siwi Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Jirka Luděra by Tě pochválil - prostě foto-mág . BTW ty Tatrovky si někdy rád prohlédnu na živo, zejména černou . Pochvala od Jirky Luděry by mě vážně potěšila. Snad si všimne Tatrovky ti vezmu ve středu do vinotéky, to není problém. Mě se moc líbí ta černá,když jsem byl malý,tak mne každý den vozila do školy. Marceli, moc díky. Ale to mi pověz... Co tys to byl za synka? Já chodil do školy pěšky Ten odraz stěrače na třetí fotce je squelý :-) Musím přiznat, že jde o naprostou náhodu. Všiml jsem si toho až později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Díky, díky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Siwi, to je opravdu mistrovska prace co tu predvadis. Potecha pro oko i dusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Siwi, tie fotky s modelmi skodoviek nemaju chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Klenutý safír s antireflexem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Ta prvni je super. Ty kapky na skle jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Ta první fotka se Ti moc povedla, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Ta s kapkami je parádní! Jinak vypadá to, že máš opravdu svoje definitivní. Gratuluji ke spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Paráda, fakt. Co tah, ještě ho šetříš, nebo už nese stopy kancldajvingu (...samozřejmě N,CBNR )? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Děkuju všem za slova uznání Ta s kapkami je parádní! Jinak vypadá to, že máš opravdu svoje definitivní. Gratuluji ke spokojenosti Ano, už to tak vypadá. Jsem stále spokojený a neopouští mě hřejivý pocit splněného snu. Abych řekl pravdu, je to osvobozující. Paráda, fakt. Co tah, ještě ho šetříš, nebo už nese stopy kancldajvingu (...samozřejmě N,CBNR )? Co ti mám povídat, Martine. Nosím je každý den od rána do večečra a je to na nich znát. Tah je na tom kupodivu stále velmi dobře. Zato leštěný kroužek mezi sklíčkem a lunetou je asi magnetem na šrámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Vojto,jsou moc pekny.Jsem rad,ze jsem je mohl vyzkouset na zivo.Jsou fantasticke.Na kovu perfektni a ten klenuty safir,ou ou.Toz at Ti co nejdele delaji radost a pokud mozno,at Ti vydrzi co nejdele;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Vojto,jsou moc pekny.Jsem rad,ze jsem je mohl vyzkouset na zivo.Jsou fantasticke.Na kovu perfektni a ten klenuty safir,ou ou.Toz at Ti co nejdele delaji radost a pokud mozno,at Ti vydrzi co nejdele;-)Děkuju moc, Marceli. Je to zkrátka splněný sen Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Jako nováček zde fóru pomalu objevuji klenoty zdejší komunity a zdá se, že jsem našel jeden z klenotů největších. S radostí si tvé vlákno přidávám do záložek a budu se těšit na každou novou fotku i příběh. Protože sám fotím, vím, kolik práce a času takové focení stojí, nemluvě o bolesti v zádech, jak člověk stále něco přerovnává ve stanu. Skvělá práce, byť ty sám to považuješ jen za takové "hraní". Díky za fotky LHC a Orient Mako, je to totiž kombinace, k níž pomaličku směřuji i já. Jedny "pořádné" hodinky, buď LHC nebo Tridenty C60 nebo Revue Thommen Diver nebo Glycine Combat Sub a k nim Maka nebo jeté 007 jako "psí" hodinky. takže ještě jednou díky a dobré světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Díky, díky. Chvála od odborníka potěší tím spíš, že v mém případě jde opravdu spíš o takové pokusy. S bolestí v zádech jsi trefil hřebík na hlavičku. Některé fotky jsou opravdu vykoupené slušnou únavou Přeji ti, aby se tvé hodinkové sny co nejdříve vyplnily a abys byl se svým výběrem dlouho spokojený. No, a samozřejmě i já se těším na tvé fotovlákno. Myslím totiž, že ta jsou tu asi tím nejhodnotnějším, protože je za nimi spousta práce a invence narozdíl od mlácení prázdné slámy v mnoha jiných vláknech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Hohó, odborník nejsem, to ani náhodou. Jen podobně postižený. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Když jsou teď tak krásné vlahé letní večery, zase sem něco přidám. Jelikož ale hodinky skoro nesundávám, jsou to jen vristšoty: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Přidám dvě svoje nedávné fotky - zaměřením by sice patřily do čb fotografie, ale modelem mi tohle vlákno přijde určitě vhodnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dobře, dobře. Po černobílých fotkách se tu už kdosi kdysi sháněl a já jeho volání dosud nevyhověl Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Vojto super práce. Je vidět, že ani v osobním volnu nezahálíš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Supr atmosféra, Vojto, moc rád se na Tvý fotky dívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se