Lacifer Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Vypadají dobře s tímto náramkem, akorát s tou korunkou se moc nevytáhli. Vypadá, že je stále stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Novinka ORIENT RA TX-02 Solar Chronograph Co jim říkáte? Mně se nejvíc líbí ty bílé, alespoň tedy na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Konečně něco se safírem. Nevypadají zle, škoda že je šroubovací jen korunka. Nějaké info o ceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 před 3 hodinami, dragys27 napsal: Novinka ORIENT RA TX-02 Solar Chronograph Co jim říkáte? Mně se nejvíc líbí ty bílé, alespoň tedy na fotce. Ta fuga na jedné straně korunky bude asi nějaký vtip - v reálu by to snad nikdo nevyrobil. Nejvíc mi tam ale vadí jedna věc - délka všech ručiček. To je takový problém udělat ty ručičky větší a delší? Furt dokola u Orientu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Nejsou jediní, Casio má v tomto směru navrch. V reálu to s odečtem času není až taková hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 mako ve chronu? ..stejná podivnost jako třeba sumo ve chronu. to je teď asi takovej trend, ale nic pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 ORIENT STAR Diver 1964 Limited Edition, Ref. RE-AU0501B (masterhorologer.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) Mako Chrono se mi docela líbí, ale předpokládám, že je to jenom baterka, žádný solár nebo kyvadlo. Edit: je to solár už to vidím, to je dobrý. No a ty star divery proč nemají tmavou lunetu aspoň ty tmavé? Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Třeba proto, že jim jsou předlohou Divery z roku 1964 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) před 27 minutami, JR_2010 napsal: Třeba proto, že jim jsou předlohou Divery z roku 1964 Nezlobte se na mě, ale to hraničí s drzostí Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Nechápu, ale je dost možný, že si stojím na kabelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mako Chrono se mi docela líbí, ale předpokládám, že je to jenom baterka, žádný solár nebo kyvadlo. Edit: je to solár už to vidím, to je dobrý. No a ty star divery proč nemají tmavou lunetu aspoň ty tmavé? Tak zkus tyhle... A ty skeletony taky vypadají dobře. Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Zkoušet je nebudu, klasických potápek mám dost, spíš se mi líbí ty solární chrona, cenově převálcují Seika na celé čáře. Až na plechový koncovky tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Přidávám pár rychle udělaných fotek limitky Orient Star Sports RE-AU0502S Diver 1964 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Když už je mám v ruce, tak ještě novinka - vínová Bambina - barva číselníku mne hodně mile překvapila, docela by se mi líbila i u dalších variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Bohužel nelíbí. Ani jedny, ta světlá luneta je moc, ale pro ženskou v tý velikosti asi dobrý. Bambina jsou nejlepší asi s mimostředkou.. 2 subdialy jsou už moc a nedávám čtyřku ve verzi IIII. Proč ne IV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Souhlasím. Dva subdialy jsou z mého pohledu na jemné společenské hodinky moc. Čtyřku jako IIII taky nechápu. Ale za mě to nejrušivější je bílé datumové okénko. Samotná barva ale velmi zajímavá a v kombinace se zlatými indexy a ručkami je to exkluzivní kombinace. Bez těch tří (podle mě) nedostatků, by byly k sežrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Tyhle subdialy se hodí tak na ty Defendery co tahám, ale na Bambina teda moc ne. A souhlas, ta datumovka je tam jako pěst na oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 V 12. 4. 2023 v 18:48, Jiří Sedlák napsal: Bohužel nelíbí. Ani jedny, ta světlá luneta je moc, ale pro ženskou v tý velikosti asi dobrý. Bambina jsou nejlepší asi s mimostředkou.. 2 subdialy jsou už moc a nedávám čtyřku ve verzi IIII. Proč ne IV? Syrovost lunety u OS se mi právě hodně líbí, podobně jako u Seiko Prospex SPB185J1 Ad. Bambina - Toto zobrazení čtyřky se v hodinařině používá poměrně běžně. Jako nejčastější důvod je uváděna symetrie s osmičkou, nebo jasné odlišení od číslice VI, s níž by si ji lidé mohli plést. Osobně upřednostňuji také čistší styl a mým jasným favoritem jsou nově modely Orient Bambino Version 7 s menším pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se