filltos Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Paráda na polici, tak to jedině Brasilia, že @Bert? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Jistě. Co na tom, že na jedno espresso musíš nejdřív ohřát asi tolik vody, jako na pořádnou sprchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Asi oželím vzhled a budu se zabývat jen vnitřní krásou. Fotka z netu, návrh na kavovar Rancilio Silvia je od AI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Pokud bych něčím dnes nahrazoval Rocketa, pak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Dneska jsem narazil v lidlu na kuchyňskou váhu do 200g s přesností na setiny gramu. Nedělám si iluze o nějaké laboratorní přesnosti, ale za mě slušná hračka za 160 kaček. Zkoušel jsem jen tak 10x zvážit stejné množství zrníček a váha se lišila v rozmezí tří setin gramu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Domaci setup, casem jeste mozna upgrade mlynku, ale zatim spokojenost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Já upřímně mám krabicový design Silvie aqpod. rád a nezabírá to moc místa, ale tohle je paráda. Věřim že to kafe chutná o třídu líp už jenom proto, jaká je to krásná mašina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července V 22. 7. 2024 v 11:46, 14titi napsal: Dneska jsem narazil v lidlu na kuchyňskou váhu do 200g s přesností na setiny gramu. Nedělám si iluze o nějaké laboratorní přesnosti, ale za mě slušná hračka za 160 kaček. Zkoušel jsem jen tak 10x zvážit stejné množství zrníček a váha se lišila v rozmezí tří setin gramu. Já mám tuto. Dneska ji koupíš na Alze za kilo. Mám ji asi 10 let a baterie jsem měnil jednou nebo dvakrát. V práci máme kalibrovanou a vážilo to na setiny přesně. Takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Když jsi v hotelu /Parkhotel Morris Nový Bor/ a vidíš parádní mašinu, tak máš fakt radost, že je šance na dobrou kávu a oni ti řeknou, že je to jen dekorace a udělají ti presso z automatu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna dal bych slovo, jestli by ten "krám" nepustili, když na to beztak jen sedá prach 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Před hodinou, Jehlan napsal: dal bych slovo, jestli by ten "krám" nepustili, když na to beztak jen sedá prach Nepustili, obsluha s tím neumí a nemají mlýnek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Nepustili=neprodali? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 4 minutami, filltos napsal: Nepustili=neprodali? Původní myšlenka, ale pak jsem mrknul co ta krása stojí. Tím víc je pro mě zarážející, že někdo investuje do přístroje, který je pak jen jako lapač prachu, než by zvednul úroveň podniku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 33 minutami, filltos napsal: Nepustili=neprodali? Pardon, dnes mi to spíná pomaleji než normálně... No, pro mé potřeby je to asi trochu větší, stačí mi moje Brasilie. Jinak jsem doma nadobro opustil osvědčené vody 70/30 a už jedu jen čistou robustu. Brasilie z toho umí vykouzlit úžasné presso. Nová závislost... https://www.kavaprodej.cz/vietnam-gr-18 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 11 minutami, Jehlan napsal: Původní myšlenka, ale pak jsem mrknul co ta krása stojí. Tím víc je pro mě zarážející, že někdo investuje do přístroje, který je pak jen jako lapač prachu, než by zvednul úroveň podniku. To je přesně ono, ale v Novém Boru asi nejedou kávovou kulturu, jen lesklé, okázalé dekorace... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 2 minutami, Tikal napsal: To je přesně ono, ale v Novém Boru asi nejedou kávovou kulturu, jen lesklé, okázalé dekorace... kávovar od profesionálů s desetiletou zkušeností se stroji ELEKTRA - BELLE EPOQUE | e-shop PAVIN CAFFE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna JJ. půl miče k ho.nu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Ruku na srdce. Jak jsem do telefonu říkal Tikalovi: v Česku znám jednoho jediného člověka, který ji používá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Brasilia BE jsem tady měl v inzerci. Borec, který si ji odvezl do Brna tvrdil, že na vánoce mě pozve na kafe ze zgenerálkované mašiny. Tak pak budeme vědět o dvou, kteří ji používají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se