže by si nový majiteľ nevšimol rozdiel Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 "Milý Břehu ze Zábřehu, choď bos a pobírej peníze od firmy vyrábějící náplasti na kuří oka.." Šimek+Grossmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Mrkni v této třídě a cenovce na Lowa Tibet Gtx, když to Meindl neumí :-) Kluci je tu chválí, má je i můj kamarád a je to opravdu velmi povedená bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Áno lowu som mal tiež v hľadáčiku. V práci mám členkovú Zephyr a je to dobrá bota. Už som sa napevno rozhodol, boty idú späť k predajcovi. Ako písali vyššie nech si nezvykajú . Možno si aj obchod do budúcna bude všímať aj tieto kozmetické chyby. Ďakujem za názory ešte raz Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Maximálně jim řekni, že tu vadu skousneš s 50% slevou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tak chlapi dal som Meindlu ešte jednu šancu . Objednal som od eshopu Hannibal. Model Island light. Nižšie, mäkšie. Špičku už neriešim, ručná práca nebude asi nikdy symetrická . Uvidíme na prvej prechádzke... Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 (upraveno) Já teď nově rozcházím LaSportiva TX5 GTX, je to teda nižší liga než ručně šité Meindl, ale budou to papuče doufám. Levička sedí super a je pohodlná, pravacka bude chtít čas Upraveno 28. listopadu 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Že by meindly, aspoň teda většina, měla nějak větší podíl ruční práce oproti jiným značkám, tose mi teda nezdá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Jsem moc zvědavý na dojmy, včera jsem si je zkoušel a jeden prodavač mi je doporučil a poslal mě na druhou pobočku vyzkoušet i o půl čísla větší, kde druhý (Hudy) mi je rozmluvil.....Že to je na ferraty a že na běžnou turistiku to není a že mě z nich po celém dni budou bolet nohy...Tak mě rozhodil, že jsem si je nekoupil :-/ Přitom mi seděly jaxviňa.Tak nevím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 DavidLC: myslíš ty lasportivy? Moje LS boulder jsou sice nízké, ale taky už podle názvu na určené na skalky, feraty atp., ale lepší, pohodlnější a univerzalnejsi boty jsem neměl. P®odavace je třeba brát s rezervou. Čest výjimkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Sám mám na ferraty a jako nástupovky LS Hyper Gtx už asi 8-9 let a pořád drží. Akorát podrážka už nemá na pár místech skoro žádný vzorek ale nikde se nic neodlepilo, neprasklo. 2x ročně je vezmu impregnačním sprejem a GTX pořád plní svou službu. Když TX5 vydrží polovinu toho co Hyper tak budu spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 (upraveno) Jsem moc zvědavý na dojmy, včera jsem si je zkoušel a jeden prodavač mi je doporučil a poslal mě na druhou pobočku vyzkoušet i o půl čísla větší, kde druhý (Hudy) mi je rozmluvil.....Že to je na ferraty a že na běžnou turistiku to není a že mě z nich po celém dni budou bolet nohy...Tak mě rozhodil, že jsem si je nekoupil :-/ Přitom mi seděly jaxviňa.Tak nevím.....Mě po celém dni nohy bolely (otlačené malíkové hrany). Není to na 25km+LS Boulder jsou papuče, ale ne na celý den, viz výše Upraveno 28. listopadu 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tak jsem v úterý vyzkoušel svoje skoro nové Meindly Vakuum GTX na šumavské procházce "Velký Roklan a okolí" - cca 13 km (kamen, štěrk a bláto) a byla to pohádka. Ty boty přesně splňují požadavky, pro které jsem si je kupoval - primárně na "lesní" vycházky do 20 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 V boulderech nemám problém chodit i několik dní tak nějak celodenně. Ale jasně, nohy, potažmo boty, jsou snad nejvíce individuální záležitost. Boty sice vybírám většinou dost dlouho, ale když mi sednou tak je to vždy bez problému (puchýře neznám na běhacích, trekových ani civilních). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 DavidLC: myslíš ty lasportivy? Moje LS boulder jsou sice nízké, ale taky už podle názvu na určené na skalky, feraty atp., ale lepší, pohodlnější a univerzalnejsi boty jsem neměl. P®odavace je třeba brát s rezervou. Čest výjimkám.Jj,TX5, psal jsem to dlouho a nevšiml si toho tvého. Já mám zkušenost s LS Mutant a super, na to moje "běhání", spíš rychlejší pohyb Ono by mě nízké nakonec taky vyhovovaly, ale ty mám od Mammutu. Tohle mělo být na Polabí a Krkonoše max, ale ne nic hrozného, jsem výletník. Mě pak rozhodilo i to, že to není na silnici (píšou na Hudy), po cestě jdeme skoro vždy. A na těch pár km na procházku mi asi vydrží i ty staré.... To Moco : Do 25 km se zatím vejdu, tak by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Prave Gondik predstavoval vyrobu v Kezmarku.http://www.makaraobuv.sk/_index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Taky jsem koukal a hned me to navnadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Dnes planovana udrzba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Prave Gondik predstavoval vyrobu v Kezmarku.http://www.makaraobuv.sk/_index.htmMně začínají odcházet staré, dobré Reichle (dnes Mammut). O Makarách dlouho přemýšlím, ale stále jsem se nerozhodl. Kdysi, za mlada, jsem měl Popradky a proto ta nostalgie. Není už tradiční kožená pohorka překonaná, máte s Makarama osobní zkušenost? V botách bych šmatlal max. v Tatrách, Alpách, a určitě ne v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se