PetrSefl Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Vánoční a klasická momentka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Na tý druhý vypadaj díky stínu jako ocelovky . Krásný bico, ta velikost Ti sedne x-krát víc, než ty obří Béčka a spol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Děkuji.. ano, přesně nad tím jsem přemýšlel, když jsem vkládal fotky, že vypadají jako ocelové. Tato zlatá tak nějak nebije do očí (není to Phoenixgelb ) , díky čeho jsem šel do bi-colorů aniž bych si to uměl ještě půl roku zpět představit, zvažoval jsem i Bluessy, ale ty mají dva lidi v mém okolí a navíc nejsou tak nositelné, jako tyto LN. A to původně bylo pouze a jen ND, pak když jsem před rokem koupil Tudory BB 41 a nosil je skoro nejvíc a začal jsem chtít Suby, v rotaci s UN a zjistil že datum by se hodilo a to asi tak 100x. Ale ten kyklop… No, takže pak Date až přes Bluessy, výsledek vidíš.. Co se týká obřích hodinek, tak právě vůbec, většinu mám 40-42mm a největší asi 43mm TH Carrery a Airwolfy 44m které už taky skoro nenosím, jinak vše menší. Pouze Navitimery a SO byly 46ky a ty už jsem právě rok nenosil, oboje prodané. Hodně se mi zmenšil obvod ruky, protože byl váhový úbytek. Předtím 40mm jsem bral skoro jako dámské, hrozně malé, teď mi sedí na ruce perfektně. Ale ruku na srdce, Suby 40mm jsou daleko víc masivní, než jiné 40ky, UN 40ky jsou proti nim malinké. Asi každý se hodinkově vyvíjí, vtipné je že 99% stejným směrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Predvianočná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Devětatřicítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 20 minutami, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Myslím si, že nepustí Velká gratulace, jedny z nej Rolexek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Moj Ježiško sa tiež hecol a ... zapísal ma do poradovnika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 1 hodinou, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Gratulace veliká! Pořád mi nedají spát. Jak dlouho jsi čekal? klidně sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 1 hodinou, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Velká gratulace vidím, že už jsi rovnou nastavil datum na Vánoce resp. na Štědrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 1 hodinou, African napsal: Myslím si, že nepustí Velká gratulace, jedny z nej Rolexek Děkuju. Taky mám ten pocit. Koncentrovaná radost na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 (upraveno) před 8 minutami, Tomak napsal: Velká gratulace vidím, že už jsi rovnou nastavil datum na Vánoce resp. na Štědrý den Až tak si krátit cestu ke Štědrému večeru nechci. První fotka byla ještě před nastavením data a času. Nyní vše nastaveno řádně. Upraveno 21. prosince 2023 uživatelem adam.ra přiloženo foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 7 hours ago, adam.ra said: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… no parada , gratulacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 15 hodinami, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Gratulace! At slouzi, polarky jsou moc fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 20 hodinami, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Gratulace, polárky jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Den druhý. Nádhera ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Vánoční hlubina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 21 hodinami, adam.ra napsal: Ježíšek se hecnul a přeci jen budu mít bílé Vánoce. Jsem zvědavý, jestli pustí na ruku i nějaké další… Velká paráda, gratuluju. Takhle před Vánoci se dočkat, to potěší dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se