Bert Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Ať to tady La Marzocco v half profi segmentu nemá tak jednoduché .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Ať to tady La Marzocco v half profi segmentu nemá tak jednoduché .... Rocket taky velká paráda )Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 To je nádhera. To dřevo tam pěkně ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Jo, je pravda, že v té ceně bych vzal Rocket z důvodu uživatelských možností profilace. Ale ne každý to potřebuje a ocení. Kdybych neřešil budget, šel bych do Slayer One. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Jo, je pravda, že v té ceně bych vzal Rocket z důvodu uživatelských možností profilace. Ale ne každý to potřebuje a ocení. Kdybych neřešil budget, šel bych do Slayer One.Slayer one supr… i když když jsem ho zkoušel na posledním Sigepu, tak mě nepadl do ruky tak jako třeba LM Strada… ale v tyhle kategorii to je už jen o osobní preferenci uživatele, protože 90% běžných uživatelů nepozná rozdíl… a hádám, ze já taky ne a LM preferuju protože je provozuju a prodavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 (upraveno) Souhlas. Slayer je už i hodně designová záležitost (alespoň pro mě). Já jsem zatím plně spokojen s HX s E61, i když plně saturovaná hlava by se mi teda dost líbila a double boiler taky. Důležitější je podle mě mít mlýnek minimálně na úrovni kávovaru, ideálně však výrazně lepší. Upraveno 1. listopadu 2021 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Ja mam mlynek vyssi ako kavovar, aj nad urovnou, vcelku to kvalite pomaha Dakujem Danecku si moj hrdina, aj kavou som potesil zatulaneho mladeho kuchara, dieta ma lego, tatinko kavovar, zene som dovolil kupit si plastovu policu na moje sampony za jej vreckove, ta plna nadrz sa oplatila minut na dnesny vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Krásná mašinka, to už je jinej level. Mě tak napadá, jestli si ještě dokážete dát a vychutnat kafe někde v kavárně. Moje zkušenost je, že když se člověk něco naučí fakt pořádně doma, hraje si s tím a pořídí si vybavení, tak začne mít problém, že na tak 80% míst už si to prostě nedá, protože kvalita nic moc. Já mám tuhle zkušenost s jídlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 U mě pořád stejná nuda a v kavárně už jen chlapučínko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Děkuji Lynxovi za tip na hrnky, už složí.Dobře se z nich pije Koukám, že kolega nade mnou je má taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Děkuji Lynxovi za tip na hrnky, už složí.Dobře se z nich pije Koukám, že kolega nade mnou je má taky.A kde ste toto nasli pani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 tu https://www.bunacafe.cz/ecse62-ecm-salek-s-podsalkem-60-ml-set-2-ks Pak jsem je ještě našel tady neobrandovaný https://www.kaffeeshop24.de/zubehoer/geschirr/1559/walkuere-espresso-obertasse-serie-rossi-weiss-60-ml ale nevím kolik si řeknou za poštu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Mám je už pár let, jsou super, krásně a dlouho drží teplo, takže káva jde do teplého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 tu https://www.bunacafe.cz/ecse62-ecm-salek-s-podsalkem-60-ml-set-2-ks Pak jsem je ještě našel tady neobrandovaný https://www.kaffeeshop24.de/zubehoer/geschirr/1559/walkuere-espresso-obertasse-serie-rossi-weiss-60-ml ale nevím kolik si řeknou za poštu...Dakujem idem to skusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Dakujem idem to skusit Za postu si rekli 20€ ale maju to bez potlace a zobral som aj tie s linkou okolo… pokial to je taka legenda, tak k marzoccu to bude snad ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Potlac je podšálek? Ten tam taky jde koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tak rovnou toto ne? A jeste skoro € usetris, nez kdyz to budes brat zvlast Walküre Espressotasse & Untertasse Serie rossi weiß | Geschirr | Zubehör | KaffeeShop 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) před 18 minutami, Anton_ napsal: Potlac je podšálek? Ten tam taky jde koupit. To bude potisk.Kluci jak ty tygříky děláte. Mě se to prostě na Silvii nedaří.Není někdo z okolí Kroměříže,kdo by mi řekl,co dělám blbě? Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem Freelander překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Stejne bych vzal radsi tu verzi s podsalkem.... At uz potlac znamena cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se