Guest HloupyHonza Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Vážení členové tohoto fóra,vím, že s největší pravděpodobností dostanu od modů banána, ale zkusím to.Řeknu vám co se mi stalo:před časem mi jedna důležitá osoba v mém životě darovala hodinky nemalé hodnoty. Typ, značka ani pohon není podle mého vkusu. Trochu jsem je ponosil a říkal si, že třeba jiskra přeskočí. Nepřeskočila.Vzhledem k osobním vztahům s onou osobou není možné hodinky prodat, občas se na ně i zeptá. Takže jsem si říkal, že bych je ve své sbírce nahradil replikou (pro případ, že by po nich byla sháňka) a ty originály prodal a za utržené peníze koupil třeba Sinny nebo Fortisky podle svého. Tak by utracené peníze sloužily svému účelu = dělaly by radost.A teď to nejhorší:můžete doporučit nějaký spolehlivý eshop, nebo místo kde takové repliky koupit? Vzhledem k tomu, že naprosto chápu averzi k fejkům na tomto fóru, nepředpokládám, že mi bude veřejně dávat tipy, kde jste toto zboží nakupovali, prosím o SZ, nebo MAIL SMAZÁN. Díky.A teď do mě! MÁŠ BAN.
redd Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Tvuj nick je vystizny, jsi opravdu hloupy. Chtit prodat originalni darek a nahradit ho fejkem?! Dej si facku!
Sborez Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 kde jste toto zboží nakupovali :-) To mě pobavilo. Tak chlapi, kde jste všechny ty fejky nakoupili :-) A hlavně se netvařte jako že ty rolády jsou pravé :-) Jinak, pokud zadáš do googlu "buy replica of Panerai" tak vše potřebné najdeš.....
ivan_989 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Kokso ludera sa klonuje alebo puci alebo ja uz neviem akym sposobom rozmnozuje :-O
Frantik Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Bože, tohle je stejně blba historka jako "pozůstalost" nebo "nález"!Aspon, ze ta přezdívka je relevantni.
habadej Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Já hlavně nechápu, jak můžeš udělat boudu na osobu v tvém životě velmi blízkou. Nebylo by fér raději říci vše na rovinu?
Boudy Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Hloupý Honzo, vzhledem k faktu, že ta osoba se pravděpodobně jmenovala Hloupá Manynka, nemusíš nic řešit. To co si naivně myslíš, že má nemalou hodnotu jsou fejky. P.S. Nejde o urážku, je to hloupý vtip, jako tvůj první příspěvek pod tímto nickem :-)
geometr Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Chtěl jsem nejdřív napsat úplně něco jiného ale....Debat o "nevhodném" daru tu už bylo zřejmě mnoho. Dar je dar, nech si ho a kup si hodinky, jaké se Ti líbí, ale za svý, ne za zpeněžený dar.Mimochodem určitě bychom rádi věděli, resp. potřebovali bychom vědět, co jsou to ty hodinky nemalé hodnoty (i když v daném případě je hodnota především v tom, že je to dar), když už jsme na fóru o hodinkách a z nějakého podivného důvodu chceš abychom Ti pomohli vochcat blízkou osobu. Nebo ne pánové?
jacob Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Ještě napiš, které hodinky chceš prodat, ať je to komplet :-).
Denjl Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 dej si rovnou facku.... když nemáš koule na to, říct dané osobě, že se prostě netrefila (jistě by to ve finále pochopila), tak raději nedělej nic.... nahrazovat originální dárek (pokud to teda originál je) fejkem, to mě teda přijde jako ubohost....
mtruelle Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 A teď to nejhorší: můžete doporučit nějaký spolehlivý eshop, nebo místo kde takové repliky koupit? Vzhledem k tomu, že naprosto chápu averzi k fejkům na tomto fóru, nepředpokládám, že mi bude veřejně dávat tipy, kde jste toto zboží nakupovali....... Milý Jene, ty jedeš na dobrém matroši :-)
Daemonultimate Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Zas nějaká p...l.A já myslel,že televizní Bakaláři jsou blbost.
organic Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Zkus nakoupit třeba tady. Osoba blízká by to nemusela ani poznat
vraby Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 zbytečně zamrdanej chronomag,rovnou bych to mazal.
geometr Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 ... Gucci - Rolex... Všechno pěkně na jednom místě
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.