Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 4. 2014 v 18:02, siwi napsal:

Ještě jednou díky za pozitivní reakce. Těžko se za ně bude v budoucnu hledat náhrada. Samozřejmě, že i přesto se tu každý den porozhlížím, co by je mohlo za nějaký čas nahradit. Do oka mi padly nejdříve MG S.A.R. a vzápětí taky Sinn U1. Ale čím víc o nich přemýšlím, vychází mi, že ani jedny už nejsou tak univerzální, a chtělo by to něco k nim. Jenže střídat hodinky nechci. Bude to tedy muset být zase něco pro každou příležitost. Proto jsem začal uvažovat o Breitling SuperOcean 44 (David ví :D ). Problémem u nich  je ovšem cena. Rád mám hodinky od nova. 

Parádní recenze parádních hodinek. Díky za informace.

Náhradu za Archimede bych viděl v Seiko MM300.. Jsou neskutečný ve všech ohledech.

Odesláno
  V 29. 4. 2014 v 7:06, bacil.357 napsal:

Parádní recenze parádních hodinek. Díky za informace.

Náhradu za Archimede bych viděl v Seiko MM300.. Jsou neskutečný ve všech ohledech.

I ty mám na seznamu. Jen je problém s jejich sháněním tady u nás. Pokud bych se pro ně rozhodl, což nevylučuji, musel bych požádat někoho o spolupráci.

Odesláno

Díky za příjemné čtení a hezké fotky.

Vidíš, já si zase nedovedu představit, že bych neměl aspoň patery hodinky a ke každým aspoň dva řemeny, gumu a tah ...

Odesláno
  V 1. 5. 2014 v 13:29, sohun napsal:

Taky vlastnim tyhle tooly, naprosta spokojenost :P

No tak to je skvělé, moc nás tu není  :clap:

Odesláno

Parádní recenze, foto taky super, díky za fajn počtení, Vojto. Přeji další spokojená léta plná společných zážitků :)  Tedy pokud se v tobě ten lovec přece jen časem neprobudí  :)

Odesláno
  V 7. 5. 2014 v 21:31, Doth napsal:

Parádní recenze, foto taky super, díky za fajn počtení, Vojto. Přeji další spokojená léta plná společných zážitků :)  Tedy pokud se v tobě ten lovec přece jen časem neprobudí  :)

Díky moc za slova uznání. Ale musím našlapovat hodně opatrně, protože ten lovec ve mě má dost lehké spaní :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Krásná recenze, díky. Vlastnil jsem asi třičtvrtě roku předchozí model (jiná luneta a korunka, bez antireflexu, vteřinovka bez lumi) oranžovou variantu a musím souhlasit, jsou to fakt povedený hodinky.

Mám jen 2 drobný výtky:

1. slabší (nicméně stále dostatečná) lumi, oranžová je ještě o trošku horší než bílá

2. trochu ostřejší hrany pouzdra, což je v kombinaci s originálním tvrdým řemenem (žralok) nepohodlný. Na měkký gumě bylo vše ok. Tah jsem nevlastnil, takže nemůžu srovnat

Naopak bych velmi vyzdvihl:

1. zdařilý, zajímavý a hlavně ORIGINÁLNÍ design. Fakt, že se nepodobají žádným jiným mně známým potápkám, jim v mých očích naděluje hodně plusových bodů

2. ideální poměr průměru a výšky pouzdra, v kategorii potápek jsou poměrně nízký

Tož užívej:-)!

• po měsících...
Odesláno

Dodatečně chválím: krásná recenze :-) a chválím také hodinky. Díky ochotě autora recenze jsem je mohl mít chvíli na ruce (hodně jsem o to stál, protože průběžně pokukuji po produkci značky Limes ze stejné stáje). Překvapil mě stav hodinek po roce každodenního nošení a hodně na mě zapůsobilo nečekaně nízké pouzdro (ve srovnání s jinými 300m divery). Krásný vnější modrý antireflex už je jen třešničkou na dortu. Siwi, díky!

Odesláno

Děkuji Martine za slova uznání. Potápky Limes mě taky zaujaly. Hádám, že jejich kvalita bude při nejmenším stejně vysoká jako u Sporttaucherů. Ručky a ciferník se dokonce zdají být ještě výraznější. Zkrátka pracovní nástroj, jak má být. Díky tomu ale nebudou patrně tak univerzální. Ale hezké jsou, to je fakt.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Moc hezká recenze. Moje cesta k Archimede byla úplně stejná. Šel jsem pro Ocean1 a odešel s Áčkama klasik chrono. Hodně prima společných chvil!

Upraveno uživatelem Pavelpu27
  • po měsících...
Odesláno

Perfektní recenze! Uvažuji o koupi svých úplně prvních automatů.... A nejvíc jsem zakotvil ve stáji Archimede.... Moc mi ta recenze i chvála na značku pomohla.

Díky.

Odesláno
  V 30. 3. 2015 v 12:17, kandrdas napsal:

Perfektní recenze! Uvažuji o koupi svých úplně prvních automatů.... A nejvíc jsem zakotvil ve stáji Archimede.... Moc mi ta recenze i chvála na značku pomohla.

Díky.

Já vím, četl jsem v jiném vlákně, že se o tuto značku zajímáš. A přeju ti, ať si dobře vybereš. Myslím, že s žádnými hodinkami z této stáje chybu neuděláš.

• Po letech...
Odesláno

Nejsem tady na fóru dlouho a spíš potichu čerpám ze zkušeností ostatních, ale Archimede Sporttaucher se mi vždycky líbily. Vlastně je mi záhadou, proč se o nich skoro nepíše a nemají tu popularitu jako jiné potápky.

Dokonce jsem si je chtěl jednu dobu koupit, ale nějak jsem si netroufl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...