MaxT Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Nové PAM 359 série O. 14 dnů jsem sháněl. Jsem moc rád v této vybrané společnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Není Paneraista jenom ten, který nemá jiné hodinky než Panerai? Ostatní hodinky musí prodat a v kleče přísahat na Panerai Bronzo, že již nikdy nekoupí jinou značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 tvrde jadro, podzemna elita klubu, si hovori "Principe Egiziano" a urezavaju si prave ucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 (upraveno) instant-hezky:-)))) MaxT-vyborna volba! Upraveno 25. února 2013 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 instant: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 instant-hezky:-)))) MaxT-vyborna volba!Díky jsem nadšený. Nejdříve jsem sháněl 312, ale nejsou nikde v Evropě. Nakonec jsem objevil 359 u Wempe ve Vídni 1ks. Rezervovali mi je pouze na 6 hodin, takže to byl docela kalup. A musím říci že ta jednobarevnost ciferníku u 359 se mi nakonec moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Mohu mít prosím ještě dotaz na promiňte mi ten výraz " vážené kolegy" ?Co se vodotěsnosti týče, stačí zacvaknout tu páčku? Nic se nešroubuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Jasne. Luminor jen zaklapnes packu. Sroubovaci je Radiomir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Este nejake foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Dodatečně se hlásím do této zvlaštní (v dobrém slova smyslu) partičky. Od listopadu jsem nesundal z ruky 312-ky. Až na pár výjimečných sportovních dnů, kde jsem musel použít Suunto.Chlubící vlákno jsem ale neopomněl.Teď už jen řemenové šílenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samba Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Remenove silenstvi me preslo, Panerai nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Tak už jsou na ruce :-).. hlásím tedy +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Jen abych nezapomnel. Taky +1 (znovu ). PAM312. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Hezky, gratuluji! Mimochodem, pokud to není nezdvořilé: kde jsi je sehnal, několik lidí tady psalo, že jsou momentálně nesehnatelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Tady . Nejsou nove, ale temer tak vypadaji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Take se hlasim. I kdyz po zredukovani sbirky uz jen 2 kousky - PAM 25 a PAM 249. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 312 sú, řemeny sú, ale plně saturován furt nésu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 hlásím se rovněž.... zatím jen 312 a kotel řemenů, ale vidím to tak, že zredukuju svou sbírku, abych mohl pořídit 323ky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Hlasim plus 1 (359) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tady taky jeden šťastný majitel - Pam 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se