Přejít na obsah

Hodinky Prim 1954-1994

Doporučené příspěvky

Nechybí tam druhý odstavec? Vzhledem k růstu cen vstupů bude kus za trojku...

Kdyby se ta knížka neprodávala v aukcích za tolik, tak se na nějaký dotisk vybodnou

Bude to dotisk doplněn o budíky, takže já se na to nevybodnu. Vzal bych si prosím jedničku v pořadníku, až ho založíte. Dík :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:clap:  :clap:  :clap:  vzhledem k tomu, že knihu ještě nevlastním, tak je to pro mě výborná zpráva. Ještě že jsem ji nekoupil v aukci, ale už moc nechybělo. Nakonec i díky tomuto foru jsem odolal a počkal si.  Děkuji accutrone za všechny, kteří knihu neměli a toužili po ní. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

mám pro vás dobré zprávy (možná pro některé špatné - propad investice). Některé weby uvádějí vydání 30.5.2018.

Informace k dotisku publikace

Dne 13. 8. 2017 se kniha Hodinky Prim 1954?1994 na portálu Aukro vydražila za zatím rekordní cenu 6980 Kč. Přesto, že nás zájem o rozebraný titul těší, nepovažujeme to za ideální způsob, jakým by čtenáři měli naše knihy nabývat. Všechny zájemce jistě potěší informace, že na rok 2018 chystáme dotisk. Podle vyjádření autora bude nově zahrnovat i budíky značky Prim. Je tedy co vyhlížet. A cena bude v každém případě přijatelnější!

http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/popularne-naucna/hodinky-prim-1954-1994-1020

Konec května 2018 reálný není, ale někdy v druhé polovině  2018 to dopadne. Kromě nových kapitol o budících a hodinách Prim tam bude navíc i několik desítek nových fotografií hodinek a přibudou dvě nové kapitoly. Samozřejmě budou opraveny i všechny překlepy a vyměněny nepřesné katalogové obrázky hodinek.

Kolik bude nová kniha stát netuším, ale rozhodně bude levnější než za kolik se dá koupit moje kniha z roku 2014 nyní na AUKRU. Jakmile bude známá cena a datum zahájení prodeje, zveřejním tuto informaci zde na Chronomagu. Pokud bude zájem objednat si novou knihu s mým podpisem zde na Chronomagu, tak velmi rád vyhovím, ale musím si to domluvit s provozovatelem tohoto fóra.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Děkujeme za zprávu, pane, budeme se těšit! Ono to těšení se na cokoli bývá ve většině případů to nejlepčí. V tomto konkrétním však těšení a výsledek bude tak padesát na padesát, s autogramem spíš třicet na sedmdesát... :notworthy:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Konec května 2018 reálný není, ale někdy v druhé polovině  2018 to dopadne. Kromě nových kapitol o budících a hodinách Prim tam bude navíc i několik desítek nových fotografií hodinek a přibudou dvě nové kapitoly. Samozřejmě budou opraveny i všechny překlepy a vyměněny nepřesné katalogové obrázky hodinek.

Kolik bude nová kniha stát netuším, ale rozhodně bude levnější než za kolik se dá koupit moje kniha z roku 2014 nyní na AUKRU. Jakmile bude známá cena a datum zahájení prodeje, zveřejním tuto informaci zde na Chronomagu. Pokud bude zájem objednat si novou knihu s mým podpisem zde na Chronomagu, tak velmi rád vyhovím, ale musím si to domluvit s provozovatelem tohoto fóra.

Výborná zpráva, určitě bude kniha skvělá a vyprodá se. Taky budu rád když tam bude Váš podpis.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...