AndyAaron Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Ja furt cekam, az konecne udelaji reedici OS GMT a furt nic. Orient si tam furt jede barevne variace na to same (na OS s open heart uz zacinam byt trosku alergicky), pripada mi to podobne jako Seiko. Jak ale nemusim skeletony, tak ty OS skeleton v 38mm verzi jsou teda pekna chutovka. Cena ale tusim bude hrubo pres 1000 usd. A tohle i dle specifikaci vypada jako dalsi rada Bambina. Aspon, ze uz jim prodlouzili rucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Bambina budou mit v teto podobě určitě opět úspěch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 ORIENT STAR DIVER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Před hodinou, jovani napsal: ORIENT STAR DIVER Jsou pěkný, jen teda já osobně mam Orient Star spojený spíš s klasikou až s dress watch a chtít od Orientu potápky, volil bych spíš Triton, Posseidon, MForce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 (upraveno) před 22 minutami, Chronopetr napsal: Jsou pěkný, jen teda já osobně mam Orient Star spojený spíš s klasikou až s dress watch a chtít od Orientu potápky, volil bych spíš Triton, Poseidon, MForce... a ještě Saturation Upraveno 24. května 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 @jovani - tam nejak extra novinky nevidim, nejaka nova barvicka? Orient Star samozrejme historicky potapky delali, pomerne dost povedene. Krome samotnych Pro Saturation Diver od OS Tak treba i model Revolver v nekolika barevnych provedenich (mel jsem modre a byly super) Nejake dobre OS divery, treba v titanu bych si umel dost dobre predstavit. Preci jen Pro Diver i Revolver jsou pomerne velke a v te oceli a na tahu tezke hodinky. Pravdou ale je, ze je spis OS znamy svyma oblekovkama, nebo ruznyma univerzalkama, oper heartama apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 A co říkáte těm World Map? Trošku úlet, ale kdo je bude umět nosit, nadělá s nimi parádu, si myslím. https://masterhorologer.com/2021/04/07/orient-revival-collection-world-map/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Mně se World Map líbí, dokonce všechny barevné varianty. Asi bych se nakonec rozhodoval mezi modrou a zelenou, ale potřeboval bych si je vyzkoušet, přece jen jsou dost velké. Na každý den to nebude, ale když mě popadne chuť nosit zase něco "klasického", tak tohle by mohlo být ono. Protože už dost pamatuju, tak právě tento styl Orientů, ještě v původním vydání, se mi vždycky líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 před 9 minutami, E36 napsal: Ty seš asi kouzelník . Chtěl jsem na ně hned mrknout i s parametry a Google je zatím vůbec nezná . Maximálně z něj vypadl nějakej rozsypanej čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Je to holt horká novinka Jinak dle specifikací to budou asi Kamasu v jiném kabátku. (https://www.orient-watch.jp/product/category/item/?item_id=1706&category_id=265) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Ty černé jsou fajn, pokud není ten světlejší střed číselníku jen efekt na fotce...to se mně totiž zrovna líbí...i krémová barva lumi. Obávám se ale že luneta je zase jen plech a tam bych potřeboval keramiku, protože s úzkosti sleduji šrámy které se tu chytají. Dokud tam nenacpou keramiku, tak mně asi budou víc lákat případné microbrand alternativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 To jo, ten plech u Kamasu je jak alobal, už tam mám škrábanců (spíš vrypů) hromadu. Za tu cenu jim to odpustím, ale už bych to taky nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Kedze Kamasu sa zvyknu volat Mako 3, tak toto by sa mohlo podla indexov nazyvat Ray 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Tie sú parádne! Je to naozaj úplná novinka. RN-AA0810N|ORIENT|商品紹介|機械式時計・腕時計のオリエント (orient-watch.jp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Nové parádní Kamasu již v prodeji: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Gradientní ciferníky a barva výplně indexů jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Zelená varianta se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Už jste viděli tohle? Orient Star RE-AT0201G Orient Star RE-AT0202E Orient Star RE-AT0203L Orient Star RE-AT0205L Limited Edition Zdroj: Orient Star - SeriousWatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Společenské moc neužiju, takže pro mě nejsou. Pokud bych se ale po společenských díval a Orient by tyto nabídl bez průhledu na strojovnu, byly vy rozhodně velmi favorizované. Ani neumím říct, která barevná varianta by zvítězila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se