patprom Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Taky zelene Taky zelené... Chlapi, už mě s těma zelenýma neštvěte. Ruka mi cuká, abych je vytáhl ze sejfu, serval fólie a začal nosit... tkol: krásná fotka, ja dnes takto.Nádhera, René! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Žabky sú naj tie želám a čakám ako mali chlapec na ježiska keď prídu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nic se nedari, tak alespon expy me tesi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Taky expy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Po vymene lunety, koncovek tahu a spony tahu. Konecne jsou ve stavu jaky si zaslouzi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No. To je jiny kafe, nez ty omydleny, tenky, cisilka, minule. Pekny.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No. To je jiny kafe, nez ty omydleny, tenky, cisilka, minule. Pekny.?Jj, u Bechyneho se jim dostala potrebna pece :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Jj, u Bechyneho se jim dostala potrebna pece :-)Na kolik ta resuscitace vyšla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Je cas ich odlozit do ?postele? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 S Pepsi v koloně u Zvonařky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Stefane super fotkaJá zas černota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Baculky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Vo kousek tenčí a mladší Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Jj, u Bechyneho se jim dostala potrebna pece :-) Moc pěkné pane kolego.Teď jsme dva staří polárníci nedaleko Zlína. To bychom někdy mohli udělat i živý obraz. Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Nosí se dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Nosí se dobře :-) Skoro bych řekl, že už jsi je měl. Za mě: Které? Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 super wristshot, já dneska suby po 3 týdnech sundal a zkouším něco jiného, ale když tady vidím ty fotky, tak si je asi večer vezmu znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Skoro bych řekl, že už jsi je měl. Za mě: Které? Na fotce se mi víc líbí ty bílé a musím říct, že bych je rád někdy viděl naživo. Párkrát už jsem po nich pokukoval, ale úplně přesvědčený zatím nejsem. Jaké mají lumi? Do zelena nebo do světlemodra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se