Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bleskurychlá reakce, hodinky ve výborném stavu, maximální spokojenost ve všech směrech. Mohu vřele doporučit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Výborná domluva,přesně to co řekne i platí a to je super. 100% doporučuji a děkuji za obchod.

• po měsíci...
Odesláno

Jsem zapomněl Farkymu napsat recenzi...jestli je to po těch letech ještě nutný...tady je chronosvět ještě v pořádku-jeden telefon a bylo upečeno ;)

Díky a kdykoliv znovu :)

snake doporučuje :)

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Co vam budu vypravet, nase spolecne obchody s "Farkym" uz trvaji roky. Vzdy je vse zalite sluncem ;-). Zase sme neco upekli, prijemne pokecali a jsem o hodinky lehci ;-). Dekuji a samozrejme doporucuji.

Odesláno

tak dnes jsem ochudil Farkyho o Omegy, ačkoliv jsem zde nováček vše proběhlo v klidu a pohodě, strašně příjemný pokec....ať se daří a VŘELE DOPORUČUJI

• po měsíci...
Odesláno

Donesu trochu dříví do lesa pochval na Vladana. Náš vzájemný obchod z objektivních důvodů nedopadl, přesto celý průběh probíhal bez chyby, velké díky ale za následnou spolupráci, věnovaný čas a ochotu při předávání hodinek následujícímu zájemci. 👍 Mohu doporučit, a vždy rád zopakuji.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Perfektní a rychlá dohoda jak to má být. Přeji jen to nejlepší s novými hodinkami. Našel se i prostor na kosmetickou slevu :D

Upraveno uživatelem Porsche_911
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Skvělá domluva a bleskové provedení. Mockrát děkuji za obchod a vřele doporučuji 🙂

• po měsíci...
Návštěvník enrico156
Odesláno

Rychle, stručně, prostě vše klaplo na 1.
Díky za obchod

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...