LovecK Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Vybava pro maly kluky... Vybava pro velky kluky... PS: nejsem schizofrenik, jen velky kluk s dusi maleho... ostatne tak, jako vetsina tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Trochu tady naruším tu řadu ručních sečných a palných zbraní, sice to není moje, ale byla doba, kdy jsem to měl 2 roky k dispozici, tak mi dnes trochu ukápla nostalgická slza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Taky prispeju se svou troskou do mlyna... Pro pripadne organy a stouraly - vse funkcni, kat.A na prislusnou vyjimku dle 9/2 a) z.č.119/2002 sb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 15:59, Xenomorfus napsal: Taky prispeju se svou troskou do mlyna... Pro pripadne organy a stouraly - vse funkcni, kat.A na prislusnou vyjimku dle 9/2 a) z.č.119/2002 sb.Takhle si představuju "průměrnou domácí zbrojnici". Možná bych doplnil 1x RPG, popřípadě kobylka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 16:22, CEGY napsal: Takhle si představuju "průměrnou domácí zbrojnici". Možná bych doplnil 1x RPG, popřípadě kobylka....bohuzel nektere zbrane nelze funkcni ziskat ani s prislusnou vyjimkou...Dalsi sbirkove, znehodonocene, repliky a jinak neoriginalni nebo nefunkcni zbrane jsem na foto ani nedaval. A tezkou techniku davam do jinych vlaken :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Posledni foto Drakul pred jejich odsunem k novemu majiteli...Bude se mi styskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 V 3. 9. 2015 v 16:37, Xenomorfus napsal: ...bohuzel nektere zbrane nelze funkcni ziskat ani s prislusnou vyjimkou...Dalsi sbirkove, znehodonocene, repliky a jinak neoriginalni nebo nefunkcni zbrane jsem na foto ani nedaval. A tezkou techniku davam do jinych vlaken :-D.T 34,lze ho sehnat funkcni. Jinak to mas pekny,jen ty hodinky na telefonu blbe rozklicovavam- je to na me male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Všechno co tam je se dá koupit jako Samonabíjecí. Ta 1911 je Čína? Glock dobrý, ostatní jako těžitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Co se tyce jakychkoliv zbrani a zbranovych systemu, at uz s jednotlivym ci skupinovym systemem strelby prevysujici razi 30mm (vcetne), tak tam je to uz uplne jinak...Ale to je na dlouhe povidani. Takze cokoliv funkcniho vcetne zbrane se ridi jinymi predpisy. A zacina to registraci o nakladani s bezpecnostnim materialem...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 V 3. 9. 2015 v 15:59, Xenomorfus napsal: Taky prispeju se svou troskou do mlyna... Pro pripadne organy a stouraly - vse funkcni, kat.A na prislusnou vyjimku dle 9/2 a) z.č.119/2002 sb.no tvl. koukam, ze na apokalypsu jsi ferove pripravenej:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Gunman: Imho, kupovat Sa vz.58 ci UK vz.59L jako samonabijeci, kdyz jsou v originale samocine je jako si kupovat chronograf s nalepenyma rucickama :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 hele, bohuzel vsude ne....u vyjimky, jak na bezicim pasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 3. 9. 2015 v 15:59, Xenomorfus napsal: Taky prispeju se svou troskou do mlyna... Pro pripadne organy a stouraly - vse funkcni, kat.A na prislusnou vyjimku dle 9/2 a) z.č.119/2002 sb.Konečně po delší době fotka, hodná názvu vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Já se těch odlesků prostě nezbavím Titanovky mě tak nezlobily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Druhý pokus měkčí světlo ... závidím těm, co dokážou hezky fotit. Já to mám vždycky takový "mrtvý". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Stiahni si aplikaciu snapseed ak mas androida a tam mas filtre. Tie tomu hodne pomozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 To snad ani nemůžu říct, ale je to braný zrcadlovým ultrazoomem (předpotopním), i když to vypadá jak bídná mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se