Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

nebo vezmi z každého páru jednu "nej" botu :)

To ma ináč hneď napadlo. Len by som bol asi už fakt za divného A neviem či by posielali jednu topánku a ja im naspäť jednu. Ale zase by boli dve s kozmetickou vadou, takže by si nový majiteľ nevšimol rozdiel

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno lowu som mal tiež v hľadáčiku. V práci mám členkovú Zephyr a je to dobrá bota. Už som sa napevno rozhodol, boty idú späť k predajcovi. Ako písali vyššie nech si nezvykajú . Možno si aj obchod do budúcna bude všímať aj tieto kozmetické chyby. Ďakujem za názory ešte raz

Odkaz ke komentáři

Tak chlapi dal som Meindlu ešte jednu šancu . Objednal som od eshopu Hannibal. Model Island light. Nižšie, mäkšie. Špičku už neriešim, ručná práca nebude asi nikdy symetrická . Uvidíme na prvej prechádzke...de9152188de219eebcf37b74f86c033d.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem moc zvědavý na dojmy, včera jsem si je zkoušel a jeden prodavač mi je doporučil a poslal mě na druhou pobočku vyzkoušet i o půl čísla větší, kde druhý (Hudy) mi je rozmluvil.....

Že to je na ferraty a že na běžnou turistiku to není a že mě z nich po celém dni budou bolet nohy...

Tak mě rozhodil, že jsem si je nekoupil :-/ Přitom mi seděly jaxviňa.

Tak nevím.....

Odkaz ke komentáři

Sám mám na ferraty a jako nástupovky LS Hyper Gtx už asi 8-9 let a pořád drží. Akorát podrážka už nemá na pár místech skoro žádný vzorek :D ale nikde se nic neodlepilo, neprasklo. 2x ročně je vezmu impregnačním sprejem a GTX pořád plní svou službu. 

Když TX5 vydrží polovinu toho co Hyper tak budu spokojený :)

Odkaz ke komentáři

Jsem moc zvědavý na dojmy, včera jsem si je zkoušel a jeden prodavač mi je doporučil a poslal mě na druhou pobočku vyzkoušet i o půl čísla větší, kde druhý (Hudy) mi je rozmluvil.....

Že to je na ferraty a že na běžnou turistiku to není a že mě z nich po celém dni budou bolet nohy...

Tak mě rozhodil, že jsem si je nekoupil :-/ Přitom mi seděly jaxviňa.

Tak nevím.....

Mě po celém dni nohy bolely (otlačené malíkové hrany). Není to na 25km+

LS Boulder jsou papuče, ale ne na celý den, viz výše

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Tak jsem v úterý vyzkoušel svoje skoro nové Meindly Vakuum GTX na šumavské procházce "Velký Roklan a okolí" - cca 13 km (kamen, štěrk a bláto) a byla to pohádka. Ty boty přesně splňují požadavky, pro které jsem si je kupoval - primárně na "lesní" vycházky do 20 km.

Odkaz ke komentáři

V boulderech nemám problém chodit i několik dní tak nějak celodenně. Ale jasně, nohy, potažmo boty, jsou snad nejvíce individuální záležitost. Boty sice vybírám většinou dost dlouho, ale když mi sednou tak je to vždy bez problému (puchýře neznám na běhacích, trekových ani civilních).

Odkaz ke komentáři

DavidLC: myslíš ty lasportivy? Moje LS boulder jsou sice nízké, ale taky už podle názvu na určené na skalky, feraty atp., ale lepší, pohodlnější a univerzalnejsi boty jsem neměl. P®odavace je třeba brát s rezervou. Čest výjimkám.

Jj,TX5, psal jsem to dlouho a nevšiml si toho tvého. Já mám zkušenost s LS Mutant a super, na to moje "běhání", spíš rychlejší pohyb :)

Ono by mě nízké nakonec taky vyhovovaly, ale ty mám od Mammutu. Tohle mělo být na Polabí a Krkonoše max, ale ne nic hrozného, jsem výletník. Mě pak rozhodilo i to, že to není na silnici (píšou na Hudy), po cestě jdeme skoro vždy. A na těch pár km na procházku mi asi vydrží i ty staré....

To Moco : Do 25 km se zatím vejdu, tak by to šlo :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Prave Gondik predstavoval vyrobu v Kezmarku.

http://www.makaraobuv.sk/_index.htm

Mně začínají odcházet staré, dobré Reichle (dnes Mammut). O Makarách dlouho přemýšlím, ale stále jsem se nerozhodl. Kdysi, za mlada,  jsem měl Popradky a proto ta nostalgie. Není už tradiční kožená pohorka překonaná, máte s Makarama osobní zkušenost? V botách bych šmatlal  max. v Tatrách, Alpách, a určitě ne v zimě. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...