warann Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 PLS HELP. Došly mi filtry do Haria V60-2 a u nás na vsi teď nic takovýho nekoupím. Je něco, čím to můžu aspoň dočasně nahradit? Nějaký ty filtry od Melitty nebo tak něco? Chápu, že by to v zásadě asi mělo jít, ale jde i o velikost. Musí to bejt něco co mají v Tescu nebo Bille. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Been there...Je to trochu debilni a oproti Hariu jsou vyrazne min propustny, takze je treba upravit mleti. Ale lepsi nez dratem do oka. Tyhle jsou z DM, ale je to "genericky filtr c.4", kterej maji leckde...A na koleji jsem parkrat delal kafe pres papirovej kapesnik...ale to uz fakt nechces :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 ..... A na koleji jsem parkrat delal kafe pres papirovej kapesnik .... Červenáčku, seš borec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 To mi připomíná, jak jsem si jednou zapomněl dripper a filtry v druhém bytě. Chuť na kafe byla ukrutná a náhrada nebyla žádná dostupná. Tak jsem zkusil udělat dripper z rozříznuté petky a jako filtr jsem použil kuchyňskou utěrku...a jestli to někoho překvapí, tak to vůbec nefungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Tikal tady nedávno celkem chválil Jihlavanku.... Já jsem jako náhradu, koupil tuhle kávu a celkem to šlo. Je napsáno, že jemně pražená, no na mě to bylo až až, ale ve stavu nouze dobrý. :-) Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Taky používám ty papírové filtry z Rosmana , za 25 kaček .Mám je jako rezervu , ale díky vrozené lenosti je používám čím dál častěji ..... Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem Effe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 To mi připomíná, jak jsem si jednou zapomněl dripper a filtry v druhém bytě. Chuť na kafe byla ukrutná a náhrada nebyla žádná dostupná. Tak jsem zkusil udělat dripper z rozříznuté petky a jako filtr jsem použil kuchyňskou utěrku...a jestli to někoho překvapí, tak to vůbec nefungovalo.si mel spatnou tkaninu, bavlneny filtry se pouzivaj normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Pánové, tip na napěňovac mléka. Bude používán občas ženou a případně návštěva. Něco co funguje a nestojí raketu. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Pokud to bude fakt obcas, tak mikrovlnka + frenchpress Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Pokud to bude fakt obcas, tak mikrovlnka + frenchpress Odesláno z mého SM-J530F pomocí TapatalkDíky, vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 já jsaem zkoušel šlehat mlíko v kdečem:https://dpkk.cz/dalsi-kuchynske-potreby/1955-rucni-slehac-mleka-na-capuccino.htmlhttps://www.tchibo.cz/rucni-napenovac-mleka-p400055248.htmli takové ty minimetličky na tužkovou baterku.všechno udělalo pěnu. ten frenchpress jde hodně ztuha, má jemné síto a musí se s ním opatrně, protože má nahoře zobáček a mlíko má tendence cákat ven. alespoň takovou mám zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Pánové, tip na napěňovac mléka. Bude používán občas ženou a případně návštěva. Něco co funguje a nestojí raketu. DikyRocket R58. Na obcasne napenenie viac nez ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 doma občas používáme od BODUM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 V sobotu ráno jsem si dělal kafe a smutně koukal do téměř prázdného zásobníku.... zapomněl jsem koupit........ moje oblíbená pražírna, kde kupuju Indonesii Sumatru má o víkendu zavřeno. Představa víkendového absťáku byla hrozná :-D Tak jsem hledal v Albertu a Bille něco, s čím bych přežil víkend a zkusil jsem Starbucks Na to, že je to ze supermarketu, překvapivě pitelná káva, nízká acidita, plná hořkost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Mal som kilecko starbucksu co sa sype priamo v prevadzkach do strojov a to ma len utvrdilo v tom, ze tam nikdy nevkrocim.... To bolo tak preprazene az to pekne nebolo. Mozno tieto komercne balenia obsahuje daco ine, lepsie, neviem...I ta zmeska od alzy mi viac chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Cafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) V sobotu ráno jsem si dělal kafe a smutně koukal do téměř prázdného zásobníku.... zapomněl jsem koupit........ moje oblíbená pražírna, kde kupuju Indonesii Sumatru má o víkendu zavřeno. Představa víkendového absťáku byla hrozná :-D Tak jsem hledal v Albertu a Bille něco, s čím bych přežil víkend a zkusil jsem Starbucks Na to, že je to ze supermarketu, překvapivě pitelná káva, nízká acidita, plná hořkost.....Měl jsem stejný problém minulý víkend, viz můj post vyše a taky jsem byl spokojený.... za mě slušná káva. Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Cafeto je ale hezky cafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Koffein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 A takhle to mám od včerejška já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se