steel Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Ty máš tak chlupaté děti? :-)Tak ja mam holky :-)
Tommy_PP Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Keramiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Když už jsem byl dneska v bance tak jsem se stavil v sejfu.Skoro jsem zapoměl jak jsou krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Hergot todle mi nedělej. Už sem je 2x skoro pořídil a dycky cuknul. To je tak krásná verze sakra... slint
Petr11 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 hmm ty jsou, škoda je nechávat v bance. neprodáš?:-)
beeman Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 jsem dnes nestihl, tak porad tyto ;-) z eteru
tedwine Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Když už jsem byl dneska v bance tak jsem se stavil v sejfu.Skoro jsem zapoměl jak jsou krásné.IMG_0004.jpgSu brutalne! Mohol by si ich nosit viac a hadzat sem fotos nech mame nad cim slint..Ake mas dojmy z oysterflexu? Nesedi koli vankusom prilis vysoko od ruky?
MaxT Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Daytony mě asi jako jediného neberou, ale ty DD jsou super!Až pojedeš kolem a budeš je mit na ruce, stav se na kafe
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Osobně bych chtěl vidět daytony i tyhle maxovi naživo a zkusit je, ač na nošení nemám koule.Takže já dnes tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Tyvoe kuncákovi někdo ukradl telefon a hodinky, to není možný aby dělal takhle ostrý fotky.
LovecK Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 2kulix: Modrá je dobrá, bílá je lepší... ale zelená není taky zlá
Sarka Farka Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) po delsi dobe 16610 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Sarka Farka
Dokusan Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Někde člověk začít musí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se