financ Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Nechybí tam druhý odstavec? Vzhledem k růstu cen vstupů bude kus za trojku...Kdyby se ta knížka neprodávala v aukcích za tolik, tak se na nějaký dotisk vybodnou Upraveno 13. září 2017 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Nechybí tam druhý odstavec? Vzhledem k růstu cen vstupů bude kus za trojku...Kdyby se ta knížka neprodávala v aukcích za tolik, tak se na nějaký dotisk vybodnouBude to dotisk doplněn o budíky, takže já se na to nevybodnu. Vzal bych si prosím jedničku v pořadníku, až ho založíte. Dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Poradnik je zbytecny, ale mohlo by se dat Accutronovi vedet, kdo by mel zajem. ;-)V prvni rade je ale treba znat cenu.Pokud to opravdu prestreli, tak zustanu u prvniho vydani. I kdyz nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 vzhledem k tomu, že knihu ještě nevlastním, tak je to pro mě výborná zpráva. Ještě že jsem ji nekoupil v aukci, ale už moc nechybělo. Nakonec i díky tomuto foru jsem odolal a počkal si. Děkuji accutrone za všechny, kteří knihu neměli a toužili po ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Seznam bych zatím netvořil,snad se k tomu Accutron vyjádří,kdy,co jak a za kolik a pak můžeme vést seznamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Zdravím,mám pro vás dobré zprávy (možná pro některé špatné - propad investice). Některé weby uvádějí vydání 30.5.2018. Informace k dotisku publikaceDne 13. 8. 2017 se kniha Hodinky Prim 1954?1994 na portálu Aukro vydražila za zatím rekordní cenu 6980 Kč. Přesto, že nás zájem o rozebraný titul těší, nepovažujeme to za ideální způsob, jakým by čtenáři měli naše knihy nabývat. Všechny zájemce jistě potěší informace, že na rok 2018 chystáme dotisk. Podle vyjádření autora bude nově zahrnovat i budíky značky Prim. Je tedy co vyhlížet. A cena bude v každém případě přijatelnější! http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/popularne-naucna/hodinky-prim-1954-1994-1020 Konec května 2018 reálný není, ale někdy v druhé polovině 2018 to dopadne. Kromě nových kapitol o budících a hodinách Prim tam bude navíc i několik desítek nových fotografií hodinek a přibudou dvě nové kapitoly. Samozřejmě budou opraveny i všechny překlepy a vyměněny nepřesné katalogové obrázky hodinek. Kolik bude nová kniha stát netuším, ale rozhodně bude levnější než za kolik se dá koupit moje kniha z roku 2014 nyní na AUKRU. Jakmile bude známá cena a datum zahájení prodeje, zveřejním tuto informaci zde na Chronomagu. Pokud bude zájem objednat si novou knihu s mým podpisem zde na Chronomagu, tak velmi rád vyhovím, ale musím si to domluvit s provozovatelem tohoto fóra. Upraveno 14. září 2017 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Děkujeme za zprávu, pane, budeme se těšit! Ono to těšení se na cokoli bývá ve většině případů to nejlepčí. V tomto konkrétním však těšení a výsledek bude tak padesát na padesát, s autogramem spíš třicet na sedmdesát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Ja myslim, ze zajem o podepsanou knizku bude velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Konec května 2018 reálný není, ale někdy v druhé polovině 2018 to dopadne. Kromě nových kapitol o budících a hodinách Prim tam bude navíc i několik desítek nových fotografií hodinek a přibudou dvě nové kapitoly. Samozřejmě budou opraveny i všechny překlepy a vyměněny nepřesné katalogové obrázky hodinek. Kolik bude nová kniha stát netuším, ale rozhodně bude levnější než za kolik se dá koupit moje kniha z roku 2014 nyní na AUKRU. Jakmile bude známá cena a datum zahájení prodeje, zveřejním tuto informaci zde na Chronomagu. Pokud bude zájem objednat si novou knihu s mým podpisem zde na Chronomagu, tak velmi rád vyhovím, ale musím si to domluvit s provozovatelem tohoto fóra.Výborná zpráva, určitě bude kniha skvělá a vyprodá se. Taky budu rád když tam bude Váš podpis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Moc dobra zprava. Tesim se na podepsane vydani:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Uz se nemohu dočkat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Uz se nemohu dočkat :-)Vydrž...Dočkáš se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Vydrž...Dočkáš se! Spis se obavám ze výtisku bude min nez je poptávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Spis se obavám ze výtisku bude min nez je poptávkaJa se spíš obávám ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ja se spíš obávám ceny.Já taky, ale už jsem dávno vyrostl ze stadia, kdy jsem musel mít všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ja se neobavam niceho. Cenu navysovali akorat spekulanti na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ja se neobavam niceho. Cenu navysovali akorat spekulanti na aukru.To každopádně,ale Ti spekulanti uz se těší na další knihu a budou to skupovat po stovkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Já taky, ale už jsem dávno vyrostl ze stadia, kdy jsem musel mít všechno...S tím i ja souhlasím a jestli se najdou odborníci co skoupí vse a pak na tom budou vydělávat 10ti násobky se mi take nelíbí,me by postavila jedna kniha pro mneMelo by to byt trochu ošetřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ja mel spis na mysli oficialni cenu. Jestliže u jednicky byla oficialni cena tusim 800, tak ted ji nakladatel, vzhledem zajmu, treba nasadi na dvojnasobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 No a to si prave nemyslim. Ten zajem o prvni knihu byl taky ve vlnach. Byly casy, kdy lezela skladem bez povsimnuti.Na druhou stranu i kdyby byla za 1600, tak furt lepsi nez prvni vydani za 4k na Aukru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se