Wanderer Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Ty jsou parádní. Úplně k nim vidím širokou kravatu a tesilky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Michale, to je parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Ty jsou parádní. Úplně k nim vidím širokou kravatu a tesilky. :-) Honzo, díky. Honzo: Nějakou zlatohnědou širokou kravatu s šikmými proužky bych doma asi našel. Michale, to je parádní kousek Díky, Radku. Nebýt Richarda, nebyly by u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Mě bylo jasné, odkud fouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Honzo, díky. Honzo: Nějakou zlatohnědou širokou kravatu s šikmými proužky bych doma asi našel. Takovou mám doma taky, po dědovi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Skoro škoda je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Skoro škoda je nosit. To jo. Bojím se, že na nich vyrobím první vlásečnici, ale já nejsem ten typ, co se chodí na hodinky koukat do skříně.Budu je nosit, ale asi budou hodobóžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Ty jsou tak krásný, že bych se je normálně bál a styděl podrobit Frostie-testu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Ty jsou tak krásný, že bych se je normálně bál a styděl podrobit Frostie-testu...Děkuju.Co obnáší Frostie-test? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Děkuju.Co obnáší Frostie-test?náročný test pro hodinky od WR cca 3 bar s vodou. Ponor, sauna, tobogán, skoky do vody, sprcha vana. Pokud to náhodou hodinky neustojí, jdou na trvalo z domu bez možnosti návratu značky do portfolia (stalo se asi 2x). Tabulky mne nezajímají. Nicméně, tyto ladičky bych ho ušetřil zcela, nebo max do úrovně déšť a mytí rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 náročný test pro hodinky od WR cca 3 bar s vodou. Ponor, sauna, tobogán, skoky do vody, sprcha vana. Pokud to náhodou hodinky neustojí, jdou na trvalo z domu bez možnosti návratu značky do portfolia (stalo se asi 2x). Tabulky mne nezajímají. Nicméně, tyto ladičky bych ho ušetřil zcela, nebo max do úrovně déšť a mytí rukou. Jsem rád, že jsi to v případě těchto ladiček sám takto zhodnotil Maximální zátěž pro ně bude opravdu (opatrné) mytí rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jsem rád, že jsi to v případě těchto ladiček sám takto zhodnotil Maximální zátěž pro ně bude opravdu (opatrné) mytí rukou. jj, zapomněl jsem říct, že hodinky kategorie vintage či starších třeba 15 let zásadně takovým testům nepodrobuji. Ale pokud to nedají nové, jdou z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 (upraveno) ..."nechutné", Michale! Upraveno 27. října 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 ..."nechutné", Michale!Děkuju pěkně. Dělají mi radost, škrábanec zaím žádný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Po dlouhé anabázi mi ze servisu přistály diversky od Universal Geneve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ty sou ale Mega parádní... Fakt nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Mám tu taky jedny ladičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Ladiček není nikdy dost. Tento týden je luftuju, jinak odpočívají v sejfu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Další XL-Tronic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se