Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to jsem myslel, že dojíždíš denně i tím trajektem...aspoň to tak na mně působilo. Kancl 5 minut od baráku je teda až moc blízko, možná by bylo lepší aspoň 15, ať to není úplně nadohled ;) No každopádně, jestli máš cestu na rafinérku dvakrát týdně, tak to potěš... Cestovat šest hodin za kamionem, v tom břidackem počasí, to musí být hnus i s Mercedesem. Až bude ropa zase za 120, tak můžeš v létě "hrabat" v Norsku a kochat se krajinou, a až začne hnusatá sezona, tak se přesuneš na odpočinek do Beskyd :D

Odesláno (upraveno)

To jsem taky nezaznamenal! To už máš dětí jako Alda :D Gratuluji? ať roste jak z vody!!!

edit: už to čtu...jr.2 - takže jako Alda ještě ne ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Jo jo, junior 2. Už pomalu dva měsíce. Inhauz, samý uhlík, antimagnetický, prostě high end.

Gratuluju k prirusku. Hele, je to bezpecne se zminit, ze se chystate prestehovat do CR, nebo radeji mlcite? Myslim vzhledem k te teroristicke organizaci na zabavovani deti.
Odesláno (upraveno)

Sami nevíme co, kdy, jak, kam. Není co, ani s kým probírat a zmiňovat. Jsem najatý negr, integrovat se nechci, junior chodí do anglické školy, na důchod zůstat taky nechci. Až mě místní ropáci nebudou potřebovat, tak si sednu na Kamenitém, nebo na Slaviči na pivo a budu rozjímat. Neplánuju, bavím se stavbou domu na dálku. Místní sociálka je průser, ale snad s ní nepřijdu do kontaktu.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Beze jmen bych prosil. Jsou proti místním pravidlům, tak ať nedostaneš ban. Mám přezdívku ne!? Jinak díkes. :-)

Admin: Prosím o edit. Děkuji.

Odesláno (upraveno)

Beze jmen bych prosil. Jsou proti místním pravidlům, tak ať nedostaneš Ban. Mám přezdívku ne!? Jinak díkes. :-)

Admin: Prosím o edit. Děkuji.

Fixed. Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Díky všem i těm, kteří popřáli tichým zamyšlením. Nebylo mým cílem to tu prezentovat a probírat. Šlo mi o fotku, neuváženě jsem sem dal tu, kam mi vjel odbrzděný kočár, když jsem se kochal přístavem. Takže díky všem a jako by se stalo. A teď zase zpátky k próze. Hoďte sem někdo nějaké měkké bláto v podobě naleštěných Rolexek, ať si tady zase všichni uvědomíme jak obrovskou věc Konrád tím svým materiálem dal světu náramkových hodinek. ;-)

Odesláno

Na ten odbržděný kočárek ovšem opatrně :-) Mohli by jsme založit vlákno Rolex vs. Damasko, ale tak týden před vánocemi, ať je zase trochu švanda, chi chi , dobrej nápad Hasňo :-)

Odesláno (upraveno)

Blátotlačky. V našem WhatsApp vláknu pro damaskokoty se jim smějeme. Nicméně smutnou pravdou zůstává, že kdybychom se měli vrtnout z nějakého důvodu někam jinam, tak kromě JLC Geophysic je Rolex Exp I a II nejčastěji zmiňovaný přístav. Takže krásné druhé místo. Gratuluji! ;-)

Odesláno

Ty jsi ale ďábelský filozof :-) Důležité je zůstat vyrovnaný, klidný, vnitřně spokojený a ze všech těch krásných věcí okolo nás jako jsou například hodinky, se jednoduše nezbláznit.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...