MJ. Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 za boha bych tam nejel. mě vadí i +5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) -20 si ještě dokážu představit, pořádná suchá zima. Ale -30 a více? Bez ohledu na to, jak jsi oblečen, za chvíli musíš zmrznout na kost... Jak to Hasňo vlastně zvládáš? Upraveno 15. února 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Myslim, ze tak -25 az -33, vic musi byt masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Hele, děcka, je to překvapivě úplně v pohodě. Mám péřovku a pod ní tričko, lyžařské galaty a pod nimi nic. Teda slipy jo. Jak nefouká, tak to je úplně v klidu. Ten suchý vzduch prdlajs studí a na slunku se mi povrch černých, zateplených, lyžařských kalhot dokonce i trochu ohřeje. Na pobřeží, když je -3 a padá sníh s deštěm, tak je pocitově daleko větší zima a Laphroaig je nutná podmínka k zahřátí. Ovšem kdyby tu nahoře začalo při těch -18 foukat, tak bychom se asi rychle dekovali domů. V noci je něco málo pod -22, už to překvapivě moc neklesá. Stojím celý den pod sjezdovkou a zima mi je jenom na nohy. Černé Sorely by se mi tu teda hodně hodily, o tom žádná. Upraveno 15. února 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 A největší zima, jakou jsi tam zažil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 A největší zima, jakou jsi tam zažil? Ty voe, on nežije za severním polárním kruhem. :-) Ale na jihu Norska...že do toho vstupuju tady z tepla karvinského paneláku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 k teplotám: rel. vlhkost vzduchu je vedle jeho rychlosti proudění určující. nechápu, jak mohli za starých časů rybáři kolem Grónska přežít na lodích ve vlněných svetrech. Při představě nacucanýho, nasolenýho a přibližně 10kg vážícího "cosi", museli mít nezdolnou víru a pekelnou termoregulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak v tý době měli ti lidi krapet jinou imunitu. Taky se málokdo dožil 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 No a taky se v TV každý večer nedívali na BayWatch a do Řecka to nebyly 3 hodiny, jako dnes, takže se jim to snášelo trochu líp. Co oči nevidí, srdce nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Přesně jak píšeš, když se sejdou různé faktory tak dokáže být pouhých -5C o dost pocitově horších a nejbezpečnější než třeba -20C. Jsem jednou trajdal v okolo těch mínus deseti a byl jsem si jistý, že se mi rozbil teploměr, tipoval jsem třicet, normálně jsem myslel že zhebnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Neco vam prozradim, v Norsku nejsou zase tak uplne rekordni zimy, Golfsky proud to pobrezi dost ohriva. Bydlel jsem za polarnim kruhem a bylo to docela v pohode. Jako dite si pamatuju dost mrazy i z Jeseniku.Hasno krasne fotky. Nechystas se navstivit MS v biatlonu? Mozna si udelam vylet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Kde se to běží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Holmen kolen Ja mam listky, ale vypada to ze budu celej mesic v KL. Takze asi budu mit 4 lupeny na prodej ... Upraveno 15. února 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Se kdyz tak ozvu, jeste to musim promyslet.. mel bych se stehovat, je toho nejak hodne. ALe MS v CR stalo za to a v Norsku to bude taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Příroda dnes nebude? Blbý zjištění uprostřed Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Dneska nic. Zatáhlo se, nuda a šeď. Navíc dneska návrat na upršené pobřeží. Zítra sem zase hodím Damasko s kávou a klávesnicí, návrat do normálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Hmm, jeden z mála světlých bodů dne se nekoná. Upraveno 16. února 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Nastalo přesně to, o čem jsem včera psal. Zatáhlo se, zvedla se teplota tak na -10, ale vlhčeji, žádné slunko a jsem zmrzlý jak psí hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Hasňo, těším se na nové fotky a zážitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Jsem z drsnych hor zase zpet ve vytopene kancelari, takze je cas sundat plastove digitalky za bura a nasadit neposkrabatelne, odolne, antimagneticke mechanicke hodinky za kilo. Tady je fajny clanek o Norsku. http://brenna.blog.ihned.cz/c1-65172360-nejvetsi-paradoxy-norska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se