vonmisses Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Tak jsem po toulkách Florencii navštívil oblíbené hračkářství a vyzkoušel Yachty. Na ruce vypadají super " but not available" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Moje milované Pepsi budou nejspíše nějaký čas ve stínu nové akvizice. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 45 minutami, Chosef76 napsal: Moje milované Pepsi budou nejspíše nějaký čas ve stínu nové akvizice. Sent from my iPhone using Tapatalk Velká gratulace Pepo, krásné kombo. Nechce se mi to hledat, ty ručky mají zlatou barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 52 minutami, Chosef76 napsal: Moje milované Pepsi budou nejspíše nějaký čas ve stínu nové akvizice. Sent from my iPhone using Tapatalk To je paráda! Tohle je neskutečná stylovka, gratuluji! To šlo docela rychle, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 52 minutami, Chosef76 napsal: Moje milované Pepsi budou nejspíše nějaký čas ve stínu nové akvizice. Sent from my iPhone using Tapatalk Užívej si je, dnes jsem se na ně přes sklo díval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Před hodinou, Vit napsal: Velká gratulace Pepo, krásné kombo. Nechce se mi to hledat, ty ručky mají zlatou barvu? Díky moc. Všechny ručky a indexy jsou ze žlutého zlata. Vypadá to nádherně. Před hodinou, xcmaniax napsal: To je paráda! Tohle je neskutečná stylovka, gratuluji! To šlo docela rychle, ne? Objednával jsem je brzy po představení v Ženevě. Šlo to jak po másle. Před hodinou, dabelM napsal: Užívej si je, dnes jsem se na ně přes sklo díval Díky. Fakt, že za výlohou toho od Rolexu moc neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Vetsinu casu zijou ve stinu Subu, ale jsou taky svely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 (upraveno) 13 hours ago, whiler said: Vetsinu casu zijou ve stinu Subu, ale jsou taky svely. Jj, taky pekny . Nedostaly by sa viac na svetlo, keby boli v inej farbe? Myslim, ine ako cierne suby. Upraveno 6. srpna 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Dnes elegantně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 @ZZalesky Tohle je povedená kombinace. S fluted lunetou už by to byla moc velká diskotéka, ale takhle to působí uceleně a zároveň krásně vyniká ciferník. Víc fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 9 hodinami, Monolith napsal: Krásné fotografie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 5 hodinami, exell napsal: @ZZalesky Tohle je povedená kombinace. S fluted lunetou už by to byla moc velká diskotéka, ale takhle to působí uceleně a zároveň krásně vyniká ciferník. Víc fotek! Dekuji, tak jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se