Přejít na obsah

Novinky Orient

instant

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
před 3 hodinami, dragys27 napsal:

Novinka ORIENT RA TX-02 Solar Chronograph

Co jim říkáte? Mně se nejvíc líbí ty bílé, alespoň tedy na fotce.

orient-sports-solar-ra-tx0201.jpg

orient-sports-solar-ra-tx0202b.jpg

orient-sports-solar-ra-tx0203s.jpg

Ta fuga na jedné straně korunky bude asi nějaký vtip - v reálu by to snad nikdo nevyrobil. 

Nejvíc mi tam ale vadí jedna věc - délka všech ručiček. To je takový problém udělat ty ručičky větší a delší? Furt dokola u Orientu… 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Mako Chrono se mi docela líbí, ale předpokládám, že je to jenom baterka, žádný solár nebo kyvadlo.

Edit: je to solár už to vidím, to je dobrý.

No a ty star divery proč nemají tmavou lunetu aspoň ty tmavé?

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Mako Chrono se mi docela líbí, ale předpokládám, že je to jenom baterka, žádný solár nebo kyvadlo.

Edit: je to solár už to vidím, to je dobrý.

No a ty star divery proč nemají tmavou lunetu aspoň ty tmavé?

Tak zkus tyhle... 🙂

A ty skeletony taky vypadají dobře.

2023-04-11.png

2023-04-11 (1).png

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

Souhlasím. Dva subdialy jsou z mého pohledu na jemné společenské hodinky moc. Čtyřku jako IIII taky nechápu. Ale za mě to nejrušivější je bílé datumové okénko. Samotná barva ale velmi zajímavá a v kombinace se zlatými indexy a ručkami je to exkluzivní kombinace. Bez těch tří (podle mě) nedostatků, by byly k sežrání.

Odkaz ke komentáři

V 12. 4. 2023 v 18:48, Jiří Sedlák napsal:

Bohužel nelíbí. Ani jedny, ta světlá luneta je moc, ale pro ženskou v tý velikosti asi dobrý. Bambina jsou nejlepší asi s mimostředkou.. 2 subdialy jsou už moc a nedávám čtyřku ve verzi IIII. Proč ne IV?

Syrovost lunety u OS se mi právě hodně líbí, podobně jako u Seiko Prospex SPB185J1 :)

Ad. Bambina - Toto zobrazení čtyřky se v hodinařině používá poměrně běžně. Jako nejčastější důvod je uváděna symetrie s osmičkou, nebo jasné odlišení od číslice VI, s níž by si ji lidé mohli plést. Osobně upřednostňuji také čistší styl a mým jasným favoritem jsou nově modely Orient Bambino Version 7 s menším pouzdrem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...