Bells Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jinak ta fotka z renovace mate. Brasilia tam je bez vršku, Výsledek vypadá takto, a já se už moc těším: To vypadá strašně, strašně moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Neeeee :-) Jestli na to máš cca dvacku, tak vezmi tohle: https://www.bunacafe.eu/e-shop/kavovary/zvyhodnene-sety/detail/RSPRRD-rancilio-silvia-pid-rancilio-rocky-doserless a sundej z toho DPH. Rozdíl k nezaplacení. A tý srandy, kolik si užijete s pákou. Minimálně to prověří pevnost Vašeho partnerského vztahu :-) Díky všem, mám nad čím přemýšlet, ale toto vypadá fajně a ty Jury taky , tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Řešil jsem teď problém s moc rychle stydnoucím filtrákem. Mám totiž ve zvyku si vařit přibližně půllitr a popíjet celé ráno. Původně jsem na to chtěl koupit překapávač, který by ohříval konvici, ale představa dalšího krámu v kuchyni se mi vůbec nelíbila. Tak jsem dneska objednal termo konvici z dvojitého skla. Jsem docela zvědav na výsledek. https://www.kavalier.cz/simax-kavalier-konvice-twin-sh12.html Jednu dobu jsem používal i dvojité šálky na espresso, což bylo fajn, udrží si déle ideální teplotu. Ale bohužel byly dost křehké a už jsem oba rozbil :/ Nadhazuji tedy námět na další diskuzi, jaké nádobí ke kávě používáte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Já mám filtrovanou kávu naopak rád chladnější. Resp. rád ji piju postupně jak chladně a nemám problém ani s úplně studenou. Espresso udělám a kopnu do sebe. Cappuccino/Flat-white si dělám v podstatě jen ráno před odchodem do práce, takže taky nestihne vychladnout. Takže tohle jsem nikdy neřešil a bohužel ti moc neporadím :-) Berte, u té Belle Epoque se ti podařilo to rotační čerpadlo zachránit? Většinou je u těhle starších kousků čerpadlo zadřené a musí se dát nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Čerpadlo zachráněno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Podobnost čistě náhodná ? :-)https://hunt01.rajce.idnes.cz/Kavovar_Brasilia_Belle_Epoque/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Take sem se o tomhle zlepsovaku dozvedel az nedavno, je to super vec, jelikoz ty maly vonavy hrudky kafe padaj vsade a je to otravny, tohle je super.Nemůžu to teď najít , ale kdysi jsem viděl něco podobného , jen ve středu byly hroty (něco jako od fakíra :-) nevím jak to lépe popsat a ty při otáčení rozbily ty namleté hrudky kávy v celé hloubce misky v páce .Tenhle "distributor" to uhladí jen nahoře a tak hrudky hlouběji pod povrchem nerozbije a ty teoreticky můžou způsobovat kanálkování .Ale udělátko je to pěkný a myslím , že si ho taky pořídím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jj, ja to riesim takou "riedkou" vidlickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Podobnost čistě náhodná ? :-)https://hunt01.rajce.idnes.cz/Kavovar_Brasilia_Belle_Epoque/ Neeee, podobnost stoprocentní :-) Soubor byl moc velký, než aby mi jej technik poslal mailem, tak to nejdřív lípl na rajče v domnění, že si to stáhnu, no a to nešlo, takže je to ještě někde na ulozto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 U me nic noveho, dokud neumre, jedu doma espresso z automatu Krups, a dela ho celkem dobre (u puristu jsem ted pronesl hrisnou vetu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Myslím že víc by pohorsila věta, že si děláš domácí cibetkovou kávu. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Pod svícnem bývá největší tma. Právě jsem zjistil, že můj bratr pije rozpustnou bez kofeinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Silvii mám už týden a 3 dny.Mlýnek přišel dnes před hodinou.Čerstvá káva dorazí zítra.Ale už teď jsem si vyhrál a mám na kontě víc porcí než Starbucks.Je to sranda. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Upraveno 22. října 2018 uživatelem noviisek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Pod svícnem bývá největší tma. Právě jsem zjistil, že můj bratr pije rozpustnou bez kofeinu. To je karma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 V kanceláři máme automat Jura Impressa a používáme na espresso i lungo zrna Lavazza Qualit? Oro. Kilové balení za cca 330 Kč nám vystačí na týden. Už mě ale pomalu přestává bavit.Poradili byste nějakou lepší alternativu ve stejné cenové relaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 V kanceláři máme automat Jura Impressa a používáme na espresso i lungo zrna Lavazza Qualit? Oro. Kilové balení za cca 330 Kč nám vystačí na týden. Už mě ale pomalu přestává bavit.Poradili byste nějakou lepší alternativu ve stejné cenové relaci?Obavam se, v cenove relaci 330 Kc/kilo dostanes vsude skoro to samy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ale muze koupit 250g za 3 kila, ostatnim to prijde kysely takze to bude pit sam a vydrzi mu to taky tejden, usetri 30 korun. Win. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se