wawrik Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Pokiaľ tá odchýlka presahuje hodnotu udávanú výrobcom, tak áno. Ale myslím, že 25 s bude v tolerancii. A hlavne by som ešte nejaký ten mesiac počkal.
nickolas Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 25s v toleranci COSC urcite neni...a nemyslim, ze si to sedne o 20s a vice. Asi bych s tim zasel.
Micey Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 No dyk nikdo nepíše, že je ten stroj COSC. Ono už za hodinky se švýčarskym automatem a 80h rezervou za dvacet nezněj špatně, s COSC by to už bylo trochu moc:) Taky bych se bál, že toleranci budou udávat 30 do plusu, tudíž ti to na reklamaci nevemou.. to ale jenom tipuju.
nickolas Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Sorry, asi jsem to COSC pritahnul z vlakna o Commanderech. Kolik maji toleranci nevim. Ale 25s uz je odchylka kterou neprekousnu... Po servisu mi zacaly Orisy delat +20s a od te doby nebyly na ruce dyl jak den. Dokud je nenecham poladit, tak budou holt v supliku...
ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Tady je tolerance COSH: Průměrná denní odchylka -4/+6 sekund Průměrná změna odchylky 2 Největší změna odchylky 5 Rozdíl mezi odchylkami v horizontální a vertikální pozici -6/+8 Největší změna odchylky 10 Teplotní změna -0,6/+0,6 Odchylka obnovení -5/+5
Micey Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Ano. A jak že to souvisí s tim, že má u H30 odchylku 25 vteřin? Upraveno 11. února 2015 uživatelem Micey
martigen Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Díky všem za postřehy. K seikám za 2tis co dělaj denně pouze +4s mohu říci jen "závist"Strojek nemám H-30 (ten je u day date), ale H-10 (pouze date)COSC asi fakt nemají (nenašel jsem), takže nic neudělám, ale dnes mi poradil mistr mechano, že se prostě zabíhají, ať počkám nějak do jara a pak se uvidí, kdyžtak nechat seřídit a ať tolik obecně nehrotim přesnost takže dám vědět jak na tom budou za cca měsíc Upraveno 11. února 2015 uživatelem martigen
ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 A co to je COSH? Jsem se překlep , jako moderátoři jste to měli opravit
McStinger Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) A co to je COSH? To je značka, ktorú vydáva Israeli institute for time measurement a v skratke značí, že hodinky sú košer. P.S. Napríklad v kibucoch sa smú používať iba hodinky a nástenné hodiny, ktoré majú tento certifikát. Ak niekto použije hodinky iné, je to považované za chucpe. Upraveno 11. února 2015 uživatelem McStinger
African Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Ahoj všem, moje Hamiltony H42415731 (které mám zatím měsíc, takže asi ještě v záběhu), mi dělají denně cca 25s do plusu ať je nosím, nebo odklaládám jakkoliv ... přijde mi to moc.Jak jste na tom ostatní prosím s přesností?Jinak rezervu jsem jednou zkoušel a přetáhla 80h o 2 minuty Díky za jakýkoliv postřeh.Tento kalibr používá dost firem jako chronometr, např. Tissot nebo Mido, a tyto značky zrovna moc těch komponentů nemění, takže si myslím, že kvalitní bude. Nech je doladit a půjdou jak po másle :-)
Krakonosh Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Mám Certiny DS 125th Anniversary s Powermaticem 80 a jaká je rezerva jsem neměřil, jenom se mi už několik měsíců nezastavily (nemám winder). Přesnost je velmi dobrá, dělají stabilně 5-6 vteřin denně do plusu.Jsou to moje první automaty v životě, mám je rok a mám je čím dál víc rád Squale mi leží na polici, nějak nemám moc důvodů je nosit.
African Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Tak chlapi, jak to je? Je to c.o.s.c?Hamilton se nikde nezmiňuje, takže jeho model asi certifikát nemá.
jankoxxx Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Hamilton ma vseobecne dost malo COSC hodiniek (tusim len nejake limitky) co ale neznamena ze tento kaliber sa neda pekne vyladit (ako skoro kazda ETA). Mechano ti poradil dobre, treba pockat este par mesiacov ci nenastane nejaka zmena..
tano Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Hamilton se nikde nezmiňuje, takže jeho model asi certifikát nemá.Diky
martigen Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 aktualizace:hodinky mám už 2,5 měsíce a dělali téměř +30/denbyl jsem z toho nešťastný, přemýšlel jak se budou muset otevírat, seřizovat... a tak jsem je nechal 6dní stát. předvčerem, v 10 ráno jsem je opět začal nosit a od té doby, tzn. za 2 dny je odchylka +1! na noc jsem je nechal na korunce.. že by pro dokončení zajetí byla nutná nějaká doba v klidu??? nevím, ale doufám, že už to tak vydrží
Návštěvník Snow Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Co já si pamatuji, tak Hamilton měl hodinky s certifikací COSC jenom jedny. Jak píše Jankoxxx byla to L.E. a je to pár let.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se