Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Myslim, ze tak -25 az -33, vic musi byt masakr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, děcka, je to překvapivě úplně v pohodě. Mám péřovku a pod ní tričko, lyžařské galaty a pod nimi nic. Teda slipy jo. Jak nefouká, tak to je úplně v klidu. Ten suchý vzduch prdlajs studí a na slunku se mi povrch černých, zateplených, lyžařských kalhot dokonce i trochu ohřeje. Na pobřeží, když je -3 a padá sníh s deštěm, tak je pocitově daleko větší zima a Laphroaig je nutná podmínka k zahřátí. Ovšem kdyby tu nahoře začalo při těch -18 foukat, tak bychom se asi rychle dekovali domů. V noci je něco málo pod -22, už to překvapivě moc neklesá. Stojím celý den pod sjezdovkou a zima mi je jenom na nohy. Černé Sorely by se mi tu teda hodně hodily, o tom žádná.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

k teplotám: rel. vlhkost vzduchu je vedle jeho rychlosti proudění určující. nechápu, jak mohli za starých časů rybáři kolem Grónska přežít na lodích ve vlněných svetrech. Při představě nacucanýho, nasolenýho a přibližně 10kg vážícího "cosi", museli mít nezdolnou víru a pekelnou termoregulaci. :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Přesně jak píšeš, když se sejdou různé faktory tak dokáže být pouhých -5C o dost pocitově horších a nejbezpečnější než třeba -20C. Jsem jednou trajdal v okolo těch mínus deseti a byl jsem si jistý, že se mi rozbil teploměr, tipoval jsem třicet, normálně jsem myslel že zhebnu....

Odkaz ke komentáři

Neco vam prozradim, v Norsku nejsou zase tak uplne rekordni zimy, Golfsky proud to pobrezi dost ohriva. :) Bydlel jsem za polarnim kruhem a bylo to docela v pohode. Jako dite si pamatuju dost mrazy i z Jeseniku.

Hasno krasne fotky. Nechystas se navstivit MS v biatlonu? Mozna si udelam vylet.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...