AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Tohle spojeni hodinek a umeni je vyfotit nema kam uhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Díky všem. Mám zase na nějakou dobu vyřešeno (aspoň doufám). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 ty dajvry jsou prostě BEST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Mno todle je zatraceně silná trojice, jak víš, ty bílé žeru, divery žeru, gmt je novinka, takže s těma mě teprve budeš pořádně dráždit, až ti je ošmatlám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Pěkný stojánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jo, stojánky jsou moc pěkný, ale byly drahý jak prase. Aspoň, že jsem k nim dostal prima hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Krásný fotky parádní sbírečky....a ten stojánek jsem taky už někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Nevidel nekdo Doktora? Ne? Ok, tak ja to reknu...ale rychle! Covece tvoje sbirka me zajima vic nez ta jeho! Skoro (co kdyby tu byl, ze jo). A ted to hlavne rychle zamluvte!!!Čest Nickolasově památce (tak nějak se to tady říká, ne? ) Víš ale co? Já s tebou i souhlasim, obecně jsem spíš nuďák s řadovýma modelama (nebo limitkama, co se od nich moc neliší) a sledovat třeba tady matthiase nebo xbraje mě dost baví, páč sám jsem dost konzerva. Vtipný ale je, že jak u mě tak u m. teď o jednu branku vedou quartzy Jinak se těšim, až je někdy uvidím víc v klidu než v krámě, budem si moct porovnat 9F 25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Pane domácí, máš parádní kombo, pro každou příležitost, naprosto dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jen takový pokus po dlouhé době... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Dost dobré. Co ta korunka? Řešil jsi to nějak, nebo na to kašleš? Upraveno 12. března 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Díky Dost dobré. Co ta korunka? Řešil jsi to nějak, nebo na to kašleš?Jsem marnej, ještě jsem se nedostal k tomu je někam donést. Zatím je nosím jen opatrně po večerech doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tohle vlákno je jeden ze šperků tohoto fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Děkuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se