Maxel Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Winder mam. Ale zatim se v něm nezatočily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Půjdu asi proti proudu ale za mě byly ty Panerai o dost lepší a zajímavější. Tahle kombinace jubilee, hladká luneta a velikost mi moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Pokud je to náhrada za PAMy, tak souhlasím s ragu.Pokud by to byl k nim "doplněk", tak myslím je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 A za mě to je takhle povedená kombinace a na denní nošení super hodinky. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Zpět na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Parádní daily watch, gratuluji Díky za ohlasy, páni.@velikost: co si budem... je to hrana, ale je mi to fuk. Jsem z nich nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Dnes na dílně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) To vypadá podobně, jako když jsme na prototyp turbovrtuláku věšeli instrumentaci ?? Jinak DJ jsou náhrada za PAM. Netroufám si říct, které jsou lepší ? oboje jsou hodně jiné, a hodně dobré. Každopádně by to bylo ultimátní kombo, nemít hodinkový rozpočet s horním limitem. Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Ten vyhled z terasy miluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Na slunce jedině tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Antireflex v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Prej 24/7 přístupný, haha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 A teď to posílám že stanu. Sorry za 3 posty, tapka ty fotky dycky nějak schruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Doktore pěkný, ani jsem nevěděl, že ses ke značce zase vrátil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Vratil, dokonce sme se tam v ten moment potkali Svet je malej a ten ceskej rybnicek az srandovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Jo, byl jsem tehdy z obou stran ujištěn, že na tag apod. můžou relativní socky jako já zapomenout. Ten návrat je asi půlroční a fakt jsem si se zakladnima subama sednul násobně víc, než bych kdy čekal. Teď už jen zpátky bílý OP39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Si asi neco spatne pochopil, ja Ti tenkrat rikal ze tag nedostavam ani ja Jsou frajeri, co utracej jeste nasobne vic nez ja a tag taky nedostanou, pak jsou taci, kteri ho dostanou. Je to kus od kusu a misto od mista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 DSCN2126x.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Mam to pod kontrolou (asi)... ikdyz se mi to doma mnozi jak sarancata... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 A teď je vem na přímý sluníčko a znova. Jinak gratulačka, zelený jsou bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se