nickolas Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Tak to jsem myslel, že dojíždíš denně i tím trajektem...aspoň to tak na mně působilo. Kancl 5 minut od baráku je teda až moc blízko, možná by bylo lepší aspoň 15, ať to není úplně nadohled No každopádně, jestli máš cestu na rafinérku dvakrát týdně, tak to potěš... Cestovat šest hodin za kamionem, v tom břidackem počasí, to musí být hnus i s Mercedesem. Až bude ropa zase za 120, tak můžeš v létě "hrabat" v Norsku a kochat se krajinou, a až začne hnusatá sezona, tak se přesuneš na odpočinek do Beskyd
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Zapomněl jsem si rukavice a pod Barbourem mám jen tričko s krátkým rukávem. Dost jsem to podcenil, jsem zmrzlý, jak sobolí howno.
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Večerní špacír. Hasňa junior(ka) č.2? To je nový inhouse, nebo?
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Jo jo, junior 2. Už pomalu dva měsíce. Inhauz, samý uhlík, antimagnetický, prostě high end.
nickolas Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) To jsem taky nezaznamenal! To už máš dětí jako Alda Gratuluji? ať roste jak z vody!!!edit: už to čtu...jr.2 - takže jako Alda ještě ne Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem nickolas
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Pohoda, ja jsem to tu nijak neinzeroval. Taky kanec jak Alda nejsem.
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Jo jo, junior 2. Už pomalu dva měsíce. Inhauz, samý uhlík, antimagnetický, prostě high end.Gratuluju k prirusku. Hele, je to bezpecne se zminit, ze se chystate prestehovat do CR, nebo radeji mlcite? Myslim vzhledem k te teroristicke organizaci na zabavovani deti.
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Sami nevíme co, kdy, jak, kam. Není co, ani s kým probírat a zmiňovat. Jsem najatý negr, integrovat se nechci, junior chodí do anglické školy, na důchod zůstat taky nechci. Až mě místní ropáci nebudou potřebovat, tak si sednu na Kamenitém, nebo na Slaviči na pivo a budu rozjímat. Neplánuju, bavím se stavbou domu na dálku. Místní sociálka je průser, ale snad s ní nepřijdu do kontaktu. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
KFL Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Gratulace k utajenemu deploymentu . Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem KFL
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Beze jmen bych prosil. Jsou proti místním pravidlům, tak ať nedostaneš ban. Mám přezdívku ne!? Jinak díkes. :-) Admin: Prosím o edit. Děkuji. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
African Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Také se připojuji k zástupu gratulantů, ať roste v klidu a míru kluk :-)
KFL Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Beze jmen bych prosil. Jsou proti místním pravidlům, tak ať nedostaneš Ban. Mám přezdívku ne!? Jinak díkes. :-)Admin: Prosím o edit. Děkuji.Fixed. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem KFL
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Díky všem i těm, kteří popřáli tichým zamyšlením. Nebylo mým cílem to tu prezentovat a probírat. Šlo mi o fotku, neuváženě jsem sem dal tu, kam mi vjel odbrzděný kočár, když jsem se kochal přístavem. Takže díky všem a jako by se stalo. A teď zase zpátky k próze. Hoďte sem někdo nějaké měkké bláto v podobě naleštěných Rolexek, ať si tady zase všichni uvědomíme jak obrovskou věc Konrád tím svým materiálem dal světu náramkových hodinek. ;-) Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
African Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Na ten odbržděný kočárek ovšem opatrně :-) Mohli by jsme založit vlákno Rolex vs. Damasko, ale tak týden před vánocemi, ať je zase trochu švanda, chi chi , dobrej nápad Hasňo :-)
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Blátotlačky. V našem WhatsApp vláknu pro damaskokoty se jim smějeme. Nicméně smutnou pravdou zůstává, že kdybychom se měli vrtnout z nějakého důvodu někam jinam, tak kromě JLC Geophysic je Rolex Exp I a II nejčastěji zmiňovaný přístav. Takže krásné druhé místo. Gratuluji! ;-) Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
African Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Ty jsi ale ďábelský filozof :-) Důležité je zůstat vyrovnaný, klidný, vnitřně spokojený a ze všech těch krásných věcí okolo nás jako jsou například hodinky, se jednoduše nezbláznit.....
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Jasný. Proto to komentuji s humorem. A třeba si někdy ty bílé Exp 2 orange, nebo Millgy GV, nebo DJ 116300 white koupím.
Daemonultimate Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Dík za fotky ze špacíru, lodičky ty já můžu ... a gratuluji k high end potomkovi
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 http://blog2.idnes.cz/blog.aspx?c=486168 Přesné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se