marosh Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Ej, toš to sa omlůvám . Pocházám ze Slovácka a myslel sem, že Jablunkov je od slova Jablůčko. Kratce mi to neleze z huby ani po třetím škopku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Moje oblíbená firma - pražírna APe v Křížanech, má prodejce už i v Prague: Prodejní místa: PrahaNaturinka, Růžová č. 11, Praha 1Salát bar " Mlsná koza ", stanice metro C - Ládví, Praha 8ALBI s.r.o., prodejna Káva - čaj, Národní 20, Praha 1Čaje - káva - dárky, Jugoslávských Partyzánu č.26, Praha 6KOALA, Vinohradská 114, Praha 3Praha - Cukrářství Victoria - http://cukrarstvi-viktoria.czVeronské nám. 586, Praha 15 - Horní MěcholupyV Zákopech 341, Praha 4 - PísniceRadimova 2322/40, Praha 6 - Břevnov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 (upraveno) Kolegove mam na vas dotaz. Tohle vlakno nesleduju, snad se nebude dotaz opakovat. Ja nejsem zadnej fajnsmekr, uplne nejradeji mam obycejnou silnou cernou kavu, turka. Delam to tak jak me naucil kamos. Tj. do vrouci vody nasypu kavu, az vypeni uberu plyn. Takhle ji necham vzkypet 3x. Zrna pred mletim prebiram, vyhazuju nedoprazene a polamane. Ani nevim jestli je tohle turek. Kdyz nemam tuhle moznost, piju klasickeho ceskeho turka. Ale jde mi o neco jineho. Po vyzkouseni toho co se prodava v beznych obchodech jsem dosel k nazoru, ze nejlepsi na chut a vuni ma obycejna Jihlavanka. Ruzne ty Tchibo a Jacobs mi malo voni, maji nevyraznou chut. Porad jsem si myslel, ze tohle je individualni jak to kdo vnima. Prekvapil me nedavno kamarad, ktery ma kavu vedle hodinek jako konicka. Presovac za desitky tisic, kdyz mi dela presso je to jak samanskej obrad. Kupuje pry jeden z nejlepsich druhu kavy u nas, nazev uz nevim, nejak jako Halmark ci tak. Nedavno mi rekl, ze kdyz nema tu svou kavu a musi treba nekde venku volit z tech obycejnych, voli take Jihlavanku. Dotaz tedy zni, mate take pocit, ze z tech beznych zrnkovych druhu co koupim v kazdem obchode je Jihlavanka nejlepsi, nebo rekneme na spici?Já tedy poslední dobou kupuji jen kávu z malých pražíren, ale z těch masově vyráběných považuji za dobrou značku Tchibo. Jejich kávy vyšly hodně dobře i v dTestu. Manželka někde dostala jejich kávu (myslím, že se jmenovala Family - měla žlutý obal), což je jejich low cost. Měl jsem k ní značnou nedůvěru, ale vzali jsme si jí na víkend mimo domov a byl jsem pozitivně překvapený kvalitou. Vůbec nebyla špatná, jak jsem si myslel, že bude - ba naopak. Byla docela dobrá. Jihlavanka je obchodní značka vlastněná dnes Tchibem. Praží to myslím v Rakousku a tudíž bych řekl, že se to bude kvalitě Tchibo blížit, ale typnul bych si, že to bude jako vztah mezi VW a Škoda. Jihlavanka asi nebude výš něž Tchibo. Upraveno 3. června 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Môj "black" šéf doniesol do práce toto: http://www.amazon.com/Lavazza-Sinfonia-Espresso-Intenso-Coffe/dp/B00AJHO546 Pochvaľujem si.... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Někdy v listopadu začne APe pražit a prodávat Jamaica Blue Mountain. Jsem zvědavý na cenu, ochutnat ale musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Zásilka z Křížan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Já u Pejška kupuju Indonesia Mandheling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Zásilka z Křížan. Tak to je riadna spotreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Hebošu, můžeš poskytnout link, jsem ve fázi hledání definitivní kávy, pár tipů už mám, ale tvého dodavatele jsem ještě netestoval. DíkyJá jinak teď zkouším coffesource.eu. Některé kávy mají trochu méně pražené, takže jemně kyselé, ale zatím spokojenost...teda s Arabikou, robustu nekupuji.http://www.apecafe.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Tak po ránu mě to většinou vykopne na záchod. A po letech na gastroenterologii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Já piji většinou nějakého slevněného a řádně oslazeného turka v akci z penny marketu. Občas procedím mezi zuby a vyplivnu ten rozvířený humus. Přes kávu jsem fajnšmekr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 opat, zas a znova, CAFE ETERNITY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Jak na to. Pro ty, co nechcou mít hubu jen na spařený jetel. http://www.stream.cz/peklonataliri/807516-peklo-na-taliri-domaci-priprava-kavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Tak jsem zjistil pánové,že v rodné vesnici otevřeli pražírnu kávy a rád bych ženě udělal radost nějakým schopným mlýnkem na kávu,něco takového ? Hario Mini Mill Slim . http://www.doubleshot.cz/prislusenstvi/kavomlynky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 No jestli to bude na 1-2 kávičky tak asi jo,ale když se sejde víc kávomilců tak to bude chtít i posilovnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Tak nahoď nějaký tip pro víc lidí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 mlýnek s tříštivým mletím je prý hereze? kameny, jedině kameny! a musí jít rozebrat, protože čistit! čistit se musí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 ROFL.. odkedy sa nozom melie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 mlýnek s tříštivým mletím je prý hereze? kameny, jedině kameny! a musí jít rozebrat, protože čistit! čistit se musí!Nějaký tip Jakube? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se