Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji.. ano, přesně nad tím jsem přemýšlel, když jsem vkládal fotky, že vypadají jako ocelové.

Tato zlatá tak nějak nebije do očí (není to Phoenixgelb 😁) , díky čeho jsem šel do bi-colorů aniž bych si to uměl ještě půl roku zpět představit, zvažoval jsem i Bluessy, ale ty mají dva lidi v mém okolí a navíc nejsou tak nositelné, jako tyto LN.
A to původně bylo pouze a jen ND, pak když jsem před rokem koupil Tudory BB 41 a nosil je skoro nejvíc a začal jsem chtít Suby, v rotaci s UN a zjistil že datum by se hodilo a to asi tak 100x. Ale ten kyklop… No, takže pak Date až přes Bluessy, výsledek vidíš..

Co se týká obřích hodinek, tak právě vůbec, většinu mám 40-42mm a největší asi 43mm TH Carrery a Airwolfy 44m které už taky skoro nenosím, jinak vše menší. Pouze Navitimery a SO byly 46ky a ty už jsem právě rok nenosil, oboje prodané. Hodně se mi zmenšil obvod ruky, protože byl váhový úbytek. Předtím 40mm jsem bral skoro jako dámské, hrozně malé, teď mi sedí na ruce perfektně. Ale ruku na srdce, Suby 40mm jsou daleko víc masivní, než jiné 40ky, UN 40ky jsou proti nim malinké. Asi každý se hodinkově vyvíjí, vtipné je že 99% stejným směrem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, adam.ra napsal:

Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce😃. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další…

IMG_9721.jpeg

IMG_9722.jpeg

Velká gratulace 👍 vidím, že už jsi rovnou nastavil datum na Vánoce resp. na Štědrý den 😉

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Tomak napsal:

Velká gratulace 👍 vidím, že už jsi rovnou nastavil datum na Vánoce resp. na Štědrý den 😉

Až tak si krátit cestu ke Štědrému večeru nechci. První fotka byla ještě před nastavením data a času. Nyní vše nastaveno řádně. 

IMG_9726.jpeg

Upraveno uživatelem adam.ra
přiloženo foto
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, adam.ra napsal:

Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce😃. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další…

IMG_9721.jpeg

IMG_9722.jpeg

Velká paráda, gratuluju. Takhle před Vánoci se dočkat, to potěší dvojnásob🙂.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...